NecrosiS Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Witam Chciałbym wam pokazać ryjek pana Lobo zrobiony dla pocwiczenia zbrusha :) Finalowy render to zbrush + photoshop Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 fajny ryjek... kurde bele ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Spoko :) Ten kieł tak krzywo mu rośnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 swietny, to zdaje sie z okladki komiksu - w sensie kadr i poza. Niezle cwiczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Bardzo spoko :) Propsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 Miałem ten komiks chyba Jako obrazek jest naprawdę spoko. Nie podoba mi się oko i zeby. Przydałby się jakaś wariacja w teksturze. Jest Jednolita i te mocne bliki psują efekt Model zaś słaby i średnio się go czyta w tym studio. Pokazując go to taki strzał w kolano. Może zmiana oświetlenia poprawiloby odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 11 Listopad 2016 Share Napisano 11 Listopad 2016 zawsze mnie zastanawia czemu tak duzo osob korzystajaca z zbrusha skupia sie tylko na modelu a ma gdzies rendering. Model genialny, render jak jakis podlgad :/ Tak wiem dostane minusy, ale mam to gdzies, na tym polega krytyka, a nie tylko ochy i achy by kogos nie urazic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Listopad 2016 Share Napisano 11 Listopad 2016 No właśnie nie zgodzę się z tobą model jest w porównaniu finalnego obrazka pokazanego w okrojonym kadrze z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NecrosiS Napisano 15 Listopad 2016 Autor Share Napisano 15 Listopad 2016 swietny, to zdaje sie z okladki komiksu - w sensie kadr i poza. Niezle cwiczenie Dzieki No właśnie nie zgodzę się z tobą model jest w porównaniu finalnego obrazka pokazanego w okrojonym kadrze z przodu. Starałem się by modelowac pod sam kadr. Dorzucam inny prev ze zbrusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 No i spoko fajniejsza prezentacja iwdac tez ze pod kadr. Spoko wyszlo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi