Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
@Graft

Decyduj się na jaką stronę wstawiasz te koszulki bo na prawdę trafiasz w mój gust. Świetna robota.

Te koszulki już mam na "szopach" wrzucone, ale tam ceny raczej nie na nasze realia, więc nie zachęcam rodaków do kupna ;)

7OMdRHK.jpg

Napisano

Z tego co się orientuje to design by humans mają najlepszy stosunek cena/jakość.Mają również dość dobre prowizje dla artystów.

Jak wypróbuję wszystkie opcje to dam znać.

P.S.

Jak macie fajsika, albo innes społecznościowe konta, możecie mnie zareklamować :P

Bardzo ciekawi mnie opinia szerszej grupy ludzi, a sam profilów w tych portalach nie posiadam.

Krytyka oczywiście również mile widziana ;)

Napisano
a sam profilów w tych portalach nie posiadam

rozwaz posiadanie - szczegolnie instagramy itp. Jezeli chcesz docierac do ludzi, musisz przebywac posrod nich.

Napisano (edytowane)
rozwaz posiadanie - szczegolnie instagramy itp. Jezeli chcesz docierac do ludzi, musisz przebywac posrod nich.

Rozważam, ale boje się że przebywanie na tych portalach zeżre mi zbyt dużo wolnego czasu. Dobrym przykładem jest to forum :D zaglądam tu zdecydowanie za często :D

Edytowane przez Graft
Napisano

Bo to już prawie, że jest pełny etat, przy każdym nowym arcie, uploadować obrazki wszędzie (chodzi mi o fejsiki insta, deviant art, tam gzie są szeroko pojęci konsumenci, potencjalni fani i przyszli klienci ;)),

Jak będziesz miał sporą bazę "fanów", to wbijasz na patreon (hajsiuk) ;) lub twitch i tam poszerzasz działanie.

Ale to trzeba mieć chyba we krwi, żeby się tak sprzedawać.

Np. jeden z moich ulubionych ilustratorów, którego podziwiałem odkąd zainteresowałem się digitalem - Steven Stahlberg.

Zaginął gdzieś dla mnie na kilka lat i niedawno go odnalazłem na artstation. A tam (choć nadal trzyma poziom) same gołe dupy tworzone specjalnie pod Patreon. Trochę się zawiodłem, no ale żyć trzeba :(

Napisano

pierwszy projekt idealnie nadaje się pod sitodruk przy 20-30 koszulkach zapłacić od sztuki na gotowo około 15 zł :D Wiem bo co roku robię koszulki sitem na zlot.

Napisano
Baqrdzo ładne panie ;) Wreszczie coś dla mnie hehe.

Jak ci idzie handel?

Na razie wcale nie idzie. Nie jestem ekspertem od marketingu niestety :D

Napisano

Bo to byś pewnie musiał latać po fejsikach, insta i spamować wszędzie gdzie się da a wpierw lizać tyłki i lajkować wszystkich z tysięcy znajomych, których znajdziesz w taki właśnie sposób.

Inaczej musisz mieć fart, żeby ktoś cie tam znalazł w tym gąszczu. Prędzej "własna" produkcja, jak było już wspomniane gdzieś, kilka postów wyżej.

Napisano
Bo to byś pewnie musiał latać po fejsikach, insta i spamować wszędzie gdzie się da a wpierw lizać tyłki i lajkować wszystkich z tysięcy znajomych, których znajdziesz w taki właśnie sposób.

Inaczej musisz mieć fart, żeby ktoś cie tam znalazł w tym gąszczu. Prędzej "własna" produkcja, jak było już wspomniane gdzieś, kilka postów wyżej.

Wybieram, drogę czekania na farta, że ktoś mnie znajdzie ;)

Co by nie było tak z pusta. Niedzielne wieczorne eksperymenty

FMx1LaC.jpg

Napisano

Bardzo malarsko wyszły tobie te kobiety, podobają mi się.

Koszulki i w ogóle twoje prace mają ogromny potencjał.

Kibicuje w dalszym rozwoju i aby ktoś ciebie w końcu znalazł ;)

Pozdrawiam

Napisano

Zaczynam nowy projekt low poly 3D tym razem będzie to hołd dla mistrza słowa pisanego S. Kinga. Planują zrobić kilka postaci, ale zaczynam oczywiście od króla ;)

0jcQ6Sj.png

Napisano
Może daj mu w łapy flachę i zakrwawiony młotek ;)

Mam nieco inny pomysł na tą pracę, ale twoja propozycja również ciekawa :D

Napisano

Stiwen king jest parówą i skończył się na meteorze ale bardzo godnie go oddałeś! Te golki też niczego sobie!

gut gut! dajesz wincyj!

wogle ogólnie bardzo dobrą robotę tu robisz, serce roście *,,,*

Napisano
O czym będzie ta gra? :) btw. tekstury wyglądają trochę blado. Gamma?

O jaką grę chodzi ;P ? Tekstury celowo blade, aby wyglądali na bardziej "martwych" :)

Napisano

Super! Tylko te rękawy mógłbyś wewnętrzną stronę (gdzie jest przedramie) unieść bo przy obrocie postaci wygląda to jak jakieś poduszki wśrodku :).

Napisano

Kretyńskie pytanie, ale czy ta dziewucha z chudym tyłkiem na pierwszej planszy jest Twojego autorstwa? Bo wygląda super, taki styl dobrej, ruskiej szkoły (a lubię te klimaty).

Napisano
Kretyńskie pytanie, ale czy ta dziewucha z chudym tyłkiem na pierwszej planszy jest Twojego autorstwa? Bo wygląda super, taki styl dobrej, ruskiej szkoły (a lubię te klimaty).

To jest analiza jednego z dzieł Ashley'a Wooda. Definitywnie powinieneś sprawdzić tego artystę, ponieważ jego prace są fenomenalne ;)