Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Juz chcialem pisac ze mnie bardzo tym zaskoczyles renderkiem, ale widze ze kolega Cie w tym wyreczyl. No i dobrze, przynajmniej wiesz ze inni moga Ci pomoc w czym nie domagasz.

Praca nawet fajna z tego wyszla.

Teraz masz zadanie porownac swoje poprzednie renderki z tym co kolega zrobil i wyciagnac nauke z tego ;)

Good job!

Napisano
  • Autor

keajra- Dzieki :)

Reynevan- chlopie daj zyc i przestan sie czepiac na sile.

Napisano

Dobrze, że praca została skończona, jest postęp :) Na przyszłość pamiętaj to co Ci kiedyś mówiłem ale powtórzę raz jeszcze bo masz z tym kłopoty. Zwracaj dużą uwagę na to jak coś działa, po co i dlaczego. Jak nie podejdziesz do tego w ten sposób to nie zrobisz dobrego modelu. Ja przy jakimś trudniejszym elemencie czasami rysuję sobie na kartce rózne schematy, żeby wiedzieć co mam zrobić. I nie bierz się od razu za projektowanie czegoś, na razie odtwarzaj to co jest, to jest naturalna droga. To do przodu :)

Napisano

Lakier wygląda jak z fabryki (wysoki połysk), mimo że tworzywo błotnika pofalowane (zniszczone?). Jakoś mi się to kłóci w odbiorze. Mapa wypukłości na reflektorach trochę jakby nie taka.

Fajny pomysł, szopa klimatyczna :)

Napisano
  • Autor

Dzieki maaaad za opinie. :) Lakier taki jest, poniewaz doszlismy do wniosku ze samochod byl przykryty ta plandeka, i dlatego sie nie kurzyl ani nie brudzil. Z ta mapa na reflektorach , to faktycznie tutaj cos nie wyszlo.

Napisano

Pytanie jak pan pogial ten blotnik jak to plastik ;p. Ja bym sie czepil takich szczgolow jak brak brudu na aucie. Nie podoba mi sie tablica rejestracyjna nawet jako wersja sterylna. Plandeka o polowe moglaby byc ciensza. Lampy blotnik jakis grundz w glosa by nie zaszkodzil. Jakies zniszczenia. A tak fajnie.

Napisano
  • Autor

Seba- rowniez dziekuje za konstruktywna krytyke ;) Zgadzam sie, zabraklo troche obrudzen samochodu, koncepcja byla taka zeby auto bylo jak najmniej uszkodzone , gdyz stanowilo glowny model. Po prostu tak uznalismy , ze bedzie lepiej bez brudu. ;)

Napisano
  • Autor

Tak, wiem to blad. Nie potrzebnie bawilem sie sculptem, a potem zapomnialem ze smoothowac.

Napisano

Zwroc uwagę na jedna ze przy takim syfie w garażu powinno auto być choć trochę ubrudzone :). No i trochę kurzu by nie zaszkodzilo. Mimo wszystko calkiem fajnie wyszlo. Pzdr.

Napisano

Wyszło bardzo fajnie. Razi trochę model Trabanta [niedokładność], ale koniec końców jest na wielki plus. Raz jeszcze radzę Ci wziąć się jednak za prostsze, szybsze projekty. Prostsze nie znaczy gorsze. Rower, deskorolka, hulajnoga. Szybciej je wykonasz i będziesz mógł się cieszyć kolejnym projektem. Do tego wykorzystaj zdobytą wiedzę przy renderowaniu. Plus.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.