ChaoSMakeR Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 w chwilach wolnych wyskubalem autoportret :P
Ania Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 przystojny to ty nie jestes zmienilabym oswietlenie, wyglada jakbys byl oswietlony czym innym niz reszta sceny nie przewroc sie przez sznorowki
Piotr Dobosz Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Aniu C zobacz te buzie http://www.mp3s.pl/aleryj2 i powiedz ze Wujek nie jest przystojny:):) pozdrawiam
Ufol Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 tak prawde mówiąc to powinien być mój portret ale ty byłeś pierwszy, trudno moja strata, tylko dałbyś mu jakomś mine na tważy bo taka bez wyrazu i sprubuj mu jakoś wzbogacić teksture, ażeby było fajnie jednom noge mógłby trzymać na butelce po piwie :) ole ogólnie to wszystko mi sie podoba, szczególnie otoczenie zarombiscie ci wyszło i te światła samochodów som fajne - mnie by takie nie wyszło :) pozdro
ChaoSMakeR Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 otoczenia ja nierobilem :P a textura byla bogata ale musialem zastosowac gigantyczna kompresje zeby zmniejszyc rozmiar obrazka i praktycznie nic z detali niezostalo :/ kurde a chcialem wyslac ta pracke do randki w ciemno ale jak niejestem przystojny to sie chyba wstrzymam :(
streaker Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 ale tak jakoś smutno wyglądasz, weź sie uśmiechnij ;)
ChaoSMakeR Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 ale tak jakoś smutno wyglądasz, weź sie uśmiechnij ;) smutne zycie smutna mina :P a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :) a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P
mCh Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Piernicze, że ma to bug'ów mnóstwo i ryj jest plaski. ogólnie technicznie tragiczne, ale to mi się po prostu podoba. i to jak. to ma jakiś styl... taki subtelny klimat. wcale nie żartuje. takie zestawienie elementów, normalnie idealne :> ładnie to oteksturuj i popraw ryj, a będzie kapitalne.
Jesus Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Jakiś taki.....................szary za bardzo. Może światło powinno mieć inny kolor.
Guest AcidBoyXL Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 za szary, daj pare swiatel o takich kolorach jak te ze zdjecia, niebieskie w oddali, troche czerwonego itd..
Guest AcidBoyXL Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 ale subtelnie :) zapomnialem dodac, zeby nie bylo jak na disco ^_^ pozdro
KLICEK Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 mi sie za to trampalki bardzo podobaja :) Reszta ujdzie jak wytniesz postac i zostawisz tylko trampki ;) a na powaznie to popraw troszke tego ufolka , moze zrezygnuj z tych cyckow ? zrob go bardziej kartoo0nowo , i material jakis taki ni jaki.
Ufol Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 smutne zycie smutna mina :P a tak na serio to taki blokers innej galaktyki :) walczy z zyciem jak nasi ziemianie i jest mu ciezko dlatego niemoze miec zadowolonej miny :) a trampole to converse allstar rocznik 2004 :P zauważyłem pewną rzecz co do miny, mianowicie kolega pokazuje fuckersa i zaraz wyzionie chmórke dymu pobraną ze szluga w drugiej rence - to jak w takiej sytuacji można sie uśmiechać :]
ChaoSMakeR Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 dzieki za komentsy. wczoraj nastala chwila grozy, majac w planach poprawienie troche ufola usiadlem do kompa i troche mi sie rozwalil :/ caly hdd padl jakies badsectory itp itd jednak jestem wlasnie przy koncowce odzyskiwania plikow i wyglada na to ze bedzie dobrze i bede mogl wprowadzic korekty. tym razem bedzie obrazek na wlasnym serwie wiec bedzie wieksza rozdzielczosc i lepsza jakosc. ps ufol niewiedzialem ze jest user o takiej ksywie na forum mam nadzieje ze niemasz za zle :P pozdro
Ufol Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 nie no ja nikomu nie mam za złe (tylko prosze sie nie naśmiewać z mniejszości narodowych :P ) ufol to fajny pomysł na pracke, i jak nie wiesz jacy som użytkownicy so sobie ogaondnij liste - pośmiejesz sie troche niektórzy mają zarombiste nicki :P pozdro
gregorjan Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Może jestem początkujący, ale i na moje oko widze że tułów jest lekko do poprawy...to samo jeżeli chodzi o dym z papierosa. Według mnie dobry jest cień na chodniku oraz obówie(trampki) , a i głowa im nie odstępuje:)
Kulki Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 fajny pomysl z wstawieniem go w prawdziwa fote. a moze to fota? :>
Recommended Posts