Napisano 6 Lipiec 20177 l efekty wyglądają super, oby Gosling i Ford tylko dali radę, bo na trailerze wyglądają na nieźle znudzonych xD
Napisano 6 Lipiec 20177 l ogladalem wywiady zmiksowane ze scenami z filmu. Albo Ford ma za duzo botoxu albo jego ekscytacja z projektu jest na poziomie bliskim zeru.
Napisano 7 Lipiec 20177 l ogladalem wywiady zmiksowane ze scenami z filmu. Albo Ford ma za duzo botoxu albo jego ekscytacja z projektu jest na poziomie bliskim zeru. on ma 74 lata, chyba największą jego ekscytacją jest to że codziennie rano wstaje z łóżka Edytowane 7 Lipiec 20177 l przez tr3buh
Napisano 7 Lipiec 20177 l racja, taki cytat ostatnio przeczytalem: "Do you feel bad about getting older? No, when I think about the alternative."
Napisano 7 Lipiec 20177 l Plaszczycie tylki gapiac sie w ekran codziennie godzinami i zarzucacie temu 74 latkowi, ktory na planie filmowym zap...dala, ze nie wyglada na dostatecznie podekscytowanego? Dobre :D Ach, mlodzi, aktywni... :D
Napisano 17 Wrzesień 20177 l W razie gdyby ktoś przeoczył. Dwa oficjalne szorty w temacie Bladerunnera. BLADE RUNNER 2049 - "2036: Nexus Dawn" Short BLADE RUNNER 2049 - "2048: Nowhere to Run" Short
Napisano 17 Wrzesień 20177 l drugi to taki troche 'chuck norris style', kompletnie nie porywa. Pierwszy wprowadza w akcje ale jakos nie zachęca szczegolnie. Mam nadzieje, ze sam BL bedzie znacznie lepszy niż to.
Napisano 17 Wrzesień 20177 l .....to wszystko już było 30 lat temu... teraz to tylko pętla głupoty zaciskająca się na mózgach odbiorcy.... jedyną rzeczą naprawdę wirtualną jest teraz kreatywność... nie ma jej po prostu...!!!...:))))... została tylko maszynka do mielenia mięsa na 7200 obr/min....:)))
Napisano 20 Wrzesień 20177 l Gdzie ty żyjesz? To jest już świat dysku SSD. Choć Gowin chyba reformy ma wprowadzać żelazną ręką w pałacu Staszica. Pożyjemy zobaczymy.:) Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 20177 l ... jak się patrzy wąsko.... to się widzi tylko go-wina XP... i dyski nie całkiem twarde...:)))... hu.. huu hu... jak tam w bilbordowym zagajniku... nadal ciemna pustota...??....:)
Napisano 29 Wrzesień 20177 l ok, ciekawszy niz 2gi short z serii. Zachciało mi sie rzucic okiem na Animatrixy. Troche za duzo styli animacji dali w jednym shorcie. Jakby na szybko 5roznych teamow to składało. Niemniej coraz mocniejsze 'meh...' mam na nowego blade runnera.
Napisano 29 Wrzesień 20177 l fanom serii zycze, by dokladnie mieli takie wrazenia jak krytycy z wczesnych pokazow:
Napisano 6 Październik 20177 l No własnie miałem pytać kto już był na biegnącym ostrzu :) Czyli chyba można iść do kina bez obawień :)
Napisano 6 Październik 20177 l Tak, 3D możesz sobie podarować jednak. Dobry dźwięk ważniejszy myślę. Nie spodziewajcie sie jednak sentymantelnego pasztetu w stylu 'Star Wars'. 2049 jest bardzo bliski w surowości Blade Runner'owi, powiedziałbym nawet bardziej Cyberpunkowy (high-tech & low-life) ale bardziej brutalny. Ja oglądałem FinalCut na wszelki wypadek kilka dni przed seansem 2049.