Napisano 17 Listopad 20168 l Można już kupować finalną wersję Affinity Designer, premierę jest taniej tj 39.99 z podatkiem i do tego dorzucają dodatkowe materiały i brushe https://affinity.serif.com/en-us/designer/#overview-video http://serif.us8.list-manage.com/track/click?u=f5f6238157b5f39ffc969a9a3&id=ba00c842d3&e=91ef4bf020
Napisano 17 Listopad 20168 l Autor "offer ends 24th November 2016" więc tylko do 24 będzie można kupować po taniości a potem to już majątek 50 baksów będzie trzeba wyrzucić :)
Napisano 17 Listopad 20168 l zaś 25go listopada mamy black friday. Coś czuje, że to nie przypadek :p Co nie zmienia faktu, że marudzić przy tym poziomie cen jest karygodne :D
Napisano 17 Listopad 20168 l Imperator ta promocja na te dodatki jeszcze aktualna? Bo jak wchodze w link przez Ciebie podany to mi sie wyswietla tylko to: screenshot A jak klilkne guzik zakupu to w formularzu zamownienia jest tylko glowny program. Komus udalo sie kupic tez zestaw promocyjny? Jak to u was wygladalo?
Napisano 17 Listopad 20168 l Kupowałem dzisiaj koło 15:00 i widziałem jeszczę liste taka jak w pierwszym poście. Edit: Teraz widzę ,że jak masz już wybór płatności to na dole jest napisane:" Includes your bonus Grade UI Kit, DAUB Essentials and The Box Set content packs"
Napisano 17 Listopad 20168 l Teraz widzę ,że jak masz już wybór płatności to na dole jest napisane:" Includes your bonus Grade UI Kit, DAUB Essentials and The Box Set content packs" Teraz widze, dzieki Endemi. Zaraz se kupie, nie wiem po co, ale se kupie:)
Napisano 17 Listopad 20168 l Też jakoś teraz niespecjalnie potrzebuje narzędzi do wektorów ale z całych sił popieram tworzenie się konkurencji dla hegemonów (Adobe, Autodesk itp). Jak mogę kupić dobre narzędzie do pracy w cenie gierki na steamie to się długo nie będe zastanawiał:p. Czekam z niecierpliwością na Affinity Photo, bo rastrów dużo częściej używam w pracy.
Napisano 17 Listopad 20168 l No dobra, ktos wie czy on robi gdzies autosave'y? Programik spoko, wszystko dosc intuicyjne(choc na razie robilem tylko prost rzeczy), mialem raptem 4 warstwy, az tu po godzinie ot tak wywalil sie : ] Edit: OK po ponownym uruchomieniu programu, sam zapytal czy przywrocic ostatni niezapisany dokument :). Ale poki co stabilnoscia nie zachwyca :) Edytowane 17 Listopad 20168 l przez Pawelkos
Napisano 18 Listopad 20168 l designer mi zdecydowanie bardziej podszedł od illustratora... co do photo jest spoko jedna rzecz mi się mega podoba w nim czego niema w photoshopie.. tzn że możemy sobie rozdzielić okno pracy na przed i po
Napisano 18 Listopad 20168 l A tak w ogóle, to moim zdaniem bardziej przypomina Corela. Takie mam wrażenie po testowej becie.
Napisano 17 Luty 20178 l Nie chce zakłądać nowego wątku dal tego pisze tutaj - jak sobie radzi AD z obiekatmi wkadrowanymy a AI? Ucina je tak jak to robi CorelDraw lub Inkscape, czy potrafi je wyciągać z kadru?