Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

https://characterdesignreferences.com/artist-of-the-week-9/wojciech-ostrycharz

https://www.artstation.com/wojciechostrycharz

wojciech-ostrycharz-bus-kolor.gif?format

Jeśli ktoś nie zna, to niech lepiej pozna. A jeśli ktoś zna to pewnie z chęcią sobie przeleci jego prace, bo są naprawdę świetne.

Jak na świecie docenią Polaka to jest to takie same pozytywne uczucie jak gdzieś w radio/tv usłyszy się nazwę swojej wioski  😛

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hehe miło :)! Ja też nie widziałem tego i się podjarałem, bo lubie bardzo Character Design References, a poźniej dopiero patrze że to z 2018 roku. 😄 michalo: Dzięki, że wrzuciłeś, bo nawet n

• Wojtek jeśli to czytasz, wróć też tutaj do nas, wrzuć coś! Uwielbiam prace Wojtka. Super.

• Zrobiłem research i chyba wypaliłem z tym newsem bo to już nie jest jakby nowość - Wojtek został wybrany jakiś czas temu*. Nie mniej jego profil został polecony jako portfolio dnia na fejsbuku Ch

• adek featured this temat
Napisano
  • Autor

Zrobiłem research i chyba wypaliłem z tym newsem bo to już nie jest jakby nowość - Wojtek został wybrany jakiś czas temu*.

Nie mniej jego profil został polecony jako portfolio dnia na fejsbuku Character design reference a link poprowadził mnie właśnie do tej strony i stąd ta pomyłka.

Której nie żałuje bo takie sztosiwo zawsze dobrze się ogląda!

*(maj 2018 ! bwhaah)

Napisano

Hehe miło :)!

Ja też nie widziałem tego i się podjarałem, bo lubie bardzo Character Design References, a poźniej dopiero patrze że to z 2018 roku. 😄

michalo: Dzięki, że wrzuciłeś, bo nawet nie wiedziałem ze moje prace tam są 🙂

Na forum odświeżę teczkę na pewno, bo prac do uzupełnienia sporo. 

Napisano
  • Autor
8 godzin temu, Bruneq napisał:

Wincyyyj. Pzdr Wojtku 🙂

ps. Nie Ostrycz tylko Ostrycharz

Ojj ale faux pas! Przepraszam 🙄  Da redę to edytować?

• KLICEK changed the title to Wojciech Ostrycharz artystą tygodnia w characterdesignreferences.com