Napisano 1 Listopad 200420 l Alienware Evermotion Challenge http://www.evermotion.org/index.php?unfold=contest
Napisano 2 Listopad 200420 l Serdecznie zapraszamy. Oceniać będą uczestnicy forum. Więc nie tylko super wykonanie się liczy ale także praca jaką się wkłada!
Napisano 2 Listopad 200420 l dzis zamieszcze o tym newsa jeszcze ... to jeden z wiekszych konkursow jakie sa w tej chwili na swiecie ...
Napisano 2 Listopad 200420 l Cgtalk sie chowa;) Tak jak zostało obiecane po poprzednim konkursie - ten miał robic wrazenie i już robi. Mimo że jeszcze sie na dobre nie rozpoczął. Zabieramy sie do roboty;)
Napisano 2 Listopad 200420 l a wałkiem mozna? bo na prywatnego maxa mnie nie stac :> na twoim miejscu nawet bym wystrugal animacje bo nagrody sa tego warte :)
Napisano 2 Listopad 200420 l Cgtalk sie chowa;) no właśnie kozioo, żeby naprawdę się schowało potrzebny jest i Twój watek. tak, nie ma co sie wstydzić :> gdy wszyscy tak będa chwalić, skończy się na tym, że konkurs zostanie ogłoszony wspaniałym a prac będzie zero. potrzebne nam są aktywne głosy, ot co!
Napisano 2 Listopad 200420 l Panie ever-moderatorze mCh - się zobaczy ;P Moze pojdzie lepiej niz przy ostatniej okazji, hehe:P
Napisano 2 Listopad 200420 l hmmmmmmm .................. :) chyba się szarpne na concept car :D o ile za tydzień po zebraniu w szkole dalej będe miał możliwość "dotykania" komputera :| fak ..... szit :/
Napisano 2 Listopad 200420 l Panie ever-moderatorze mCh - się zobaczy ;P Moze pojdzie lepiej niz przy ostatniej okazji, hehe:P ... raczej ever-administratorze ;] :> ... a co do konkursu to i moze ja wystartuje, ale nie ma co sie osmieszac pewnie mnie zgniata na samym poczatku ;/ ale coz ;]
Napisano 2 Listopad 200420 l ejjj panowie... to tylko zabawa!! wystatujecie to sie czegos nauczycie ... to minimum wam gwarantujemy
Napisano 2 Listopad 200420 l .... no to lecimy ... ;] zabawa to zabawa ;] zaraz zaloze nowy watek na forum :>:> zobaczymy co z tego wyjdzie ;d
Napisano 3 Listopad 200420 l panowie - więcej wiary w siebie. liczcie na to, że wszyscy tak będą myśleć jak wy :P czyli "nieeee, ja się nie naaddaaaaaajeee". wiecie co to będzie oznaczać :> mniejsza konkurencja... jesli nie chcecie nowego, takiego ciekawego komputera... # Alienware Professional Workstation Chassis - Silver/Black # Dual AMD Opteron 248 1.6 GHz 64-Bit processors # Microsoft Windows XP Professional UK with SP2 # NVIDIA Quadro FX 500 128MB 8x AGP graphics card # 1GB Registered PC-3200 SDRAM # 120GB Seagate Barracuda Serial ATA hard drive # 16/48x IDE DVD-ROM drive # Creative Sound Blaster Audigy 2 6.1 sound card # AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support i innych, interesujacych nagród.. to dziwni jesteście :P
Napisano 3 Listopad 200420 l jesli nie chcecie nowego, takiego ciekawego komputera... # Alienware Professional Workstation Chassis - Silver/Black # Dual AMD Opteron 248 1.6 GHz 64-Bit processors # Microsoft Windows XP Professional UK with SP2 # NVIDIA Quadro FX 500 128MB 8x AGP graphics card # 1GB Registered PC-3200 SDRAM # 120GB Seagate Barracuda Serial ATA hard drive # 16/48x IDE DVD-ROM drive # Creative Sound Blaster Audigy 2 6.1 sound card # AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support ja chce gdzie podac adres pod ktory dostarczycie kompa ?? :PPPP
Napisano 4 Listopad 200420 l Watpie zeby zostal on w polsce, ale bym sie cieszyl ,bo szkoda by byla zeby jakis obcy go zabral :|
Napisano 4 Listopad 200420 l Klicek: Może polecieć do Gorzowa... Wystarczy, byś się postarał. staram sie juz od 2 dni ale narazie ciiiiii :)
Napisano 4 Listopad 200420 l załóż wątek na forum :> nie musisz z tego co wiem tego robisz, ale ja tak ładnie proszę...
Napisano 5 Listopad 200420 l sory ze o to pytam bo pewnie jest gdzies napisane ale zabardzo znalezc niemoge do kiedy jest termin nadsylania prac ??
Napisano 18 Grudzień 200420 l Pewnie sporo ludzi. Wskocz na forów Everów i zobacz na forum WIPy. Pełnego obrazu Ci to nie da, bo wrzucanie tam postępu prac nie jest obowiązkowe. A może ktoś tu się przyzna? :]
Napisano 18 Grudzień 200420 l hehe :) sam wlasnie biore udzial, robie do tematu "Mother Earth" animacje ;) moj watek jest w dziale animacje Peter Skiejka ;) wlasnie mi chodzi zeby ktos tu sie przyznal? ;]
Napisano 19 Grudzień 200420 l do stycznia. a ja wlasnie przeczytalem "Entrants are able to send contest projects up until 15.II.2005", ale moze jakies przesuniecie bylo
Napisano 19 Grudzień 200420 l mi sie wydaje ze bylo ta od poczatku, do 15.II.2005 to kto jeszcze z tego forum bierze udzial w konkursie :] ?
Napisano 19 Grudzień 200420 l no chyba ja jak czas pozwoli i napewno Predator ,ale w razie czego mowie tylko za siebie :p
Napisano 19 Grudzień 200420 l z tego co mi wiadomo to i ja i Predator pracujemy nad stillkami , niestety ostatnimi czasy zaniedbalem ja lekko ale na ferie nadrobic mysle ;)
Napisano 17 Luty 200520 l no wlasnie, kto:D?! jak sie nikt nie przyzna to dowiemy sie w poniedzialek Pozdrawiam
Napisano 17 Luty 200520 l ja sie nie wyrobilem z czasem niestety, za duzo mialem na glowie przez te 4 miesiace, szkoda...
Napisano 21 Luty 200520 l Konkurs Alienware Evermotion Challenge powoli dobiega konca, zaczelo sie glosowanie. Zeby oddac swoj glos nalezy wejsc na http://www.evermotion.org (trzeba byc zarejestrowanym na forum Evermotion) Pozdrawiam