Salay Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Yo ziomy jestem fyrst raz na forum i naginam tu z jedna z moich prac w jpg tylko ze ona jakas taka jakosc nie taka jak powinna byc renderuje w bmp ale to zajmuje za duzo wiec dalem troche gorsze w jpg. Pleasam o to byscie dali mi jak najwiecej komentarzy bluźniejących jak ich piknych które mi sie raczej nie przydadzą
KLICEK Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 y0y0y0y0 duzo ELO ELO popraw ten qlowy El0 wyswietlacz i bedzie ELO a i zeby ktos nie nabil sobie dodatkowego ELO postu to dadam zebys poprawil watek ;f np. ELO obiekt 3d - Panasonic
ftorek Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 gruby sztruks to nie jest ale nie jest zle
prabab Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Jak słuchałem "poprawnej" polszczyzny, w której używa się niezwykle często przecinka, i jaką posługuje się Salay to przestałem wierzyć w inteligencję osób które umieją posługiwać się komputerem :( A żeby nie było ot: Model niezbyt skomplikowany, ale całkiem przyjemnie wygląda.
zbuffer Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Mi się zdecydowanie nie podobają materiały....i to otoczenie(kolor) :/ Poza tym modelik spoko.
Marcin Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 daj jakiegos gloossa na podloze bo ten teflex jest beznadziejny :/ wyswietlacz zazwyczaj jest troche wsuniety w obudowe jakies 2-3 mm wiec daj go nizej i jedynie warstwe ochronna daj ...
javor Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 robisz to z orginału czy to twój własny projekt??? bo coś mi proporcje nie pasują - minidisc jest bardzo malutki, więc jeśli ten player jest troszke większy od płytki MD to wtyszka od słuchawek i przyciski są za małe !! (ja moimi paluchami w takim przypadku wciskał bym po 2 lub 3 na raz :P )
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 dobra, chciałem to przemilczeć, ale muszę... Yo ziomy jestem fyrst raz na forum po pierwsze - wzbrew pogłoskom język polski w niektórych kręgach nadal jest w użyciu.... naginam tu z jedna z moich prac u mnie na ekranie wygląda całkiem prosto, chyba niedokładnie ją pogiąłeś... komentarzy bluźniejących jak ich piknych przykro mi, pomógłbym ci ale nie rozumiem... mi sie raczej nie przydadzą to czego ty od nas CHCESZ?! co do pracy, to niewiele da się powiedzieć, ale widziałem gorsze, popracuj nad materiałami i oświetleniem. Popracuj także nad polszczyzną, dobry wynalazkiem, już nie nowym są książki, gadają, że to pomaga ;]
Marcin Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 zeby sie wam ladnie czytalo : tylko nie robic mi tu zadnej wojny na poglady i subkulture;)
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 niemamnicdojegodresualeprzynajmniejniechużywapolskiego ;]
Knysha Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 niematojakpisacbezspacjianadodatekjeszczezmniejszycrozmiarczcionki;) Ogolnie model yako-tako. Jak juz Marcin zauwazyl - wyswietlacz daj nizej, a nad nim szybke ochronna :P. Nie podoba mi sie otoczenie. Popracuj jeszcze troche nad tym, bo moze byc fajnie :P.
kuback Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Jeśli to po lewej jest wtyczką od słuchawek ,to proporcje zdecydowanie skopane. To Twoje urządzenie ma prawie rozmiar laptopa. No chyba , że tak ma być ...
Leru Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 Marcin, Salvator, prabab -> nie mogliście się już powstrzymać od komentarzy na temat wstępu, prawda ? :|
Salay Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 ta ta, no pewnie że nie laptop...no ale sie poprawie...chyba...co wy tacy wrażliwi na przecinki jesteście, i tak wogóle na jakieś moje słownictwo. No nic już niedługo nowe pracki...
polka dot Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 hmm yo ziomalex musze powiedziec ze ta wygięta pracexa to wypasex ziom wogole widze ze jestes ostrym zajawkowym gitem ziom a co do twojego dzieleczka to widze niewiele modelingu materialexy do pupska postaraj sie ziommmmmmm ale ogolnie to piątka i lubie twoje COOL TEXTY YO!YO!
chveti Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 ....czepiacie się ;) dla mnie pracka przeciętna , wyświetlacz (nie zgadł bym:P) jest dziwny...materiały takie sobie ....
Gość raminez Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 pozatym ze panasonic niejest najlepsza firma ale ta praca ze niezabarzo mi sie podoba pozdrawiam ....render i tekstury troszke do bani..pozdro
SansSerif Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 omg was na prawde wszystkich juz po..balo. czlowiek zrobil dobry model, tekstury i poprawny render. nie jest to "scena 3d" z artystycznym przekazem ale dobry "obiekt 3d". jesli was nie zachwyca nie musiscie wcale tracic czasu na dojebywanie w nieciekawym watku. musiscie dupki komus dokopac to mi dokopcie w moich watkach :]
polka dot Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 lol nie dojebuje :P ale frendszip rox :D
Damian Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 sans! ludzie reportują twojego posta za "dojeb." i "dupki"!! ;) "autobus gumisia" to nie jest, nie wiem dla czego tak zrypaliście ten model, jest calkiem calkiem. co do jpg wystarczy ze dasz 1 - 5 % kompresji, a juz bedzie o 70% mniejsze od bmp. powyzej 15% dla takiego obrazka robią sie brudy.
Salvator Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 sans przesadziłeś moim skromnym zdaniem, ale w końcu adaś może wszystko :> może i ja wypowiem się o pracy jako takiej - model to hmm.. box? chyba widzę też w nim inset, ale nie jestem pewny ;] tekstury robią wrażenie, że model wygląda lepiej niż jest w rzeczywistości... ale to i tak tylko materiał z diffuse, nie widzę w tym ręki specular level itp. oświetlenie też do niczego. damian - to byłby "autobus gumisia" gdyby nie tekstury.
Wielka_Siostra Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Byłoby bosko, gdyby dać neutralne tło, czyli szarą powierzchnię, na którą ów piękny przedmiot mógłby kłaść cień. Dziękuję za uwagę.
Marcel Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Skoro sprzęt jest na chodzie, dlaczego dioda 'pwr' się nie świeci ? ;)
Salay Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 no wiesz...nie podłączyłem go do prądu...bo mi korki wysadziło jak próbowałem...
Rekomendowane odpowiedzi