Napisano 5 Sierpień 20159 l Cześć, chciałbym podzielić się z Wami kilkoma animacjami. Nie wrzucam do testów, bo w większości przypadków starałem się wykroczyć poza te ramy. Tutaj environment, którego stillkę wrzucałem ponad pół roku temu. Dzięki platiżowej renderfarmie udało się to policzyć i złożyć animkę :) (na początku kompresja vimeo daje o sobie znać - sorry!) Na koniec rzeczy, które faktycznie można nazwać testami - może ktoś wyciągnie z nich jakieś praktyczne info lub inspirację. W każdym przypadku użyty soft (a raczej hub dla pluginów ;)) to 3ds max. Fluidy to FumeFX i Phoenix FD. Partikle, rigid body i tego typu historie - Thinking Particles. Do tego z różną częstotliwością suite pluginów od Thinkbox (Xmesh, Frost, Krakatoa itd.). Rendery - Vray. Dzięki za rzucenie okiem Pozdro! Michał
Napisano 6 Sierpień 20159 l Piękne rzeczy. Mnie najbardziej urzekają spirala i wybuch kończący się rozpraszanym dymkiem.
Napisano 6 Sierpień 20159 l Autor Wielkie dzięki za pozytywne komentarze. Fajnie jest widzieć, że nie tylko mnie jara ten shit :)
Napisano 10 Sierpień 20159 l Śliczności Panie. Boje się pytać ile zajęło liczenie tego wszystkiego :).
Napisano 13 Sierpień 20159 l Te animacje aż proszą się o to, by pod nie podłożyć efekty dzwiękowe! Bardzo propsuję!