Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

a mozna wiedziec po kiego grzyba wam ten watek ? zeby wiekszy burdel powstal ?

bo sluzyl chyba tylko po to zeby rozladowywac co nie ktorych popędy

jeszcze strajk zrobicie ?

Napisano

Echhh. ja to bym się niezdziwił jeżeli ów Gumiś już by nigdy tu nie zajżał (o pokazaniu pracy to już nie mówię). Chociaż tak jak już się w tym wątku (który Gumiś zamieścił) wypowiadałem to nie wszystkie prace są "odpowiednio wykończone" żeby je pokazywać na forum :)

Napisano

hehe ....... śmieszni jesteście :) jak wam tak brak tego wątku i tego co tam pisaliście to czego któś z waz nie zrobi podobnej pracy ........ i będziecie sobie komentować :] przecierz to dla was kilka minut roboty :P

Napisano

mi nie chodzi o to ze akurat gumisia watek zostal usuniety tylko o zasade, od czego sa moderatorzy?? od usuwania calych watkow czy od robienia pozadku, wydaje mi sie ze wystarczylo pousowac gloopie offtopiki i by wystarczylo, jak zaloze jakis watek z niezla pracka i ludzie zaczna wygadywac glupoty to tez ja usuniecie ?? zauwarzylem ze przez ostatni rok poza paroma osobami nadal panuje tu dzieciarnia, a mialem nadzieje ze cos sie jednak na lepsze zmienilo... i tyle z mojej strony...

Napisano

chojraque ma rację. panie lepper, ma pan robotę!

powaga powraca...

a więc w pierwszym zdaniu popełnię błąd stylistyczny.

w drugim powiem wam, że wątek jest potrzebny - zbierał całą "śmietankę" towarzyską z max3d.pl (Marcin, tak, tak, o tobie też mowa!). Nikt nie musiał tego czytać, a koledzy rzucali sobie mięsem. Taka wirtualna piaskownica dla dzieci po przejściach.

a że praca na tym ucierpiała - trudno się mówi. autor dostał baty i pewnie teraz płacze w kącie, że beztalencie, że biją, że niedobrzy, że niedoceniony artysta, że że.

oh! ciężki żywot! ciężki los!

Napisano

co ja moge powiedziec ... watek zostal fizycznie usuniety i nie ma za bardzo jest jak go przywrocic. Niektore komentarze naprawde byly w stylu starych Wolnych Dyskusji ... sadze ze to byl powod dla jakiego jeden z moderatorow go usunal.

Napisano

mCh - mozesz mi okreslic moj udzial w w.w. wątku ? bo nie pisalem tam nic osmieszajacego gumisia tylko prubowalem przydusic co po niektorych ... ( Robaczana przypusćmy)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności