Skocz do zawartości

Obiekty: Mlot i tarcza z krain wiecznie przepelnionych ciemnoscia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szanownych gameartowcow :)

Powrocilem z mrocznych krain pewnego przepelnionego magia swiata..i mam nowe bronie (szczerze mowiac to zapomnialem ich tu wrzucic wczesnej)

Takie male co nieco..

Polycount: 310

Texture: 512x512 (dc)

hammer_destruction.jpg

Polycount: 272

Texture: 512x512 (dc)

shield_thunder.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czesc, mr maggem, podtrzymuje to co powiedzialem......chodz... a, tak sie zastanawiam czy to zludzenie spowodowale czarnym tlem> bo mi sie zdaje, ze mlot emanuje swiatlem, a tarcza jest za bardzo zcieniowana na brzegach, ale olac i tak sa spoko, > przeciez wiesz.

Napisano

Ta zdrufko spoko...powchodzilbym sobie jednak troche na palmy - jakos mi ich brakuje :) A co do tarczy to tak jest ciemniejsza bo jakis ork ja przypalil swa plonaca od magicznej strzaly grzywa...natomiast mlot oczywiscie magiczny jak widac po nazwie a wiec emanuje conieco :D

Gość Marioza
Napisano

fajny młotek tylko niezabardzo ma białe te krawędzie? tarcza elegancka, co tu dużo mówic ogólnie textury mi się podobają : )

Napisano

Młot wymiata, z resztą tarcza również. Chociaż mam wrażenie, że na metalowym okuciu na jej obrzeżach jakoś nie bardzo wyrenderowałeś odblaski; sprawia wrażenie falowanej co koliduje z płaskim drewnem obok. Ale poza tym świetne.

Napisano

Ekstra model i rewelacyjne tekstury. Świetna robota. (Sam chciałbym mieć takie doświadczenie w 3ds max'ie....może kiedyś....)

Napisano

yuhmyyy :) młotek kozaczek, ew tylko rękojeść bardziej drewniana (chyba, że to taki wowowy styl to jest ok), tarcza- rewelacyjna tex, ale faktycznie trochę białego zatarcia na krawędzi znacznie polepszyłoby efekt

pozdrówki