Graft Napisano 9 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 9 Sierpień 2017 Share Napisano 9 Sierpień 2017 @Graft Podziel się linkiem jak wypuścisz koszulki, na pewno będę klientem do kotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 10 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2017 Taka torba na wielkanocne zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 14 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2017 Dziwna fazę mam ostatnio z tymi kotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 14 Sierpień 2017 Share Napisano 14 Sierpień 2017 @Graft Decyduj się na jaką stronę wstawiasz te koszulki bo na prawdę trafiasz w mój gust. Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 14 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2017 @Graft Decyduj się na jaką stronę wstawiasz te koszulki bo na prawdę trafiasz w mój gust. Świetna robota. Te koszulki już mam na "szopach" wrzucone, ale tam ceny raczej nie na nasze realia, więc nie zachęcam rodaków do kupna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 14 Sierpień 2017 Share Napisano 14 Sierpień 2017 Jakiś Polski sklep wchodzi w grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Sierpień 2017 Share Napisano 14 Sierpień 2017 ej 24usd to spoko cena. Lata temu na chrum ceny byly wyzsze. Nie wiem tylko jak z tkanina i jakoscia druku w tych szopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 14 Sierpień 2017 Share Napisano 14 Sierpień 2017 Wiadomo, 100+ to nie kwota jakaś wygórowana. Jak uważasz, podpowiedz na którym sklepie najlepiej wychodzi dla ciebie z zyskiem. To z chęcią kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2017 Z tego co się orientuje to design by humans mają najlepszy stosunek cena/jakość.Mają również dość dobre prowizje dla artystów. Jak wypróbuję wszystkie opcje to dam znać. P.S. Jak macie fajsika, albo innes społecznościowe konta, możecie mnie zareklamować :P Bardzo ciekawi mnie opinia szerszej grupy ludzi, a sam profilów w tych portalach nie posiadam. Krytyka oczywiście również mile widziana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 a sam profilów w tych portalach nie posiadam rozwaz posiadanie - szczegolnie instagramy itp. Jezeli chcesz docierac do ludzi, musisz przebywac posrod nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2017 (edytowane) rozwaz posiadanie - szczegolnie instagramy itp. Jezeli chcesz docierac do ludzi, musisz przebywac posrod nich. Rozważam, ale boje się że przebywanie na tych portalach zeżre mi zbyt dużo wolnego czasu. Dobrym przykładem jest to forum :D zaglądam tu zdecydowanie za często :D Edytowane 15 Sierpień 2017 przez Graft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 15 Sierpień 2017 Share Napisano 15 Sierpień 2017 Bo to już prawie, że jest pełny etat, przy każdym nowym arcie, uploadować obrazki wszędzie (chodzi mi o fejsiki insta, deviant art, tam gzie są szeroko pojęci konsumenci, potencjalni fani i przyszli klienci ;)), Jak będziesz miał sporą bazę "fanów", to wbijasz na patreon (hajsiuk) ;) lub twitch i tam poszerzasz działanie. Ale to trzeba mieć chyba we krwi, żeby się tak sprzedawać. Np. jeden z moich ulubionych ilustratorów, którego podziwiałem odkąd zainteresowałem się digitalem - Steven Stahlberg. Zaginął gdzieś dla mnie na kilka lat i niedawno go odnalazłem na artstation. A tam (choć nadal trzyma poziom) same gołe dupy tworzone specjalnie pod Patreon. Trochę się zawiodłem, no ale żyć trzeba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2017 Kolejna porcja kociego raka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaateusz Napisano 17 Sierpień 2017 Share Napisano 17 Sierpień 2017 pierwszy projekt idealnie nadaje się pod sitodruk przy 20-30 koszulkach zapłacić od sztuki na gotowo około 15 zł :D Wiem bo co roku robię koszulki sitem na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 19 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2017 A kota w galerii to dawno u mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 19 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2017 Binah- work in progres.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Dawno nic nie wrzucałem, ale ostatnio ciężko z wolnym czasem ;/ Na pocieszenie piękna syrenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 2 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzisiejszy wieczorny Taki dla relaksu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Dzisiejszy bazgrołek. Troszkę eksperymentuję z pędzlami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Wrzesień 2017 Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Baqrdzo ładne panie ;) Wreszczie coś dla mnie hehe. Jak ci idzie handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Baqrdzo ładne panie ;) Wreszczie coś dla mnie hehe. Jak ci idzie handel? Na razie wcale nie idzie. Nie jestem ekspertem od marketingu niestety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Wrzesień 2017 Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Bo to byś pewnie musiał latać po fejsikach, insta i spamować wszędzie gdzie się da a wpierw lizać tyłki i lajkować wszystkich z tysięcy znajomych, których znajdziesz w taki właśnie sposób. Inaczej musisz mieć fart, żeby ktoś cie tam znalazł w tym gąszczu. Prędzej "własna" produkcja, jak było już wspomniane gdzieś, kilka postów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Bo to byś pewnie musiał latać po fejsikach, insta i spamować wszędzie gdzie się da a wpierw lizać tyłki i lajkować wszystkich z tysięcy znajomych, których znajdziesz w taki właśnie sposób. Inaczej musisz mieć fart, żeby ktoś cie tam znalazł w tym gąszczu. Prędzej "własna" produkcja, jak było już wspomniane gdzieś, kilka postów wyżej. Wybieram, drogę czekania na farta, że ktoś mnie znajdzie ;) Co by nie było tak z pusta. Niedzielne wieczorne eksperymenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Runner Napisano 3 Wrzesień 2017 Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Bardzo malarsko wyszły tobie te kobiety, podobają mi się. Koszulki i w ogóle twoje prace mają ogromny potencjał. Kibicuje w dalszym rozwoju i aby ktoś ciebie w końcu znalazł ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 8 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Zaczynam nowy projekt low poly 3D tym razem będzie to hołd dla mistrza słowa pisanego S. Kinga. Planują zrobić kilka postaci, ale zaczynam oczywiście od króla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Może daj mu w łapy flachę i zakrwawiony młotek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 9 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Może daj mu w łapy flachę i zakrwawiony młotek ;) Mam nieco inny pomysł na tą pracę, ale twoja propozycja również ciekawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 12 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Jedziemy dalej z tym modelem. Kolejna postać w trakcie malowania. Model ok 900 trójkątów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Stiwen king jest parówą i skończył się na meteorze ale bardzo godnie go oddałeś! Te golki też niczego sobie! gut gut! dajesz wincyj! wogle ogólnie bardzo dobrą robotę tu robisz, serce roście *,,,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 (edytowane) Miało być więcej postaci, ale już mnie pali aby robić następny model :D No i oczywiście na koniec tradycyjnie link na sketchfab https://skfb.ly/6tJnH Edytowane 15 Wrzesień 2017 przez Graft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 15 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Jeszcze GIF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 O czym będzie ta gra? :) btw. tekstury wyglądają trochę blado. Gamma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2017 O czym będzie ta gra? :) btw. tekstury wyglądają trochę blado. Gamma? O jaką grę chodzi ;P ? Tekstury celowo blade, aby wyglądali na bardziej "martwych" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Super! Tylko te rękawy mógłbyś wewnętrzną stronę (gdzie jest przedramie) unieść bo przy obrocie postaci wygląda to jak jakieś poduszki wśrodku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 hehe super to jest. Pocieszne :]. ksiazki Ci wyslalem sorry, ze tak pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2017 W wolnym czasie( o dziwo się znalazł) "machłem" kolejny tiszert Co sądzicie ? Wszelkie opinie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 17 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Nie chce mi się już tego dłubać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 17 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Szkic do nowego modelu 3d za który się biorę. Pora troszkę poeksperymentować z blenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 17 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 12 Październik 2017 Autor Share Napisano 12 Październik 2017 Trzeba coś wrzucić bo wieje tu smutkiem ;) oglądać w 3D >>>>>>>>>> https://skfb.ly/69vPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Październik 2017 Share Napisano 13 Październik 2017 Dla mnie bomba. Lubię twoje prace a ta poziomem nie odbiega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 13 Październik 2017 Share Napisano 13 Październik 2017 super pozytywna, pelna radosci buzka xD! w sam raz na piatek i weekend ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 28 Październik 2017 Autor Share Napisano 28 Październik 2017 Wrzucam coś aby temat nie umarł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 28 Październik 2017 Share Napisano 28 Październik 2017 Kretyńskie pytanie, ale czy ta dziewucha z chudym tyłkiem na pierwszej planszy jest Twojego autorstwa? Bo wygląda super, taki styl dobrej, ruskiej szkoły (a lubię te klimaty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 28 Październik 2017 Autor Share Napisano 28 Październik 2017 Kretyńskie pytanie, ale czy ta dziewucha z chudym tyłkiem na pierwszej planszy jest Twojego autorstwa? Bo wygląda super, taki styl dobrej, ruskiej szkoły (a lubię te klimaty). To jest analiza jednego z dzieł Ashley'a Wooda. Definitywnie powinieneś sprawdzić tego artystę, ponieważ jego prace są fenomenalne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 28 Październik 2017 Share Napisano 28 Październik 2017 Nie znalem, Faktycznie bardzo fajne, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 2 Listopad 2017 Autor Share Napisano 2 Listopad 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 2 Listopad 2017 Autor Share Napisano 2 Listopad 2017 Spodobał mi się concept z którego modeluje JackTheRippy więc zrobiłem swoją interpretację. Oczywiście low poly ;) I oczywiście tradycyjnie skechfab>> https://skfb.ly/69YyO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 3 Listopad 2017 Autor Share Napisano 3 Listopad 2017 ale fest dupa... gryzlbym :-) Dobra szynka nie jest zła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi