giorgione Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 Chwilowo nie mam dostępu do maxa. Ale jak tylko będę mógł Od razu wezmę się do pracki. Przedstawiam Wam... w lewym anrożniku, reprezentant sił ciemności, wygnaniec, bestia zawisła pomiędzy światem ludzi i stworów... Ootttttttoooooooooooooo!!!! Gargulec (maszkaron - jak go tam zwali). [boje się][boje się][boje się][boje się][boje się] To wygląd potworka w nocy (jak wiadomo wtedy budziły się ze snu). Postaram się przysłać również wygląd podczas dnia. Nie mam pomysłu na tło. Może Wy mi coś poradzicie? Giorgione [rotfl2][rotfl2][rotfl]:(:(:(:( [Edited on 26-3-2003 by giorgione]
Jedrush Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 hmm rysunek jest niesamowity ;) tak samo zreszta jak ten od smoka ... ale ten mi sie bardziej podoba ... po prostu cudenko :D oby gargulec wyszedl tak samo dobrze jak na rysuneczku ;>
giorgione Napisano 26 Marzec 2003 Autor Napisano 26 Marzec 2003 Taaaaaaaaaaaaaaaa... Świntuch dwa dni mi zajął (pracka rysowana ołówkiem, a potem poprawiana tuszem). Giorgione [rotfl2][rotfl][ziewa][hmmm]
SiD Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 WOW WOW wOw WoW superr jak to zrobisz w maxiee to normalniee hehe wypasik na maxa hehehe
uncle Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 nooo ja jebie tez kce tak rysowac :))) miszczowski jest ten rysunek! :> zrob model taki sam albo lepszy ;)
Pablo Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 nie notmalnie sczena mi opada[boje się] jak Ty tak mozesz rysowac:P tesh tak chce :]...a co do sceneri to moze bys dal jakas przepasc pomiedzy niebem a piieklem...wiesz o goru peikne chmurki czyste kolory...a na dole pieklo...syczace pomienie itd :)
boms Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 giorgione... masz wyksztalcenie plastyczne? jestem pod ogromnym wrazeniem... [wow] pozdrowienia i powodzenia w modelowaniu!!
Jedrush Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 hmm to jeszcze powiedz ,czy ty nie rysowales stworkow do jakiegos rpg polskiego , albo do mima , bo by bardzo pasowalo ;) a i jszcze jak cos narysujesz , to koniecznie wstawiaj do dzialu rysunki ... to bedzie na co popatrzec
giorgione Napisano 27 Marzec 2003 Autor Napisano 27 Marzec 2003 Dzięki za wasze opinie. Tak właściwie to skończyłem Liceum Plastyczne, ale tam nikt nie zwracał uwagi na rysunki rysowane z pamięci. Mam akurat przy sobie kilka moich rysunków - zaraz je wrzucę na stronkę - w dziuale rysunki. :D:D:D:D:D Nie, nie rysowałem stworków do polskiego rpg. :(:(:( Niestety. Dzięki za podpowiedź w sprawie tła. Pomysł bardzo mi się podoba.:D:D:D Giorgione
giorgione Napisano 31 Marzec 2003 Autor Napisano 31 Marzec 2003 He, he... Kolejna nocka nie przespana, ale za to zacząłem mojego maszkarona.:D:D:D:D Oto pierwsze screeny:
giorgione Napisano 31 Marzec 2003 Autor Napisano 31 Marzec 2003 :(:( Rogi jerszcze do poprawki. Oczodoły też.
ftorek Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 hej! fajne! tylko podejrzewam ze siatke masz straszliwie nieregularna... bo widac pewne problemy... i pysk z przodu wyglada jak u prosiaka - ze szkicu wynika pewna szczurowatosc - a szczury maja pyski trojkatne... ale to takie tam uwagi - jak zrobisz tak bedzie pozdro!!
giorgione Napisano 31 Marzec 2003 Autor Napisano 31 Marzec 2003 Pysk miał być połączeniem psa, kozła i czegoś tam jeszcze. Sorki, nie pamiętam..:]:]:]
Rafal Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 Narazie zapowiada się super tylko współczuje puźniej przy teksturowaniu
SCORPI Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 To wygląda jakby miejscami był skan 3d :D pokaż siatke chciałbym zobaczyć czemu to tak wygląda :|
Pablo Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 mnie sie jak na razie podoba...a propo jak robiles ta glowe z lat? czy spline?
SiD Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 No kurde brak powarznie brak mi słuw by to opisac WOW[boje się] [boje się] [boje się] :o :o :ojestem wrecz pod wielkim wrazeniem i az niemoge sie doczekac reszty nawet nie zukam tu szczegółów którycg moge sie uczepic bo az mi gOOpiobedzie jak cos znajde heeh Ps. Mozesz pokazac siatke ?? [Edited on 31-3-2003 by SiD]
boms Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 bosh! ladnie... naprawde calkiem si... :) tylko pofaldowania skory troszeczke Ci nie wyszly... na szyi na przyklad... a to, co mialo byc jak mniemam faldami skory przy kacikach paszczy wyglada jak skrzela rekina (a wlasciwie to sie chyba nazywa szpary skrzelowe, czy jakos tak)... pozdroofki czekam na dalszy ciag...
giorgione Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 :(:(Sorki, dostęp do neta mam na razie ze szkoły dlatego dopieto jutro mogę coś przynieść: poprawioną głowę i siatkęobiektu. Głowka zrobiona z łat, splainami nie umiem sięjeszcze posługiwać.:(:(:( :P:P:P Dzięki za komentarze Giorgione [Edited on 1-4-2003 by giorgione]
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Giorgione...a mozesz i czychcesz napisac tutka co i jak sie robi z tymi latami? wiesz innym to na pewno by pomoglo:)
giorgione Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Napisano 3 Kwiecień 2003 To własśni robię na mój dyplomik - jakoś tak. Jak będę miał czas, nie ma sprawy! Na razie mały upload:
giorgione Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Napisano 3 Kwiecień 2003 I ostatni. Jak obiecałe przyniosłem rysunki siatki potworka Jutro kloejny upload! Giorgione:D:D:D
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 hmmm....za bardzo chyba robisz zagiecia na tej skorze....niy wyglada to jak faldy tluszczu...a wcale on ich nie ma prawda?
McsEb Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 podoba mi sie ta owieczka :) a mozesz pokazac siateczke low poly bo cos tam mi sie wydaje ze masz balagan w okolicach ramion...
Triple X Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 panlo czytasz wogóle wcześniejsze posty ? :] bo ja pisałm em o fałdach :D
kru Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Mysle ze te faldy na szyji wygladalyby jak faldy tluszczu, gdyby bylo ich troche mniej, ale za to grubsze. Nie wiem czy te na pionowym odcinku szyji wogole sa potrzebne.
giorgione Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 Jeśli chodzi Wam o fałdy na szyji to są do poprawienia. Jeśli chodzi o ramiona, to nie były one połączone z obiektem oto już połączone.
giorgione Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 I jeszcze jeden. Przy okazji poprawiłem plecki.:D:D
giorgione Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 Oto ostatni.(Faktycznie z lekka pogubiłem się z tymi fałdami.:(:(
Triple X Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 dobra teraz jest spoko tylko te fałdy z boku nie wiem może to tak ma wyglądać ?:D
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 WOW jestempod bardzo bardzo wielkim wrazniem superandzkoo No to ja si echowam z modelowaniem hihi
kru Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 bicepsy na pewno tez masz zamiar poprawic? Teraz maja jakies dziwne zagiecia. Skosne brzucha tez troche dziwnie wygladaja... Niezle plecki. Pozdr
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 nie wiem czemu ale dla mnie jest za duzo tych wszystkich wykrzywien/fald na calym ciele...
ftorek Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 jak dla mnie te zagiecia moga byc - inna sprawa ze sa one bez sensu troche - bo wyglada na to ze koles jest z papieru albo pod skora nie ma ukladu miesnowo-kostnego tylko jakies wiory... ale tak pozatym to jest baudzo baudzo dobrze :) pozdro i czymac tak dalej
giorgione Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 Lekko poprawiłem te miesnie i dodałem resztę ciała. Oto one. [piwo][piwo][piwo][piwo]
giorgione Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 Nie zapominajcie, że te fałdki, któte wam nie pasowały to są wykonane zgodnie z projektem.
saygon Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 JHMF !!!! no, no pracka wypas absolutny, co do fałd to nie wiem co wy w nich widzicie( mzoe poza tym ze sa symertalne- lenistwo) teraz tylko czekam na zróżnicowanie połówek i teksturki niezła robota.
MeG Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 wow to jest poprostu ehh brak mi slow !! swietne ci miesnie wyszly ! przypomina z budowy troche Till `a Lndemann`a .. wow poprostu super !
Rekomendowane odpowiedzi