abe192 Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 efekty wyglądają super, oby Gosling i Ford tylko dali radę, bo na trailerze wyglądają na nieźle znudzonych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 ogladalem wywiady zmiksowane ze scenami z filmu. Albo Ford ma za duzo botoxu albo jego ekscytacja z projektu jest na poziomie bliskim zeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 "Harrison did you get excited about this movie? - No, I get paid." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 (edytowane) ogladalem wywiady zmiksowane ze scenami z filmu. Albo Ford ma za duzo botoxu albo jego ekscytacja z projektu jest na poziomie bliskim zeru. on ma 74 lata, chyba największą jego ekscytacją jest to że codziennie rano wstaje z łóżka Edytowane 7 Lipiec 2017 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 racja, taki cytat ostatnio przeczytalem: "Do you feel bad about getting older? No, when I think about the alternative." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Lipiec 2017 Share Napisano 7 Lipiec 2017 Plaszczycie tylki gapiac sie w ekran codziennie godzinami i zarzucacie temu 74 latkowi, ktory na planie filmowym zap...dala, ze nie wyglada na dostatecznie podekscytowanego? Dobre :D Ach, mlodzi, aktywni... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelB Napisano 17 Wrzesień 2017 Share Napisano 17 Wrzesień 2017 W razie gdyby ktoś przeoczył. Dwa oficjalne szorty w temacie Bladerunnera. BLADE RUNNER 2049 - "2036: Nexus Dawn" Short BLADE RUNNER 2049 - "2048: Nowhere to Run" Short Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 17 Wrzesień 2017 Share Napisano 17 Wrzesień 2017 oh, hello there, wanna see my shorts ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Wrzesień 2017 Share Napisano 17 Wrzesień 2017 drugi to taki troche 'chuck norris style', kompletnie nie porywa. Pierwszy wprowadza w akcje ale jakos nie zachęca szczegolnie. Mam nadzieje, ze sam BL bedzie znacznie lepszy niż to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 17 Wrzesień 2017 Share Napisano 17 Wrzesień 2017 .....to wszystko już było 30 lat temu... teraz to tylko pętla głupoty zaciskająca się na mózgach odbiorcy.... jedyną rzeczą naprawdę wirtualną jest teraz kreatywność... nie ma jej po prostu...!!!...:))))... została tylko maszynka do mielenia mięsa na 7200 obr/min....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peteRlo Napisano 20 Wrzesień 2017 Share Napisano 20 Wrzesień 2017 Gdzie ty żyjesz? To jest już świat dysku SSD. Choć Gowin chyba reformy ma wprowadzać żelazną ręką w pałacu Staszica. Pożyjemy zobaczymy.:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 21 Wrzesień 2017 Share Napisano 21 Wrzesień 2017 ... jak się patrzy wąsko.... to się widzi tylko go-wina XP... i dyski nie całkiem twarde...:)))... hu.. huu hu... jak tam w bilbordowym zagajniku... nadal ciemna pustota...??....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 29 Wrzesień 2017 Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Wrzesień 2017 Share Napisano 29 Wrzesień 2017 ok, ciekawszy niz 2gi short z serii. Zachciało mi sie rzucic okiem na Animatrixy. Troche za duzo styli animacji dali w jednym shorcie. Jakby na szybko 5roznych teamow to składało. Niemniej coraz mocniejsze 'meh...' mam na nowego blade runnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Wrzesień 2017 Share Napisano 29 Wrzesień 2017 fanom serii zycze, by dokladnie mieli takie wrazenia jak krytycy z wczesnych pokazow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Październik 2017 Share Napisano 5 Październik 2017 ej ok, tak dobry jak mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 6 Październik 2017 Share Napisano 6 Październik 2017 No własnie miałem pytać kto już był na biegnącym ostrzu :) Czyli chyba można iść do kina bez obawień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Październik 2017 Share Napisano 6 Październik 2017 Tak, 3D możesz sobie podarować jednak. Dobry dźwięk ważniejszy myślę. Nie spodziewajcie sie jednak sentymantelnego pasztetu w stylu 'Star Wars'. 2049 jest bardzo bliski w surowości Blade Runner'owi, powiedziałbym nawet bardziej Cyberpunkowy (high-tech & low-life) ale bardziej brutalny. Ja oglądałem FinalCut na wszelki wypadek kilka dni przed seansem 2049. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Dobrze wiedzieć, akurat tego filmu jeszcze nie miałem okazji zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi