Obywatel Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Zamieszczam obrazki glowy ktora wlasnie robie. Mam prosbe abyscie zaznaczyli bledy w bryle. Zostawiam kilkia pisakow. Niech bezlitosny scanline pokaze wszystko.
Obywatel Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Nie ma jeszcze uszu ale to kwestia czasu.
prabab Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Co to za mutant? :D Ten nos w ogóle jest nie taki jaki powinien.
zipper Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 hahah ostatni screen podoba mi sie najbardziej ! jest extra ... no troche anatomicznie nie taki ... ale co tam ... naprawde mnie rozbawil :) pozdrawiam
Obywatel Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Heh fakt - faktem wygladal jak kret. Poza tym mial glowe na dlugosc 20cm ;-) Nos poprawiony. Mowcie co jest zle plz bo po kilku godzinach przed moniotorem to sphere wyglada jak glowa no i sie pewnych bledow nie dostrzega, a zalezy mi na czasie wiec nie moge sobie pozwolic na przerwy. Dodam jeszcze tylko, ze zalezy mi glownie na froncie twarzy, takze to co jest z tylu jest sprawa drugorzedna.
zipper Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 no dobra ... brak kosci policzkowych, zuchwy i to co sie tak zwija kolo nosa psuje efekt. chyba ze jest w silikonowej masce ;) []Dozdrawiam
Ania Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 te oczy wygladaja troche w zlym miejscu, chyba bardziej do przodu. gorna czesc nosa pomniejsz a dolna powieksz i tylna czes czaszki sie chyba nie zgadza, ale nie potrafie powiedziec czemu
prabab Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Nos za bardzo zadarty jest. Obszar w około dziurek od nosa jest bardzo dziwny. A tak przy okazji, nie ma czegoś takiego jak kości policzkowe - są strzemieniowe :)
prabab Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Teraz lepiej, nos wygląda w miare normalnie. Tylko zmień materiał, bo skóra tak się nie błyszczy :D No i oczy za duże stanowczo są (przynajmniej tak mi się wydaje).
Shogun 3D Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Ania C ma rację, tyłowi głowy brakuje przede wszystkim... tyłu głowy. Potylica powinna przebiegać mniej więcej tak, jak na załączonym obrazku. Pozdrawiam i życzę miłej pracy.
Shogun Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 realstycznie to to nie będzie wyglądać.. taki człowiek - ślimak - ale klimat ma :)( kontynuuj - ciekawa postać z charakterem może powstać :) owocnej pracy :)
zipper Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 hahah ....czlowiek slimak :D spoko spoko ... moim skromnym zdaniem wyglada juz o niebo lepiej ... i kolo nosa juz sie robi calkiem "zjadliwie" co do potylicy to sie nie rozpedzaj ... bo moze sie okazac ze pozniej bedzie ci wystawala spod wlosow ... chyba ze bedziesz je robil jakims shagiem czy czymstam :) pozdrawiam
Obywatel Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 Update, czyli czlowiek-slimak powraca hehe. Tym razem ma ucho. Ucho nie jest w pelnych detalach, bo nie bedzie bardzo widoczne. Pomniejszylem oczy, chyba wyszlo na lepsze.
Obywatel Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 No i nie moglem sie powstrzymac, zeby to pokazac w GI :) Mniej wiecej bedzie wygladal tak. Taki przebiegly typ. Czy dostaje zgode na texturowanie?
max_1989 Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Jak dla mnie nie przejdzie :. Uszy chyba za daleko :. Według mnie jest to pół chińczyk i do tego ten nosek :) wiem jak ciężko to się robi bo sam się z tym niie moge uporać.
Leru Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 popraw temat, dynia nie może raczej zostać, głowa będzie ok :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Wielka_Siostra Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Powiem szczerze, że obśmiałam się jak norka czytając ten wątek:-) Koleś rzeczywiście jest dziwny i jakiś taki ślimakowaty. Pewnie robiony bez referencji. Jestem jednak godna podziwu, gdybym ja robiła człowieka bez referencji, to pewnie wyszedłby żółw. P.S. Nie wiem jakim cudem mam córkę, była robiona bez referencji;-)
Obywatel Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Zgadza sie ze bez referencji. No wiec poprawki na teraz to: nos i uszy. Wytykajcie bledy plz.
Obywatel Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Wielka Siostra: Sprawa jest juz u rzecznika praw dziecka. Robic dziecko bez referencji?! To nie etyczne podejmowac takie ryzyko. ;-)
jaras Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 nos w górnej części jest za gruby i po bokach są niepotrzebne "zwałki" to trochę psuje. No i uszy !!! bo te co taraz ma przypominają uszy Shreka tylko nie są tak wystające , no chyba ,że taki miałeś zamiar ? pozdrawiam p.s. acha nos jest za bardzo "wtopiony" - popraw miejsce gdzie nozdrza łączą się z policzkami, powinno być bardziej widoczne oddzielenie nosa
RuMuN Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 nie no koreanczyk z czarnobyla :D ale bez referkow to nawet te ucho to wyglada jakos dziwnie tekie okragle i w srodku takie jakies :D
Marcin Y Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 zamiast wymyślać kolejne mniej lub bardziej mięczakowo płazińcowe nazwy pozwolę sobie zasugerować że mógłbyś znaleźć portret kogoś właśnei z rasy żółtej [no ma trochę gość mongolskie cechy ;)] i albo porównać w maksie albo po prostu dokładnie sięprzyjrzeć i najpierw dojść do ładu na orzykład z tyłem głowy - chyba, że z góry zakładasz że robisz sobie po prostu jakiegoś humanoida a nie trzymasz się proporcji ;)
Rekomendowane odpowiedzi