brain Napisano 9 Marzec 2017 Share Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Modele 3k-7k tris. Tekstury PBR (substance painter) , modele low poly (1 model robiony przez klienta) i modele high poly zrobione przeze mnie. Renderowane w Substance painterze (I-ray). Edytowane 9 Marzec 2017 przez brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkonieczny Napisano 9 Marzec 2017 Share Napisano 9 Marzec 2017 fajne to, pokażesz siatkę ? W czym malowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 9 Marzec 2017 Autor Share Napisano 9 Marzec 2017 Tekstury i render w Substance Painterze, klient chciał edytować sobie kolory (różne kolory drużyn - czerwona, niebieska itd.) i wypalać cały materiał pod mobile, żeby nie było obciążające. Co do siatki, raczej nic specjalnego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Marzec 2017 Share Napisano 9 Marzec 2017 ale one slodko wygladaja. Nie sf ale bardziej jak matchbox. Swietne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 9 Marzec 2017 Autor Share Napisano 9 Marzec 2017 Dzięki :) Nie miały być właśnie super realistyczne, a bardziej "na luzie". Dobrze, że się udało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 9 Marzec 2017 Share Napisano 9 Marzec 2017 boże błagam niech ktoś zrobi.. za pomocą tych modeli tą grę :D reedycje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 9 Marzec 2017 Share Napisano 9 Marzec 2017 Świetne są. Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 Dzięki za pozytywne komenty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 Zajebiste. Zdradzisz nazwę gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 Ale super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 Dzięki Panowie :) To nie jest do gry. To jest paczka z assetami 3d do Unity Assetstore dla mojego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 ok, jasne. Myślałem ze wrzuciłeś na asset store, a potem ktoś cie poprosił o dorobienie więcej za dodatkowy hajsik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 10 Marzec 2017 Share Napisano 10 Marzec 2017 Świetne, grał bym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 10 Marzec 2017 Autor Share Napisano 10 Marzec 2017 Nie, ja od początku już robiłem pod klienta pod jego assetstore. Teraz jestem w trakcie robienia drugiej serii pojazdów - latających tym razem. Dzięki, Loki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Kwiecień 2017 Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Rewelacja. Jak ukaże się jakiś dobry rts, albo nawet turówka mobilna, to by bylo super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 3 Kwiecień 2017 Share Napisano 3 Kwiecień 2017 nie lepiej do swego asset store porobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brain Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Dzięki Panowie :) Sebazx6r: Ciiiii... :) Mam takie plany. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi