WWWoj Napisano 10 Luty 2018 Share Napisano 10 Luty 2018 olaf: Zgadza się. Vincent za życia też nie był ceniony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnaman Napisano 11 Luty 2018 Share Napisano 11 Luty 2018 Rzeczywiście film wygląda jak efekt pracy sieci neuralnych. I myślę, że spece od google nie mieliby problemu, by przetworzyć klatki tego czarnobiałego filmu na identycznie wyglądający obraz. Prawdę powiedziawszy myślę, że nawet autorzy mogliby zrobić podobny zabieg i ściemniać nas i reporterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 11 Luty 2018 Share Napisano 11 Luty 2018 ... dzieci Siri i Googla...!!!....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Luty 2018 Share Napisano 15 Luty 2018 Rzeczywiście film wygląda jak efekt pracy sieci neuralnych. I myślę, że spece od google nie mieliby problemu, by przetworzyć klatki tego czarnobiałego filmu na identycznie wyglądający obraz. Może tak, może nie. Ale ważne jest to co robisz, a nie co mógłbyś zrobić. Vincent powstał. Google filmu nie zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafox_ Napisano 6 Maj 2018 Share Napisano 6 Maj 2018 Z tym AI - bardzo dużo racji, nawet nie trzeba czekać na google - https://www.cyberlink.com/products/powerdirector-ultra/ai-plugins_en_EU.html?affid=2581_1299_540 Tutaj jest plugin do Cyberlink Power Director który ma w sobie nawet efekt Van Gogh AI Style Pack :) a tu minitutorial: :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi