Pabllos Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Witam witam Przedstawiam Wam mój najnowszy koncept Alfa Romeo FURIA , auto modelowałem przez 9 miesięcy nie licząc czasu który poświęciłem na wymyślanie. link do projektu : https://www.behance.net/gallery/40598237/Alfa-Romeo-FURIA-2016-by-Paul-Breshke Opis projektu jest na moim profilu BEHANCE więc ja nie będę się rozpisywał tylko zapraszam do oglądania, więcej zdjęć na profilu BEHANCE :) POZDRAWIAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Projekt robiłeś w Revicie ? Wygląda obłędnie, zwłaszcza czerwony. Z chęcią zobaczył bym go na drodze :) edit. Te światła z przodu takie sobie, trochę nie trzymają się całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Jak zwykle szczena na podłodze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Uwielbiam Twoje koncepty samochodów, świetny pomysł i wykonanie. Czy pośród na pewno wielu inspiracji znalazło się także miejsce dla Pagani Huayra? Takie miałem skojarzenia już po pierwszym obrazku, a gdy zobaczyłem wnętrze tylko się umocniłem w tym przekonaniu :) Niby inne ale jakoś mi się kojarzy z tym designem Pagani. Super praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 14 Lipiec 2016 Share Napisano 14 Lipiec 2016 Kawał dobrej roboty. Rendery jak i sam design naprawdę na wysokim poziomie. Mój faworyt to ostatni obrazek. Możesz powiedzieć ile mniej więcej czasu zajęło Ci wymyślenie samego nadwozia? Chętnie zobaczył bym jakieś szkice :) Pozdrawiam. I oczywiście front! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 15 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2016 Hej Dzięki Panowie za pozytywne opinie, rady i spostrzeżenia. Naturalnie każdy może odbierać inaczej design FURI i może się podobać coś innego, natomiast mój design widziało już kilku profesjonalnych designerów aut ( czynnych pracujących w firmach ) którzy pozytywnie ocenili moją pracę :) co dla mnie też jest bardzo ważne . Auto zrobiłem w 3dsMax i dodałem małą korektę w PS. Czas modelingu to około dziesięciu miesięcy ale do tego trzeba doliczyć jeszcze ze trzy miesiąca wymyślania i planowania :) Na ten moment przerzucam się na Alias bo kolejny projekt planuje już zrobić w tym programie. Jeszcze raz dzięki Panowie za uznanie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 16 Lipiec 2016 Share Napisano 16 Lipiec 2016 Swietna robota ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 17 Lipiec 2016 Share Napisano 17 Lipiec 2016 dlaczego to trwało ponad rok? dziennie 5 minut pracy, czy po prostu częste przeróbki i projektowanie od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 20 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dzięki Panowie Rok pracy to i tak krótki czas bo np. Delahaye zajęło mi około dwóch lat a Lambo półtorej . Niestety jeśli coś ma być dobre to będzie zajmować sporo czasu. Dzienna moja praca to średnio 10 godzin siedzenia przed monitorem ( czasami to nawet żona jest na mnie zła z tego powodu ) i w tym czasie zajmuję się szkicowaniem, modelowaniem czy poprawkami i próbnymi renderami, jest to proces który w pełni jest ze sobą powiązany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 22 Lipiec 2016 Share Napisano 22 Lipiec 2016 mega prze-kozackie wnętrze samochód tez super jedna mała rzecz mi się nie podoba to grill ale to kwestija gustu już :) jak dla mnie front Ps ile siedziałeś w szkicowniku chodzi mi o szkice przed zaczęciem modelowania w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 25 Lipiec 2016 Share Napisano 25 Lipiec 2016 Niezła fura! widać czas poświęcony na dopracowanie każdego detalu, chciałbym mieć tyle cierpliwości co Ty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 27 Lipiec 2016 Share Napisano 27 Lipiec 2016 Świetny model ;) pojawiła się nawet wzmianka o nim na onet.pl w dziale motoryzacji http://moto.onet.pl/aktualnosci/alfa-romeo-furia-nowy-supersamochod/dny52q Szacunek za czas poświęcony na jego wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi