Napisano 14 Październik 200420 l Witam wszystkich znów musze przerwać moją zabawe z ptakiem i rospocząć modeling jak zwykle domu tu jest niewielki upadate który bedzie jeszcze zmieniany sugestie mile widziane model powstawal w ganicach 7 godzin Pozdrawiam Jacek
Napisano 15 Październik 200420 l Bardzo ładny domek, tylko oteksturować dać tło i będzie ładnie, a może nawet bardzo ładnie :) to się okaże.
Napisano 15 Październik 200420 l ja jestem pod wielgaśnym wrazeniem tylko balustrada na balkonach mi cos nie pasi
Napisano 18 Październik 200420 l no po prostu WOW! tylko na piątym renderku brakuje mi okien na jednej ścianie... (ale to szczegół) pozdrawiam :)
Napisano 18 Październik 200420 l Bardzo ładne rendery - no i zcas pracy tez całkiem przystępny :) Jaki renderer??
Napisano 18 Październik 200420 l Autor M@ati render to vray globalne oświetlenie no to teraz zostało mi otexturować to to czego najgożej nie cierpię robić ale niestety muszę pozdrawiam Jacek
Napisano 22 Październik 200420 l Autor a tu takie sobie upadate projrkt jest jeszcze w trakcie realizacji pozdrawiam Jacek
Napisano 22 Październik 200420 l Bardzo mi się podoba. Nawet bez tesktur robi bardzo pozytywne wrażenie. Czekam na efekt końcowy.
Napisano 22 Październik 200420 l no jak zobaczyłem kolejne renderki to mnie zatkało podaj link do referek bo nie chce mi się wierzyc ze to to tak z głowy
Napisano 22 Październik 200420 l Witam wszystkich znów musze przerwać moją zabawe z ptakiem i rospocząć modeling jak zwykle domu tu jest niewielki upadate który bedzie jeszcze zmieniany sugestie mile widziane model powstawal w ganicach 7 godzin Pozdrawiam Jacek hehe - przerwać zabawę z ptakiem ?? :) ;) a na temat pracki to moje zdanie już znasz - świetna :)
Napisano 22 Październik 200420 l Sebfx zboczuchu jeden:) Co do pracki to bardzo ladny modeling ale texturki/materialy jakos nie do konca mnie przekonywuja.
Napisano 23 Październik 200420 l ciekawy design ale do realizmu to jest troche ci brakuje ale z pewnoscia to poprawisz
Napisano 26 Październik 200420 l Autor Budynek zewnątrz zostawiam narazie w spokoju teraz zajmuję sie srodkiem otto pierwszy render sala balowa
Napisano 26 Październik 200420 l Siakies male to sie wydaje ale moze to dlatego ze nie ma za bardzo do czego sie odniesc:)
Napisano 26 Październik 200420 l ludzie mambe bo zaczyna wariowac!!! AAAAAA nie dosc ze dom z zew. sie nie miesci w glowie to jeszcze srodek zaczyna, moj komputer juz sie zawstydza Mamba: ile poly wszystko i jaki sprzet :o blood_brother: wg mnie to ta sala jest wieksza od niejednego kosiola:p
Napisano 26 Październik 200420 l Fajny projekcik, ale trawa jara strasznie po oczach - stonuj troszkę kolory... textura dachówki i cegiełek na dole się rozjeżdża troszkę - wyostrz ją bardziej. Poza tym to świetna robota!!
Napisano 26 Październik 200420 l Autor M@Ti domek został już zmieniony pozatym teren będzie inny nie paczcie na tą zdechłą trawe bo trawa też będzie w 3d robiona a co dokolumn to już są inne teraz walczę nad klatką schodową w morde jeż jest co robić pozdrawiam Jacek
Napisano 26 Październik 200420 l architektonicznie mowiac delikatnie to nie jest za dobrze. niestylowy ten domek
Napisano 26 Październik 200420 l Autor Peter czeu sądzisz ze nie stylowy ciekawe rozwiązania będą wśrodku niewiem czy można nazwać to domkiem powieżchnia użytkowa to około 1100m2 więc jest co robić
Napisano 26 Październik 200420 l niestylowy bo zmixowałes elementy pochodzace z roznych czasów ze swoja własna inwencja twórcza. polaczyłes łuki elipsy i prostokaty (nagle wskakuje ci barok ;), kazdy tympanon inny, brak odzwieciedlenia tego co sie dzieje na scianach z cokołem, siatka zamiast tralek, dziwnie opuszczone gzymsy(oderwany od dachu), brak połaczenia miedzy poszczegolnymi elementami... to tak na szybko, sam kiepsko sie na tym znam ale lepijej chyba takie rzeczy robic z referek.
Napisano 26 Październik 200420 l Autor Peter Ten dom za około roku powstanie otym że są rózne style to wiedziałem bo wsumie oto chodziło ze by niebył jak wszystkie pozdrawiam Jacek
Napisano 29 Październik 200420 l pierwszy obrazek: fajnie ulozone schody ale chyba troszku za blisko drzwi
Napisano 29 Październik 200420 l wow chłopie ty to robisz do pracy czy gdzieś??;) super, a te schody mi sie niemiło kojarzą: w mafii były takie schody w teatrze i nie przeszedłęm tej misji;) (ostatnia misja) ale tak to super co prawda z zewnątrz troche nierealistycznie wygląda ale sam model jest super
Napisano 29 Październik 200420 l Autor Witam wszystkich zewnątrz jeszcze jest nie skończony ponieważ dojdą różne drogi garaże i zieleń będzie pokazywany w dzien ora w nocy dlatego jeszcze go nie oświetlałem pozdrawiam Jacek
Napisano 29 Październik 200420 l model 1 klasa, ale nie podobaja mi sie a. textury podmurowki, b. textura dachu - wogle nie podchodzi mi, moze sa za duze te "dachowki" c. material okien
Napisano 6 Listopad 200420 l podłoga git, reszta niezbyt, oświetlenie troszkę dziwne, w szczególności schodów, popraw materiał ściany i drewna i daj link do jakiejś większej rozdziałki bez kompresji :/
Napisano 8 Grudzień 200420 l Autor tej wersi nie pokazywałem pojekt jest jeszcze w trakcie realizacji pozdrawiam Jacek
Napisano 9 Grudzień 200420 l jak juz zebralem szczeke z podlogi to chce tylko zauwazyc ta wersja ladniejsza tylko ten bordowy, fioletowy jakos mi osobiscie nie pasuje :) a ogolnie to jestem pod duuuuuuzym wrazeniem
Napisano 9 Grudzień 200420 l Autor Wiem mam adres do parkietow zarombistych może komuś się przyda a tu podaję linka http://www.rafloor.com.pl/ Pozdrawiam Jacek
Napisano 9 Grudzień 200420 l jedyne czego ,i tutaj brakuje to puszystego dywanu na podłodze, powinien trochę zniwelować wrażenie pustki, poza tym pusto i pusto... może jakieś obrazy na ścianach itp? ogólnie projekt super!