Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. A wiec tworze takiego sobie dreadnoughta narazie malo bo wywalilem duzo bo mi sie nie podobalo i robie od poczatku wrzucam dwa screeny i kilka fotek coby widac bylo co chce zrobic

• Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj ! Warhammer 40,000 :) Akurat tak sie składa że gram w bitewniaka od jakiegos czasu ... zbieram armie Orków a teraz rozpoczynam Space Marines. Dred SM naprawde mi sie podoba więc nie moge sie doczekać na koniec Twojego dzieła :) Czekam na renderki :)

Napisano

alez sie narobil :):)

naprawde update taki duzy ze musialem patrzyc na poprzedni screen(render) zeby wyczaic zmiany;);)

ale modelik narazie super..jak ja lubie takie rzeczy;)

pozdro

Napisano

niewiem czy Ci to pomoże ale grałem i posiadam gre strategczną Warhammer 40.000: Dawn of War i jak byś chciał moge na najwyższych detalach przybliżyć tego właśnie robota, porobić screeny i Ci wysłac. Jak by cos to pisz [email protected]

Napisano

ShUriKeN nie trzeba. wlasnie po zmeczeniu dawn of war stwierdzilem ze wyskrobie sobie ten modelik. Maxim update bedzie jak sie uczelnia odp..... ode mnie jeszcze dwa zaliczenia jutro potem zalac pale i zabieram sie to roboty :)

Napisano

dokładnie _kuba_ :) Powiem wam że jeszcze tydzień temu nieumiałem boxa modelować, i z mojimi umiejętnościami narazie nic bym chyba niezrobił, dlatego licze w Ciebie (takie małe mażonko było zrobić właśnie tą jednostke w maxie) ...

3mam kciuki

Napisano

buehehhe :DDD no cholera. ale projekt mi sie podoba, wszystkie wady - ze wolno to robi - zostaly juz pokazane :D a mialem napisac wiecej, ale bym sie znow powtazal, bo ktos juz napisal ze mial zamair to robic :>

a tak miedzynami: chcialem se nabic statsy -.- ^^ '-.-' btw: ten post takze wlasnie temu sluzy :> nie temu zeby ci odpisac :D

pozdrowka,