Nieszpor Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Witam. A wiec tworze takiego sobie dreadnoughta narazie malo bo wywalilem duzo bo mi sie nie podobalo i robie od poczatku wrzucam dwa screeny i kilka fotek coby widac bylo co chce zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 29 Październik 2004 Autor Share Napisano 29 Październik 2004 A tutaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wololo Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 Całkiem szczegółowy modelik, życze szczęścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 khe khe - dwururka jest, teraz tylko99% reszty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 zapowiada sie fajnie, sam myslalem zeby sie za niego zabrac. w czym modelujesz? (to mi przypomina, ze, musze sie wziasc za mojego Rhino, ktorego skopalem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 30 Październik 2004 Autor Share Napisano 30 Październik 2004 Chalek widze ze sam odpowiedziales sobie juz na pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Coraz wiecej osob zaczyna modelowac w rhino :) Sam ostatnio zaczolem ale jak na razie idzie powoli i z bolami :) Modelik fajny, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Malo czasu ostatnio mialem. troszke udalo mi sie zmajstrowac wiec updacik cos jeszcze dorzuce w tym tygodniu zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 i renderka z Maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 jak narazie bardzo ładny model, screeny wyglądają lepiej niż render :x powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Witaj ! Warhammer 40,000 :) Akurat tak sie składa że gram w bitewniaka od jakiegos czasu ... zbieram armie Orków a teraz rozpoczynam Space Marines. Dred SM naprawde mi sie podoba więc nie moge sie doczekać na koniec Twojego dzieła :) Czekam na renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 maly updejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 i screen z nowa "rurą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 alez sie narobil :):) naprawde update taki duzy ze musialem patrzyc na poprzedni screen(render) zeby wyczaic zmiany;);) ale modelik narazie super..jak ja lubie takie rzeczy;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Kiedy bedzie update ????? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mote Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Człowieku ,zrób wiecej i dawaj a nie jaką tam sobie broń ! Ale project bardzo fajny :] i wogóle czekam nawiecej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShUriKeN Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 niewiem czy Ci to pomoże ale grałem i posiadam gre strategczną Warhammer 40.000: Dawn of War i jak byś chciał moge na najwyższych detalach przybliżyć tego właśnie robota, porobić screeny i Ci wysłac. Jak by cos to pisz [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 ShUriKeN nie trzeba. wlasnie po zmeczeniu dawn of war stwierdzilem ze wyskrobie sobie ten modelik. Maxim update bedzie jak sie uczelnia odp..... ode mnie jeszcze dwa zaliczenia jutro potem zalac pale i zabieram sie to roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 fajny projekt miałem napisać coś jeszcze ale nie ma o czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShUriKeN Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 NIeszpor, to kiedy będzie updacik ?? NIemoge się doczekać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 stary coś ty narobił... takie rzeczy sa jak narkotyk...nigdy nie ma się dosyc... więc powodzenia :) ps. lepies skończ :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShUriKeN Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 dokładnie _kuba_ :) Powiem wam że jeszcze tydzień temu nieumiałem boxa modelować, i z mojimi umiejętnościami narazie nic bym chyba niezrobił, dlatego licze w Ciebie (takie małe mażonko było zrobić właśnie tą jednostke w maxie) ... 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 skromny update cos wolno mi to idzie strasznie ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 no no, coraz lepiej :)) zycze ci powodzenia, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 heheh sammael at juz drugi post ze coraz lepiej (nioe zebym sie czepial ale mnie to rozsmieszylo;);)) jest bardzo ladnie tylko jedna wada BARDZO WOLNO TO ROBISZ:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 no niestety wolno ale kiedys skoncze napewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 buehehhe :DDD no cholera. ale projekt mi sie podoba, wszystkie wady - ze wolno to robi - zostaly juz pokazane :D a mialem napisac wiecej, ale bym sie znow powtazal, bo ktos juz napisal ze mial zamair to robic :> a tak miedzynami: chcialem se nabic statsy -.- ^^ '-.-' btw: ten post takze wlasnie temu sluzy :> nie temu zeby ci odpisac :D pozdrowka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 hey .. robisz to dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 a jak myslisz? jakby robil to by chyba zamiescil upka co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 no włacha .. jak nie robi , to niech znoof zacznie :) , słyszysz Panie od Drednoughta !!?? KOŃCZ WAŚĆ !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi