michalo Napisano 15 Październik 2020 Napisano 15 Październik 2020 https://characterdesignreferences.com/artist-of-the-week-9/wojciech-ostrycharz https://www.artstation.com/wojciechostrycharz Jeśli ktoś nie zna, to niech lepiej pozna. A jeśli ktoś zna to pewnie z chęcią sobie przeleci jego prace, bo są naprawdę świetne. Jak na świecie docenią Polaka to jest to takie same pozytywne uczucie jak gdzieś w radio/tv usłyszy się nazwę swojej wioski 😛 7
adek Napisano 15 Październik 2020 Napisano 15 Październik 2020 Wojtek jeśli to czytasz, wróć też tutaj do nas, wrzuć coś! Uwielbiam prace Wojtka. Super. 2
KLICEK Napisano 15 Październik 2020 Napisano 15 Październik 2020 Wojtek caly czas jest na forum, regularnie zaglada 🙂 prace oczywiscie sztos sztosow.
michalo Napisano 15 Październik 2020 Autor Napisano 15 Październik 2020 Zrobiłem research i chyba wypaliłem z tym newsem bo to już nie jest jakby nowość - Wojtek został wybrany jakiś czas temu*. Nie mniej jego profil został polecony jako portfolio dnia na fejsbuku Character design reference a link poprowadził mnie właśnie do tej strony i stąd ta pomyłka. Której nie żałuje bo takie sztosiwo zawsze dobrze się ogląda! *(maj 2018 ! bwhaah) 1
KLICEK Napisano 15 Październik 2020 Napisano 15 Październik 2020 no i super ze wrzuciles 🙂 ja nie widzialem tego 🙂
Traitor Napisano 19 Październik 2020 Napisano 19 Październik 2020 (edytowane) Przepiekne! Uwielbiam. Edytowane 19 Październik 2020 przez Traitor
WWWoj Napisano 20 Październik 2020 Napisano 20 Październik 2020 Hehe miło :)! Ja też nie widziałem tego i się podjarałem, bo lubie bardzo Character Design References, a poźniej dopiero patrze że to z 2018 roku. 😄 michalo: Dzięki, że wrzuciłeś, bo nawet nie wiedziałem ze moje prace tam są 🙂 Na forum odświeżę teczkę na pewno, bo prac do uzupełnienia sporo. 3 2
Bruneq Napisano 2 Grudzień 2020 Napisano 2 Grudzień 2020 Wincyyyj. Pzdr Wojtku 🙂 ps. Nie Ostrycz tylko Ostrycharz 1
michalo Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Napisano 3 Grudzień 2020 8 godzin temu, Bruneq napisał: Wincyyyj. Pzdr Wojtku 🙂 ps. Nie Ostrycz tylko Ostrycharz Ojj ale faux pas! Przepraszam 🙄 Da redę to edytować?
Rekomendowane odpowiedzi