NecrosiS Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 Witam Chciałbym wam pokazać ryjek pana Lobo zrobiony dla pocwiczenia zbrusha :) Finalowy render to zbrush + photoshop Pozdrawiam
olaf Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 swietny, to zdaje sie z okladki komiksu - w sensie kadr i poza. Niezle cwiczenie
Sebazx6r Napisano 9 Listopad 2016 Napisano 9 Listopad 2016 Miałem ten komiks chyba Jako obrazek jest naprawdę spoko. Nie podoba mi się oko i zeby. Przydałby się jakaś wariacja w teksturze. Jest Jednolita i te mocne bliki psują efekt Model zaś słaby i średnio się go czyta w tym studio. Pokazując go to taki strzał w kolano. Może zmiana oświetlenia poprawiloby odbiór
Temporal Napisano 11 Listopad 2016 Napisano 11 Listopad 2016 zawsze mnie zastanawia czemu tak duzo osob korzystajaca z zbrusha skupia sie tylko na modelu a ma gdzies rendering. Model genialny, render jak jakis podlgad :/ Tak wiem dostane minusy, ale mam to gdzies, na tym polega krytyka, a nie tylko ochy i achy by kogos nie urazic.
Sebazx6r Napisano 11 Listopad 2016 Napisano 11 Listopad 2016 No właśnie nie zgodzę się z tobą model jest w porównaniu finalnego obrazka pokazanego w okrojonym kadrze z przodu.
NecrosiS Napisano 15 Listopad 2016 Autor Napisano 15 Listopad 2016 swietny, to zdaje sie z okladki komiksu - w sensie kadr i poza. Niezle cwiczenie Dzieki No właśnie nie zgodzę się z tobą model jest w porównaniu finalnego obrazka pokazanego w okrojonym kadrze z przodu. Starałem się by modelowac pod sam kadr. Dorzucam inny prev ze zbrusha
Sebazx6r Napisano 15 Listopad 2016 Napisano 15 Listopad 2016 No i spoko fajniejsza prezentacja iwdac tez ze pod kadr. Spoko wyszlo :).
Rekomendowane odpowiedzi