ChaoSMakeR Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 w chwilach wolnych wyskubalem autoportret :P
Ania Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 przystojny to ty nie jestes zmienilabym oswietlenie, wyglada jakbys byl oswietlony czym innym niz reszta sceny nie przewroc sie przez sznorowki
Piotr Dobosz Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Aniu C zobacz te buzie http://www.mp3s.pl/aleryj2 i powiedz ze Wujek nie jest przystojny:):) pozdrawiam
Ufol Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 tak prawde mówiąc to powinien być mój portret ale ty byłeś pierwszy, trudno moja strata, tylko dałbyś mu jakomś mine na tważy bo taka bez wyrazu i sprubuj mu jakoś wzbogacić teksture, ażeby było fajnie jednom noge mógłby trzymać na butelce po piwie :) ole ogólnie to wszystko mi sie podoba, szczególnie otoczenie zarombiscie ci wyszło i te światła samochodów som fajne - mnie by takie nie wyszło :) pozdro
ChaoSMakeR Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 otoczenia ja nierobilem :P a textura byla bogata ale musialem zastosowac gigantyczna kompresje zeby zmniejszyc rozmiar obrazka i praktycznie nic z detali niezostalo :/ kurde a chcialem wyslac ta pracke do randki w ciemno ale jak niejestem przystojny to sie chyba wstrzymam :(
streaker Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 ale tak jakoś smutno wyglądasz, weź sie uśmiechnij ;)
ChaoSMakeR Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 ale tak jakoś smutno wyglądasz, weź sie uśmiechnij ;) smutne zycie smutna mina :P a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :) a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P
mCh Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Piernicze, że ma to bug'ów mnóstwo i ryj jest plaski. ogólnie technicznie tragiczne, ale to mi się po prostu podoba. i to jak. to ma jakiś styl... taki subtelny klimat. wcale nie żartuje. takie zestawienie elementów, normalnie idealne :> ładnie to oteksturuj i popraw ryj, a będzie kapitalne.
Jesus Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Jakiś taki.....................szary za bardzo. Może światło powinno mieć inny kolor.
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 za szary, daj pare swiatel o takich kolorach jak te ze zdjecia, niebieskie w oddali, troche czerwonego itd..
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 ale subtelnie :) zapomnialem dodac, zeby nie bylo jak na disco ^_^ pozdro
KLICEK Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 mi sie za to trampalki bardzo podobaja :) Reszta ujdzie jak wytniesz postac i zostawisz tylko trampki ;) a na powaznie to popraw troszke tego ufolka , moze zrezygnuj z tych cyckow ? zrob go bardziej kartoo0nowo , i material jakis taki ni jaki.
Ufol Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 smutne zycie smutna mina :P a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :) a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P zauważyłem pewną rzecz co do miny, mianowicie kolega pokazuje fuckersa i zaraz wyzionie chmórke dymu pobraną ze szluga w drugiej rence - to jak w takiej sytuacji można sie uśmiechać :]
ChaoSMakeR Napisano 7 Listopad 2004 Autor Napisano 7 Listopad 2004 dzieki za komentsy. wczoraj nastala chwila grozy, majac w planach poprawienie troche ufola usiadlem do kompa i troche mi sie rozwalil :/ caly hdd padl jakies badsectory itp itd jednak jestem wlasnie przy koncowce odzyskiwania plikow i wyglada na to ze bedzie dobrze i bede mogl wprowadzic korekty. tym razem bedzie obrazek na wlasnym serwie wiec bedzie wieksza rozdzielczosc i lepsza jakosc. ps ufol niewiedzialem ze jest user o takiej ksywie na forum mam nadzieje ze niemasz za zle :P pozdro
Ufol Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 nie no ja nikomu nie mam za złe (tylko prosze sie nie naśmiewać z mniejszości narodowych :P ) ufol to fajny pomysł na pracke, i jak nie wiesz jacy som użytkownicy so sobie ogaondnij liste - pośmiejesz sie troche niektórzy mają zarombiste nicki :P pozdro
gregorjan Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Może jestem początkujący, ale i na moje oko widze że tułów jest lekko do poprawy...to samo jeżeli chodzi o dym z papierosa. Według mnie dobry jest cień na chodniku oraz obówie(trampki) , a i głowa im nie odstępuje:)
Kulki Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 fajny pomysl z wstawieniem go w prawdziwa fote. a moze to fota? :>
Rekomendowane odpowiedzi