adek Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Na łamach popularnego serwisu Motionographer pojawił się wywiad z Adamem Tunikowskim, Michałem Misińskim oraz Jakubem Knapikiem z Juice. Świetna promocja zarówno dla Juice jak i polskiej sceny graficznej. Pełna treść: Polska rośnie w siłę graficznie - wywiad z Juice w Motionographer
Hris Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Rosnę i puchnę z dumy, że o Polsce coraz głośniej, i to w aspekcie pozytywnym a nie negatywnym. Nie wiem czy kiedyś sięgnę takiego skill'a czy tez po przez ciężką pracę i ciągły rozwój dostanę się do team'u przy takiej produkcji jak ARES (może sił nie starczyć i czasu...)... ale samo obejrzenie tego co dziewczyny i chłopaki z Juice robią, i przeczytanie ile pracy w to wkładają, pcha człowieka w nowe rejony poznawania CG...kurde, Polak - brzmi mega dumnie :)
Traitor Napisano 5 Listopad 2015 Napisano 5 Listopad 2015 Bardzo fajnie, ze coraz częściej studio które od wielu lat odwala gigantyczna robote zostaje coraz bardziej dostrzegane.
bolitic Napisano 5 Listopad 2015 Napisano 5 Listopad 2015 Nie sadzilem ze w Polsce jest prawdziwa konkurencja dla PI. Ktos zna jeszcze jakies studia na podobnym poziomie?
adek Napisano 5 Listopad 2015 Autor Napisano 5 Listopad 2015 @Sebazx6r z tego co wiem i tak i nie. PI ma tam udziały, ale Juice w dużej części działa niezależnie. Przynajmniej tak mi mówiono. Współpraca jest spora, ale weź pod uwagę, że w newsach, informacjach prasowych rozróżniane są te firmy więc to nie tak, że Juice == PI.
Finemaker Napisano 5 Listopad 2015 Napisano 5 Listopad 2015 a ja mysle ze Juice bedzie niedlugo niezalezny i stanie sie najlepszym studiem w polsce.
gnacik Napisano 5 Listopad 2015 Napisano 5 Listopad 2015 a ja nie powiem co mysle (: No eeeeeeeee, weź powiedz... :-)
uncle Napisano 6 Listopad 2015 Napisano 6 Listopad 2015 W Polsce tańsza siła robocza? niebardzo, płace są mocno powiązane z umiejętnościami
ptaszek Napisano 6 Listopad 2015 Napisano 6 Listopad 2015 (edytowane) Tu byla moja pesymistyczna wypowiedz :) Usuwam bo jest piatek, a zycie jest za krotkie zeby sie nie cieszyc z wszelakich drobiazgow ;) Tez jestem dumny z wszystkich naszych osiagniec! Edytowane 6 Listopad 2015 przez ptaszek
Rekomendowane odpowiedzi