SansSerif Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Alienware Evermotion Challenge http://www.evermotion.org/index.php?unfold=contest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Potwierdzamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 tylko jedno jak sobie poczytalem :O:O:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Dobre nagrody i ciekawe tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Zapowiada się ostra walka... a jest o co walczyć :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Serdecznie zapraszamy. Oceniać będą uczestnicy forum. Więc nie tylko super wykonanie się liczy ale także praca jaką się wkłada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 no to trzeba brac udział, juz mam nawet kilka pomyslow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Lista nagród robi wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 dzis zamieszcze o tym newsa jeszcze ... to jeden z wiekszych konkursow jakie sa w tej chwili na swiecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Cgtalk sie chowa;) Tak jak zostało obiecane po poprzednim konkursie - ten miał robic wrazenie i już robi. Mimo że jeszcze sie na dobre nie rozpoczął. Zabieramy sie do roboty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Tak Jest ! Tak Jest Wlasnie ! - Temat "war" Jest Moj :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Robicie stillki, czy animki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 dr Ug- nie ma co sie ograniczac - wszystkie 3 tematy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 a wałkiem mozna? bo na prywatnego maxa mnie nie stac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 a wałkiem mozna? bo na prywatnego maxa mnie nie stac :> na twoim miejscu nawet bym wystrugal animacje bo nagrody sa tego warte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 eeech ... trzeba bedzie sledzic, zapowiadaja sie ciekawe wip-y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 moze by tak zalozyc o tym topic w dziale na luzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Cgtalk sie chowa;) no właśnie kozioo, żeby naprawdę się schowało potrzebny jest i Twój watek. tak, nie ma co sie wstydzić :> gdy wszyscy tak będa chwalić, skończy się na tym, że konkurs zostanie ogłoszony wspaniałym a prac będzie zero. potrzebne nam są aktywne głosy, ot co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 hmm. .. uważajcie bo jeszcze wystartuję:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Panie ever-moderatorze mCh - się zobaczy ;P Moze pojdzie lepiej niz przy ostatniej okazji, hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 hmmmmmmm .................. :) chyba się szarpne na concept car :D o ile za tydzień po zebraniu w szkole dalej będe miał możliwość "dotykania" komputera :| fak ..... szit :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Panie ever-moderatorze mCh - się zobaczy ;P Moze pojdzie lepiej niz przy ostatniej okazji, hehe:P ... raczej ever-administratorze ;] :> ... a co do konkursu to i moze ja wystartuje, ale nie ma co sie osmieszac pewnie mnie zgniata na samym poczatku ;/ ale coz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 ejjj panowie... to tylko zabawa!! wystatujecie to sie czegos nauczycie ... to minimum wam gwarantujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 .... no to lecimy ... ;] zabawa to zabawa ;] zaraz zaloze nowy watek na forum :>:> zobaczymy co z tego wyjdzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 brawo Und3r :D konkurs dla ludzi nie ludzie dla konkursu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 panowie - więcej wiary w siebie. liczcie na to, że wszyscy tak będą myśleć jak wy :P czyli "nieeee, ja się nie naaddaaaaaajeee". wiecie co to będzie oznaczać :> mniejsza konkurencja... jesli nie chcecie nowego, takiego ciekawego komputera... # Alienware Professional Workstation Chassis - Silver/Black # Dual AMD Opteron 248 1.6 GHz 64-Bit processors # Microsoft Windows XP Professional UK with SP2 # NVIDIA Quadro FX 500 128MB 8x AGP graphics card # 1GB Registered PC-3200 SDRAM # 120GB Seagate Barracuda Serial ATA hard drive # 16/48x IDE DVD-ROM drive # Creative Sound Blaster Audigy 2 6.1 sound card # AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support i innych, interesujacych nagród.. to dziwni jesteście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 jesli nie chcecie nowego, takiego ciekawego komputera... # Alienware Professional Workstation Chassis - Silver/Black # Dual AMD Opteron 248 1.6 GHz 64-Bit processors # Microsoft Windows XP Professional UK with SP2 # NVIDIA Quadro FX 500 128MB 8x AGP graphics card # 1GB Registered PC-3200 SDRAM # 120GB Seagate Barracuda Serial ATA hard drive # 16/48x IDE DVD-ROM drive # Creative Sound Blaster Audigy 2 6.1 sound card # AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support ja chce gdzie podac adres pod ktory dostarczycie kompa ?? :PPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Watpie zeby zostal on w polsce, ale bym sie cieszyl ,bo szkoda by byla zeby jakis obcy go zabral :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Klicek: Może polecieć do Gorzowa... Wystarczy, byś się postarał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Bary: Wystarczy jeden kawał dobrej animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Klicek: Może polecieć do Gorzowa... Wystarczy, byś się postarał. staram sie juz od 2 dni ale narazie ciiiiii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 załóż wątek na forum :> nie musisz z tego co wiem tego robisz, ale ja tak ładnie proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 mCh - nie wczuwaj się tak, kto będzie chciał to i tak tam trafi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 sory ze o to pytam bo pewnie jest gdzies napisane ale zabardzo znalezc niemoge do kiedy jest termin nadsylania prac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 do stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 to kto bierze juz udzial w tym konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Pewnie sporo ludzi. Wskocz na forów Everów i zobacz na forum WIPy. Pełnego obrazu Ci to nie da, bo wrzucanie tam postępu prac nie jest obowiązkowe. A może ktoś tu się przyzna? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 hehe :) sam wlasnie biore udzial, robie do tematu "Mother Earth" animacje ;) moj watek jest w dziale animacje Peter Skiejka ;) wlasnie mi chodzi zeby ktos tu sie przyznal? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 do stycznia. a ja wlasnie przeczytalem "Entrants are able to send contest projects up until 15.II.2005", ale moze jakies przesuniecie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 mi sie wydaje ze bylo ta od poczatku, do 15.II.2005 to kto jeszcze z tego forum bierze udzial w konkursie :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 no chyba ja jak czas pozwoli i napewno Predator ,ale w razie czego mowie tylko za siebie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Klicek robisz animacje czy stilla? czasu jeszcze sporo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 z tego co mi wiadomo to i ja i Predator pracujemy nad stillkami , niestety ostatnimi czasy zaniedbalem ja lekko ale na ferie nadrobic mysle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 hej :) no to kto zrobil jakas prace na challenge ? pozdr p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 no wlasnie, kto:D?! jak sie nikt nie przyzna to dowiemy sie w poniedzialek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 ja sie nie wyrobilem z czasem niestety, za duzo mialem na glowie przez te 4 miesiace, szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Konkurs Alienware Evermotion Challenge powoli dobiega konca, zaczelo sie glosowanie. Zeby oddac swoj glos nalezy wejsc na http://www.evermotion.org (trzeba byc zarejestrowanym na forum Evermotion) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Pionier: zagłosowałem na Twoją pracę. Ogólnie coś mało tych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 szczeze to pewnie Pionier albo KomiC wygra ;] ja glosowalem na Pjonjera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 tez tak mysle i tez sie zastawialem nad praca KomiC'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi