MichalG Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Cześć, chciałbym podzielić się z Wami kilkoma animacjami. Nie wrzucam do testów, bo w większości przypadków starałem się wykroczyć poza te ramy. Tutaj environment, którego stillkę wrzucałem ponad pół roku temu. Dzięki platiżowej renderfarmie udało się to policzyć i złożyć animkę :) (na początku kompresja vimeo daje o sobie znać - sorry!) Na koniec rzeczy, które faktycznie można nazwać testami - może ktoś wyciągnie z nich jakieś praktyczne info lub inspirację. W każdym przypadku użyty soft (a raczej hub dla pluginów ;)) to 3ds max. Fluidy to FumeFX i Phoenix FD. Partikle, rigid body i tego typu historie - Thinking Particles. Do tego z różną częstotliwością suite pluginów od Thinkbox (Xmesh, Frost, Krakatoa itd.). Rendery - Vray. Dzięki za rzucenie okiem Pozdro! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Mega! Szczególnie dust storm. Kulka zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalG Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Dzięki za koment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 mistrzostwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Mega przyjemne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Mega dobre! Kulka jak najbardziej wskazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ca mel Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Piękne rzeczy. Mnie najbardziej urzekają spirala i wybuch kończący się rozpraszanym dymkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalG Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Wielkie dzięki za pozytywne komentarze. Fajnie jest widzieć, że nie tylko mnie jara ten shit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 10 Sierpień 2015 Share Napisano 10 Sierpień 2015 Śliczności Panie. Boje się pytać ile zajęło liczenie tego wszystkiego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianprzetocki Napisano 13 Sierpień 2015 Share Napisano 13 Sierpień 2015 Te animacje aż proszą się o to, by pod nie podłożyć efekty dzwiękowe! Bardzo propsuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 15 Sierpień 2015 Share Napisano 15 Sierpień 2015 Witam Świetne animacje-symulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi