Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 7,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rosnę i puchnę z dumy, że o Polsce coraz głośniej, i to w aspekcie pozytywnym a nie negatywnym. Nie wiem czy kiedyś sięgnę takiego skill'a czy tez po przez ciężką pracę i ciągły rozwój dostanę się do team'u przy takiej produkcji jak ARES (może sił nie starczyć i czasu...)... ale samo obejrzenie tego co dziewczyny i chłopaki z Juice robią, i przeczytanie ile pracy w to wkładają, pcha człowieka w nowe rejony poznawania CG...kurde, Polak - brzmi mega dumnie :)

Napisano

Bardzo fajnie, ze coraz częściej studio które od wielu lat odwala gigantyczna robote zostaje coraz bardziej dostrzegane.

Napisano

Nie sadzilem ze w Polsce jest prawdziwa konkurencja dla PI. Ktos zna jeszcze jakies studia na podobnym poziomie?

Napisano
  • Autor

@Sebazx6r z tego co wiem i tak i nie. PI ma tam udziały, ale Juice w dużej części działa niezależnie. Przynajmniej tak mi mówiono. Współpraca jest spora, ale weź pod uwagę, że w newsach, informacjach prasowych rozróżniane są te firmy więc to nie tak, że Juice == PI.

Napisano
W Polsce tańsza siła robocza?

niebardzo, płace są mocno powiązane z umiejętnościami

Napisano

Tu byla moja pesymistyczna wypowiedz :) Usuwam bo jest piatek, a zycie jest za krotkie zeby sie nie cieszyc z wszelakich drobiazgow ;)

Tez jestem dumny z wszystkich naszych osiagniec!

Edytowane przez ptaszek