Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witka

jako, że prace nad TERRANOVĄ się ślimaczą i nie bardzo mamy wene (no i miejscami doświadczenia :P) aby dokończyć projekt oraz z racji chwilowej przerwy w projketach komercyjnych postanowiłem zrobić sobie postać z Matrixa: APU. Fotki jak to fotki, nie wszystko na nich widać i niektóre elementy musiałem zgadywać jak je zamodelować. Wrzucam postęp mojej pracy, którą rozpocząłęm dziś :)

PZDR FOR ALL

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co by nie mówić ale cierpliwość do dłubania detali to masz. niezły start :)

zamierzasz ukończyć sam model czy może jakaś sceneria? może jakiś taki Hangar Syjonu?

Pozdrawiam

Napisano

no kawał roboty, niedawno ogladałem 3D palace (DVD) o modelowaniu APU i masz kawał jeszcze przed sobą, góra też jest nieżle skomplikowana

powodzenia

Napisano

Ooo Bhaal nam sie pokazał i to naprawde pozytywnie ! Jak narazie to piękana robota, detale chyba długo musiały byc modelowane bo super wyglądają. Czekam na updaty !

PS Dalej na majce jedziesz ? :)

Pozdrawiam

Napisano

dzięki za komentarze :)

hm.. co do texturowania to nie wiem czy będzie mi się chciało :P

w sumie chodziło mi głównie o zamodelowanie czegoś z kosmicznym detalem :)

hcpite3d: tak, najlepiej na starym, sprawdzonym sofcie się pracuje :P

Napisano

jak narazie bardzo dobrze ci to wychodzi - widziałem cos takiego na stronie matrixa - zapiera dech w piersiach - tak jak i twój do tej pory - tylko czekac na finish ;) dawaj czestsze updaty :) pozdro.

Napisano

jak pisałem wcześniej, nie wiem czy chce mi się to texturować :P bardziej robie to z myślą o zamodelowaniu tylko no ale zobacze :)

Napisano

narazie bez smootha... jeszcze musze zrobić górną część tyłu, oraz panel kontrolny a na koniec okablowanie. :)

pozdrawiam

Napisano

dzięki :) Terranova się robi :P trzeba troche wrócić do korzeni i ponaprawiać pre-produkcje

mrkrzysiek: najpeirw wymodeluje całego i wyrenderuje bo rendering nie jest moją najmocniejszą stroną a nie chce mi się tracić narazie czasu przy modelowaniu :) ale napewno jakieś rendery zapodam

Napisano

dzięki za komentarze :) hm.. no wlasnie do jpg zapisalem ale jakos musialem zjechac bo sie nie miescilo na serwerze. A co detali to wpatrywałem się godzinami w foty i próbowałem rozgryźć co na nich jest :D część z nich to sam próbowałem już zamodelować.