Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. A wiec tworze takiego sobie dreadnoughta narazie malo bo wywalilem duzo bo mi sie nie podobalo i robie od poczatku wrzucam dwa screeny i kilka fotek coby widac bylo co chce zrobic

• Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapowiada sie fajnie, sam myslalem zeby sie za niego zabrac.

w czym modelujesz?

(to mi przypomina, ze, musze sie wziasc za mojego Rhino, ktorego skopalem...)

Posted

Coraz wiecej osob zaczyna modelowac w rhino :) Sam ostatnio zaczolem ale jak na razie idzie powoli i z bolami :)

Modelik fajny, powodzenia.

Posted

Witaj ! Warhammer 40,000 :) Akurat tak sie składa że gram w bitewniaka od jakiegos czasu ... zbieram armie Orków a teraz rozpoczynam Space Marines. Dred SM naprawde mi sie podoba więc nie moge sie doczekać na koniec Twojego dzieła :) Czekam na renderki :)

Posted

alez sie narobil :):)

naprawde update taki duzy ze musialem patrzyc na poprzedni screen(render) zeby wyczaic zmiany;);)

ale modelik narazie super..jak ja lubie takie rzeczy;)

pozdro

Posted

Człowieku ,zrób wiecej i dawaj a nie jaką tam sobie broń ! Ale project bardzo fajny :] i wogóle czekam nawiecej ...

Posted

niewiem czy Ci to pomoże ale grałem i posiadam gre strategczną Warhammer 40.000: Dawn of War i jak byś chciał moge na najwyższych detalach przybliżyć tego właśnie robota, porobić screeny i Ci wysłac. Jak by cos to pisz [email protected]

Posted

ShUriKeN nie trzeba. wlasnie po zmeczeniu dawn of war stwierdzilem ze wyskrobie sobie ten modelik. Maxim update bedzie jak sie uczelnia odp..... ode mnie jeszcze dwa zaliczenia jutro potem zalac pale i zabieram sie to roboty :)

Posted

dokładnie _kuba_ :) Powiem wam że jeszcze tydzień temu nieumiałem boxa modelować, i z mojimi umiejętnościami narazie nic bym chyba niezrobił, dlatego licze w Ciebie (takie małe mażonko było zrobić właśnie tą jednostke w maxie) ...

3mam kciuki

Posted

buehehhe :DDD no cholera. ale projekt mi sie podoba, wszystkie wady - ze wolno to robi - zostaly juz pokazane :D a mialem napisac wiecej, ale bym sie znow powtazal, bo ktos juz napisal ze mial zamair to robic :>

a tak miedzynami: chcialem se nabic statsy -.- ^^ '-.-' btw: ten post takze wlasnie temu sluzy :> nie temu zeby ci odpisac :D

pozdrowka,