Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Był taki fajny -pomógł mi rozładować złe emocje w pracy i polepszył mi humor

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wychylaj sie zanadto po bedziesz musial zadac przywrocenia siebie na forum ;). Fakt faktem ze mozna bylo tam tylko posprzatac a nie kasowac caly watek.

Napisano

a mozna wiedziec po kiego grzyba wam ten watek ? zeby wiekszy burdel powstal ?

bo sluzyl chyba tylko po to zeby rozladowywac co nie ktorych popędy

jeszcze strajk zrobicie ?

Napisano

Echhh. ja to bym się niezdziwił jeżeli ów Gumiś już by nigdy tu nie zajżał (o pokazaniu pracy to już nie mówię). Chociaż tak jak już się w tym wątku (który Gumiś zamieścił) wypowiadałem to nie wszystkie prace są "odpowiednio wykończone" żeby je pokazywać na forum :)

Napisano

hehe ....... śmieszni jesteście :) jak wam tak brak tego wątku i tego co tam pisaliście to czego któś z waz nie zrobi podobnej pracy ........ i będziecie sobie komentować :] przecierz to dla was kilka minut roboty :P

Napisano

mi nie chodzi o to ze akurat gumisia watek zostal usuniety tylko o zasade, od czego sa moderatorzy?? od usuwania calych watkow czy od robienia pozadku, wydaje mi sie ze wystarczylo pousowac gloopie offtopiki i by wystarczylo, jak zaloze jakis watek z niezla pracka i ludzie zaczna wygadywac glupoty to tez ja usuniecie ?? zauwarzylem ze przez ostatni rok poza paroma osobami nadal panuje tu dzieciarnia, a mialem nadzieje ze cos sie jednak na lepsze zmienilo... i tyle z mojej strony...

Napisano

ten watek to jak narazie najwieksza dziecinada jaka widzialem w ostatnim czasie ...

Napisano

no ale jak by te posty pokasować to zaraz by przecierz nowe dopisali ... i tak w kółłko :] i co wtedy????? pozostało by banować

Napisano

chojraque ma rację. panie lepper, ma pan robotę!

powaga powraca...

a więc w pierwszym zdaniu popełnię błąd stylistyczny.

w drugim powiem wam, że wątek jest potrzebny - zbierał całą "śmietankę" towarzyską z max3d.pl (Marcin, tak, tak, o tobie też mowa!). Nikt nie musiał tego czytać, a koledzy rzucali sobie mięsem. Taka wirtualna piaskownica dla dzieci po przejściach.

a że praca na tym ucierpiała - trudno się mówi. autor dostał baty i pewnie teraz płacze w kącie, że beztalencie, że biją, że niedobrzy, że niedoceniony artysta, że że.

oh! ciężki żywot! ciężki los!

Napisano

co ja moge powiedziec ... watek zostal fizycznie usuniety i nie ma za bardzo jest jak go przywrocic. Niektore komentarze naprawde byly w stylu starych Wolnych Dyskusji ... sadze ze to byl powod dla jakiego jeden z moderatorow go usunal.

Napisano

mCh - mozesz mi okreslic moj udzial w w.w. wątku ? bo nie pisalem tam nic osmieszajacego gumisia tylko prubowalem przydusic co po niektorych ... ( Robaczana przypusćmy)

Napisano

nie wiem może się myle ale jeśli brakuje wam wątku w którym możecie pisać takie pierdoły i głupoty to se taki załóżcie w wolnych dyskusjach :)

Napisano
Taka wirtualna piaskownica dla dzieci po przejściach.

...

na pewno tak jest ;]

Napisano

Stanowczo jestem, za usunięciem tego tematu ( tak tego! ). Robicie tylko śmietnik i burdelozę z max3d...Jakiś poziom trzeba zachować.

Pozdr

Napisano

A zaraz po usunieciu tego pewnie pojawi sie kolejny temat: "prosze o przywrocenie tematu w ktorym zadano przywrocenia Autobusu Gumisa". :/

Napisano

Ja mam najlepiej - nie wiem o co chodzi :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.