kliment woroszyłow Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 (edytowane) Obrazek ku pamięci płk. pil. W. Gedymina. Edytowane 3 Luty 2016 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Świetna praca! Gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Jest git tylko troszkę za mdłe. Pozwoliłem sobie na drobne postpro jak bym to widział. A co tam najwyżej dostanę opierdziel: http://i.imgur.com/wQX7HxP.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 7 Luty 2016 Share Napisano 7 Luty 2016 No w końcu, polska, dzielna maszyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 28 Luty 2016 Share Napisano 28 Luty 2016 piękna grafika, ja nie wiem kiedy wykonam mojego wymarzonego Łosia PZL 37B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Luty 2016 Share Napisano 28 Luty 2016 Ten model urywa cztery litery Wojtku! Świetna ilustracja! Graty Fronta!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Marzec 2016 Share Napisano 1 Marzec 2016 Czesc chlopaki: ] Ladne ALE,mam jedna merytoryczna uwage, dlaczego nie wychyliles zadnej powierzchni sterowej? Szczegolnie przeszkadza mi to w tym spadajacym bombowcu, mozna by bylo nadac sporo dramatyzmu walki o zycie. A tak mamy samoloty latajace w T-pose. Troche nie na Twoim poziomie. o7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 3 Marzec 2016 Share Napisano 3 Marzec 2016 Model mistrz, szczególnie ryflowana blacha! Gratulacje Wojtek! PS. Dodaj linkę do WIP'a bo na tym obrazku nie widać jaki to jest kosmos modelarski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi