Imperator Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Można już kupować finalną wersję Affinity Designer, premierę jest taniej tj 39.99 z podatkiem i do tego dorzucają dodatkowe materiały i brushe https://affinity.serif.com/en-us/designer/#overview-video http://serif.us8.list-manage.com/track/click?u=f5f6238157b5f39ffc969a9a3&id=ba00c842d3&e=91ef4bf020
michalo Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Ta licencja jest na tą wersję czy na przyszłe wersje też?
blazejbobek Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Najlepiej :) Na Mikołaja na bank się skuszę :)
Imperator Napisano 17 Listopad 2016 Autor Napisano 17 Listopad 2016 "offer ends 24th November 2016" więc tylko do 24 będzie można kupować po taniości a potem to już majątek 50 baksów będzie trzeba wyrzucić :)
Endemi Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 zaś 25go listopada mamy black friday. Coś czuje, że to nie przypadek :p Co nie zmienia faktu, że marudzić przy tym poziomie cen jest karygodne :D
Pawelkos Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Imperator ta promocja na te dodatki jeszcze aktualna? Bo jak wchodze w link przez Ciebie podany to mi sie wyswietla tylko to: screenshot A jak klilkne guzik zakupu to w formularzu zamownienia jest tylko glowny program. Komus udalo sie kupic tez zestaw promocyjny? Jak to u was wygladalo?
Endemi Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Kupowałem dzisiaj koło 15:00 i widziałem jeszczę liste taka jak w pierwszym poście. Edit: Teraz widzę ,że jak masz już wybór płatności to na dole jest napisane:" Includes your bonus Grade UI Kit, DAUB Essentials and The Box Set content packs"
Pawelkos Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Teraz widzę ,że jak masz już wybór płatności to na dole jest napisane:" Includes your bonus Grade UI Kit, DAUB Essentials and The Box Set content packs" Teraz widze, dzieki Endemi. Zaraz se kupie, nie wiem po co, ale se kupie:)
Endemi Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 Też jakoś teraz niespecjalnie potrzebuje narzędzi do wektorów ale z całych sił popieram tworzenie się konkurencji dla hegemonów (Adobe, Autodesk itp). Jak mogę kupić dobre narzędzie do pracy w cenie gierki na steamie to się długo nie będe zastanawiał:p. Czekam z niecierpliwością na Affinity Photo, bo rastrów dużo częściej używam w pracy.
Pawelkos Napisano 17 Listopad 2016 Napisano 17 Listopad 2016 (edytowane) No dobra, ktos wie czy on robi gdzies autosave'y? Programik spoko, wszystko dosc intuicyjne(choc na razie robilem tylko prost rzeczy), mialem raptem 4 warstwy, az tu po godzinie ot tak wywalil sie : ] Edit: OK po ponownym uruchomieniu programu, sam zapytal czy przywrocic ostatni niezapisany dokument :). Ale poki co stabilnoscia nie zachwyca :) Edytowane 17 Listopad 2016 przez Pawelkos
Maciek Jutrzenka Napisano 18 Listopad 2016 Napisano 18 Listopad 2016 designer mi zdecydowanie bardziej podszedł od illustratora... co do photo jest spoko jedna rzecz mi się mega podoba w nim czego niema w photoshopie.. tzn że możemy sobie rozdzielić okno pracy na przed i po
HubertP Napisano 18 Listopad 2016 Napisano 18 Listopad 2016 A tak w ogóle, to moim zdaniem bardziej przypomina Corela. Takie mam wrażenie po testowej becie.
michalo Napisano 17 Luty 2017 Napisano 17 Luty 2017 Nie chce zakłądać nowego wątku dal tego pisze tutaj - jak sobie radzi AD z obiekatmi wkadrowanymy a AI? Ucina je tak jak to robi CorelDraw lub Inkscape, czy potrafi je wyciągać z kadru?
Rekomendowane odpowiedzi