PENdzel Napisano 7 Maj 2003 Autor Share Napisano 7 Maj 2003 chyba nas olali hehehe :) - e nie to tylko taka cisz zwykla - przed burza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 świetna pracka i potwierdza się zdanie \" MATRIX jest wszędzie \" [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 wstepna tekstora pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Mysle nad dodaniem kilku metalowych klamr na nogi. pas nie bedzie sie tak rzucal w oczy . bardziej sie zrownowazy. moze byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 eeee, moze troszeczke blizej? bo trochu nie widac :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Eeeejjj no buty to on ma odjazdowe wrecz , atomowe hehe wymiekam normalnie wymiekam , hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 teksturka do podgladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Jestem pod ogromnym wrażeniem! szkoda że dopiero zaczynam bo z chęcią skorzystałabym z waszej propozycji...:D POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 Jesli Pazzi jestes z okolic Bialegostoku - lub co by bylo najlepsze z calego Bialegostoku - to zapraszamy na wymiane doswiadczen - jeszcze calkiem niedawno - nie umielismy nic (renderowalismy tzw czajniki) - ale za duzo mysli klebilo sie w glowie i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 a tu troszke zabawy :) nie wiem czy wiecie o co chodzi hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 nie musze chyba nic mowic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 subsurface scattering ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 Zgadza sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 SSS dobrze zdefiniowany zawsze daje mile efekty! Szkoda ze dlugo sie wylicza, ale cos za cos! Mmmm piekielnie to wyglada! :) A jeszcze pytanko: rece trzymajace czaszke sa odwrotnie tzn. lewa jest prawa, a prawa jest lewa :) czy to efekt zamierzony? bo troche dziwnie sie to interpretuje. pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 a chodzi ci o paseczek - to taki efekt jak byc kogos od dolu chwycil :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 jak spleciesz rece tak to bedzie wygladac wlasnie. wizdisz masz efekt zwierciadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 Originally posted by gabrielwigierski jak spleciesz rece tak to bedzie wygladac wlasnie. wizdisz masz efekt zwierciadla No tak tylko rece musisz skrzyzowac, a ten \"pasek\" obejmuje jego korpus - jesli obejmiesz kogos od tylu to rece sie nie krzyzuja czyli kciuki sa \"normalnie\" do gory... Zreszta to wasza praca, wiec robcie jak wam pasuje - jak tak ma byc to nich sobie jest! :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 ja mowilem o skrzyzowaniu rak a nei dloni(moze zle ujalem). przeceisz wiem jak wygladaja rece w odpowiedniej pozycji. probuje dodac troche awangardy. Jednak widac nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 no coz czas na odsone kolejnego testu prosze oto on: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 uuu jak ja tu dawno nie zagladalem...przez brak czasu musialem porzucic moja skromna bitewke...fajnei wyglada ta wasza pracka :) na tym tronie przypomina mi pewien motyw z Conana :Ppozdrawiam i czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 :) dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 A widzisz PENdzel pochodzę z Mazur..... i całkiem niedaleko mam do Białego ale zakotwiczyłam się w Gdańsku....[jupi] ale kontakty internetowe? JAK NAJBARDZIEJ! Dobrze Wam idzie i myślę że dobra z Was grupa!!! Życzę powodzenia, którego i tach chyba Wam w życiu nie brakuje a przynajmniej w 3d...[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 9 Maj 2003 Autor Share Napisano 9 Maj 2003 czy widac ze sie zaczerwienilismy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 Witam serdecznie. wlasnie mam nadzieje ze ukonczylem model. wiec licze na liczne komentarze:):).Beda bardzo pomocne gdyz sam swoich bledow zazwyczaj nie widze(Mam nadzieje ze wiele bledow nei bedzie-TYLE ZOSTALO WLOZONEGO W TO SERCA:D:D.Dzisiaj ukonczylem koszule. Jest bardzo delikatna, cos w rodzaju jedwabiu tylko bardziej przezroczyste. Przez koszule bedzie widoczne cialo Krola(SSS).W niektorych meijscach bedzie poszarpana/dziurawa.Teraz zostanie jedynie teksturowanie i finalny rendering. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 jakby buty były dwa lewe i coś w stawie u prawej ręki a raczej z kością ramienną i przedramieniem. Wygląda to w całości naprawdę dobrze!!!!!!!![mruga] Dla mnie Wasz model jest jednym z najlepszych! Powodzenia chłopaki::] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 9 Maj 2003 Share Napisano 9 Maj 2003 hmm . jezeli chodzi o buty. to wlasnie patrze... chyba to efekt perspektywy. a z ramionami to znaczy z koscmi nie rozumiem.. prosze dokladniej pazzi nie widze kosci ramiennej i przedramiennej tutaj wiec nei weim dokladnie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 10 Maj 2003 Share Napisano 10 Maj 2003 coś w tym miejscu wydaje mi się dziwne...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 Aha. widze juz. chodzi o te zaciemnienie pewnie. to cien od swiatla( W akutalizacjach bez ubrania wydawalo sie dobrze tam.A teraz nowa aktualizacja z troszke inna wersja ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 11 Maj 2003 Share Napisano 11 Maj 2003 a teraz na tronie. wiec bedzie trzeba zabrac sie juz finalnie do teksturowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 teraz czekamy na wersje oteksturowaną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 meczymy nadal te tekstury. mysle ze aktualizacje juz bede w finalnym poziomie pracy. zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 niewytrzymalem i jednak cos powiesze - bo chce poznac wasza opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 buciory mi sie bardzo podobaja ! a co do skorki tz fajna / ja tam wszystko krwia mazac lubie/ wiec moze pomazgaj jego tors stara zaschnieta krwia i troche zgnilizny dodaj to tylko wolna prop. modelling zachwycajacy !!![wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 o modelingu nie bede nic pisal...bo brak mi slow :P:)...a jesli chodzi o texturki....to bouty piknie wygladaja tylko moglbys je troche bardziej wytrzec na czypkach..tak to przewaznie sie w starych glanach robi:P..a skora tego gostka...to bardziej mim przypomina stara rdze...nie wiem czy dobrze....to tylko moja opinia... 3m sie [piwo]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 SUper :D MeG jako ze ty tez chyba jestes Ramms+einiasta: nie sadzisz ze butki sa a\'la Till :D Zawsze jak tu wchodze i je widze to mi sie przypomina ich will i spodek :D Nie moge znalesc fotki, ale sama pozycja na fotelu przypomina mi Tilla z Ich will :D Jak siedzi przed kamerami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 macie calkowita racje po tzw probie poranka - i przemysleniu tej kwestji zmieniamy textorowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 A mi z kolei textura podoba się do potęgi! Pewnie nakładjąc ją spodziewałeś9liście) się różnych reakcji, byliście trochę niepewni jak ona się przyjmie..? (chociaż pewnie podobała się!) ...czy oby napewno rdzawa pasuje do kawałków ciała? Dla mnie jest genialna. Kojarzy mi się to z niszczejącą warstwą ciała, które wcale nie jest , NIE BYŁO, żywą tkanką. Ta powłoka kamuflowała cielesność poprzez krztałty a dziś odkrywa prawdę i nie dość że widać twrdość materiału ale jej niszczejące własciwości- ŁADNE WIZUALNIE! gratuluję i życzę kolejnych sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 Hihi ale macie (juz od dawna wiem) zboczenie na punkcie 3d :)) oby Gabi nie tylko na 3d ;(( hehe :P idealna pracka jak dla mnie naprawde,genialna z punktu widzenia marketingowego. wiadomo ze trzymam najgorecej kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 :*:*:*:*:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 Sylwia... - nie lepiej wyslac sesemesa Gabrielowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 tak sobie patrze i wydaje mi sie ze król śmierci nie jest taki na swym tronie wyluzowany...tak jakby go coś gryzło albo tak jak by mail zaraz wstać. Moze tak ma być ale fajniej byloby gdyby jego postawa była bardziej tak wygodna:), tzn taka siedząca-dumna:D. Myśle ze bardziej częśc miedniczna powinna być przesuniete w strone oparcia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 hmm... rownie dobrze inni mogliby chowac sie ze swoimi opiniami ale po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 wrocilem od Pendzla z nowa aktualizacja. Zajmuje sie teksturami wlasnie. Pendzelek pracuje nad texturami twarzy wlasnie, bo praktycznie jest nieruszona. Jedynie bumping i reflect przy oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 myśle że ta krew psuje efekt, ale reszta bardzo...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 zgodzę się z przedmówcą - krew jest zbyt jaskrawa i ciut za sztuczna (zazwyczaj rozlewa się innaczej)... pozatym jest jakby zbyt świerza.... natomiast nie rozumiem czemu pod jego skórą widać czerone żyłki.... chyba u trupa nie płynie krew czerwona.... no ale skóra Panowie 1-sza klasa :) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 Gdzie rdza, CHŁOPAKI!!!?????? Dlam nie spiep...ście. Przepraszam, ale tak mi się podobało! Co Was podkusiło żeby coś zmieniać; ..i do tego jakaś dziwna krew(?). Ja tu się silę żeby zachęcić Was do podtrzymania nowatorskich pomysłów bo praca ROBI NA MNIE WRAŻENIE a Wy z takimi wyjeźdżacie! ....ale cóż, zrobicie jak zechcecie! Ja wierzę w WAS! Postrofionka.....[mruga][mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 raz tak raz owa juz nie wiem - wic nei dzis rendera :) jak sie zdecydujecie to... :) powiem tylko ze krwi juz nie ma - choc caly model wyglada bardziej skorzanie to tez przez sss.... - jestem strasznie niewyspany skonczylem sie bawic o 2 w nocy wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 hmmm.....no juz dla mnie lepsze byly te pierwsze texturki...bo w tych drugich za bardzo syzstko kreskowkowe jest...za duzo kolorow...sczegolnie widac to na tej twarzy na brzuchu......zostawcie ta pierwsza...ale moglbys jescze dac troche wiecej tam textyrki organiczniej i brudu...a mniej metalu... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 ja tamzawsze krew robie w stylu SILENT HILL taka zaschnieto brudna poprostu stara /robie to w pS z vivid lightem i grunge brushes / ajk chcesz to ci przesle pare z tych brushes ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 pszeslij - co to jest silent hill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi