Krzych Napisano 14 Lipiec 2017 Share Napisano 14 Lipiec 2017 Witam, Na forum były już rożne gitary tym razem coś dla fanów mocniejszego grania sprzęt używany przez Jamesa Hetfielda z Metallicy. Programy: 3ds max, vray, photoshop, zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Panie front, ale guziczki nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 genialne front Ps jedeyne co mi nie podchodzi to aluminium na wzmaczniaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitic Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 na wzmacniaczu to chyba stal ryflowana.. rendery super, gratuluję- ciężko jakoś konstruktywnie znaleźć coś do poprawy, tym bardziej że na samym sprzęcie się nie znam:).. ale co zauważyłem: -widać tiling textury na tych płytkach z napisem EMG pod strunami -najsłabszy obiekt na wizkach to bezsprzecznie taśma na ramię gitary, pasek czy jak to nazwać fachowo.. całkowicie odstaje od reszty, zupełnie nierealistycznie ułożona -te piankowe okładziny stojaka na gitarę- materiał trochę dziwny -wszystkie śruby dokręcające struny na 3cim widoku od dołu dokładnie w tej samej pozycji -na ujęciu z białą skrzynią na cały kadr- skrzynia trochę płasko oświetlona -na 1szym widoku wydaje mi się że kompozycyjnie można by poprawić- odrobinę w górę ujęcie, bez tego podziału posadzki z dołu bo nic nie wnosi a zwraca niepotrzebnie uwagę, skierować np. tą czachę na gitarze w 1/3 z dołu i od prawej praca jak mówię na początku- petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych Napisano 16 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2017 Dzięki za uwagi i komentarze. Front wzmacniacza to płyta chromowana imitująca płytę przeciwpoślizgową i aluminiowa kratka. Wydaje mi się, że akurat te elementy dosyć wiernie odtworzyłem. Rzeczywiście, przeoczyłem te "guziczki":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Super! Piękne wiosło. Materiały, render - wszystko miodzio! Gratki ;) Tylko przystawki chyba za jasne?? Środek powinien być w kolorze obudowy chyba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Jestem fanem, teraz i twoim ;) Świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Frontman Metallicy używa różnych wersji przystawki EMG 81/80 (czarne, metalic, chromowane) w swoich gitarach. Ja na potrzeby wizualizacji zastosowałem wersję metalic dla większego kontrastu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonia87 Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 praca wyrywa z butów, świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajowy Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Świetna pracka, materiały głowy najbardziej mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych Napisano 20 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2017 Dzięki raz jeszcze :) Dodam jeszcze, że praca przedstawia gitarę ESP Explorer MX-250 elk skull, z wypalonym porożem łosia oplecionego drutem kolczastym. Można ją zobaczyć m.in. w teledysku "The memory remains". wzmacniacz Mesa-Boogie Triple Rectifier, kolumnę Mesa-Boogie 4x12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi