Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przystojny to ty nie jestes

zmienilabym oswietlenie, wyglada jakbys byl oswietlony czym innym niz reszta sceny

nie przewroc sie przez sznorowki

Napisano

tak prawde mówiąc to powinien być mój portret ale ty byłeś pierwszy, trudno moja strata, tylko dałbyś mu jakomś mine na tważy bo taka bez wyrazu i sprubuj mu jakoś wzbogacić teksture, ażeby było fajnie jednom noge mógłby trzymać na butelce po piwie :)

ole ogólnie to wszystko mi sie podoba, szczególnie otoczenie zarombiscie ci wyszło i te światła samochodów som fajne - mnie by takie nie wyszło :)

pozdro

Napisano

otoczenia ja nierobilem :P a textura byla bogata ale musialem zastosowac gigantyczna kompresje zeby zmniejszyc rozmiar obrazka i praktycznie nic z detali niezostalo :/

kurde a chcialem wyslac ta pracke do randki w ciemno ale jak niejestem przystojny to sie chyba wstrzymam :(

Napisano
ale tak jakoś smutno wyglądasz, weź sie uśmiechnij ;)

smutne zycie smutna mina :P

a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :)

a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P

Napisano

Piernicze, że ma to bug'ów mnóstwo i ryj jest plaski. ogólnie technicznie tragiczne, ale to mi się po prostu podoba. i to jak. to ma jakiś styl... taki subtelny klimat. wcale nie żartuje. takie zestawienie elementów, normalnie idealne :> ładnie to oteksturuj i popraw ryj, a będzie kapitalne.

Gość AcidBoyXL
Napisano

za szary, daj pare swiatel o takich kolorach jak te ze zdjecia, niebieskie w oddali, troche czerwonego itd..

Gość AcidBoyXL
Napisano

ale subtelnie :) zapomnialem dodac, zeby nie bylo jak na disco ^_^

pozdro

Napisano

mi sie za to trampalki bardzo podobaja :)

Reszta ujdzie jak wytniesz postac i zostawisz tylko trampki ;)

a na powaznie to popraw troszke tego ufolka , moze zrezygnuj z tych cyckow ? zrob go bardziej kartoo0nowo , i material jakis taki ni jaki.

Napisano
smutne zycie smutna mina :P

a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :)

a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P

zauważyłem pewną rzecz co do miny, mianowicie kolega pokazuje fuckersa i zaraz wyzionie chmórke dymu pobraną ze szluga w drugiej rence - to jak w takiej sytuacji można sie uśmiechać :]

Napisano

dzieki za komentsy.

wczoraj nastala chwila grozy, majac w planach poprawienie troche ufola usiadlem do kompa i troche mi sie rozwalil :/ caly hdd padl jakies badsectory itp itd jednak jestem wlasnie przy koncowce odzyskiwania plikow i wyglada na to ze bedzie dobrze i bede mogl wprowadzic korekty. tym razem bedzie obrazek na wlasnym serwie wiec bedzie wieksza rozdzielczosc i lepsza jakosc.

ps ufol niewiedzialem ze jest user o takiej ksywie na forum mam nadzieje ze niemasz za zle :P

pozdro

Napisano

nie no ja nikomu nie mam za złe (tylko prosze sie nie naśmiewać z mniejszości narodowych :P ) ufol to fajny pomysł na pracke, i jak nie wiesz jacy som użytkownicy so sobie ogaondnij liste - pośmiejesz sie troche niektórzy mają zarombiste nicki :P

pozdro

Napisano

Może jestem początkujący, ale i na moje oko widze że tułów jest lekko do poprawy...to samo jeżeli chodzi o dym z papierosa. Według mnie dobry jest cień na chodniku oraz obówie(trampki) , a i głowa im nie odstępuje:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności