Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Ostatnio u偶ywam go do nawigacji po windowsie i zauwa偶y艂em, 偶e nie dzia艂a to tak jak nale偶y.

Klikni臋cia tipem przenikaj膮 przez klikany obiekt.. wyglada to tak, 偶e jak pod klikan膮 ikonk膮 jest co艣 co da rad臋 klikn膮膰, to w艂a艣nie to si臋 uaktywnia.

Oraz klikniecie i przytrzymanie tipem, nast臋pmnie ruszanie pi贸rkiem nie zaznacza a dzia艂a jak scrolowanie.

Czy kto艣 rozmie co napisa艂em? 馃槢

na za艂膮czonym filmie wida膰 dok艂adnie jak zamiast opcji w menu przeklikuje mi na "Dodaj plik" w oknie pisania tego posta

i jak scrolluje.

Dzieje si臋 tak wsz臋dzie chyba.. Nie w aplikacjach ale w normalnych okienkach eksploratora, przegl膮darce itp..

zerknijcie:

https://streamable.com/wu2iib

Wszystkei stery i updaty s膮 aktualne

• Odpowiedzi 17
  • Wy艣wietle艅 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Potwierdzam, odk膮d na moim huionie zainstalowa艂em sterownik, dzi臋ki kt贸remu tablet dzia艂a dobrze to nawet nie my艣l臋 o szukaniu nowszego 馃槃 Ale ale! B臋d膮c zupe艂nie uczciwym- u mnie problemy pojawia艂y

• blood_brother
    blood_brother

Ale przynajmniej w przypadku hujona i podobnych, cena jest bli偶sza jako艣ci 馃槢

• Jakbym co艣 mi si臋 sta艂o, wezwijcie Dumbledora

Posted Images

Napisano

Strzelam, 偶e pi贸rko Ci umiera. Mia艂em troszk臋 podobnie, 偶e jak klika艂em, to mi np pojawia艂o si臋 menu. Sko艅czy艂o si臋 nowym pi贸rkiem, jak masz opcj臋 po偶yczenia to mo偶e sprawd藕 czy to to.

Napisano
  • Autor

Pi贸rko jest w miar臋 nowe a w sumie wszystkie funkcje dzia艂aj膮 - tak jak mam ustawione w opcjach, tylko dziwnie to dzia艂a.

Zrobi艂em to i pomog艂o. Teraz brakuje mi scrollowania stron pi贸rkiem 馃槢
obraz.png.3a23dfdc7656a39a4fdbd884b0cfbf06.png

Napisano
3 minutes ago, EthicallyChallenged said:

O_0 czemu?

Bo jak co艣 dzia艂a to si臋 tego nie rusza bo mo偶e przesta膰聽馃檪聽Z tego samego powodu nie updateje si臋 program贸w w po艂owie projektu albo gdy nie ma nic istotnego w nowszej wersji, nie instaluje si臋 nowej wersji zaraz po wydaniu i nie kupuje si臋 nowej generacji sprz臋tu zaraz na premier臋, tzn mo偶na jak masz za du偶o czasu i za ma艂o problem贸w 馃檪

Napisano

E tam, mam w pracy Intuosa 3, stery stare, bo nowych do niego ju偶 nie ma i lubi co jaki艣 czas zg艂upie膰, co ciekawe tylko g艂贸wnie z photoshopem. Cho膰 mo偶liwe, 偶e dzieje si臋 to przy okazji jakiego艣 updatu windy 馃檪

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, KLICEK napisa艂:

nigdy nie updatuj sterownikow do wacoma mordo NIGDY 馃槃

Nooo par臋 razy musia艂em szuka膰 starych bo nowey nie dzia艂a艂y 馃槈

I kiedy艣 nawet mia艂em zapisanego backupa dzia艂aj膮cch. ale to na poprzednim kompie by艂o.聽

Ze strachem instaluje nowe zawsze 馃槢

Mam 艣wiadomo艣膰 tych spraw. Ciekawe jak inne tablety. Ja my艣l臋, 偶e to wina windozy i ich wbudowanych funkcji sterowania pi贸rkiem, tabletu dotyku itp.

Napisano

Potwierdzam, odk膮d na moim huionie zainstalowa艂em sterownik, dzi臋ki kt贸remu tablet dzia艂a dobrze to nawet nie my艣l臋 o szukaniu nowszego 馃槃
Ale ale! B臋d膮c zupe艂nie uczciwym- u mnie problemy pojawia艂y si臋 g艂贸wnie聽po updatcie systemu... Microsoft potrafi przysra膰 tak膮 aktualizacj膮, 偶e wszystko przestaje dzia艂a膰.聽

Napisano
  • Autor

I kto艣 co艣 linux/mac?聽 Tak z ciekawo艣ci pytam. Bo ja kocham 艂indo艂sa i tak.

Napisano
Godzin臋 temu, RaVirr napisa艂:

Microsoft potrafi przysra膰 tak膮 aktualizacj膮, 偶e wszystko przestaje dzia艂a膰.聽

W 艣rod臋 walczy艂em z tym, aby komputery w domowej sieci si臋 widzia艂y, bo jako艣 nie chcia艂y. W ko艅cu doczyta艂em, 偶e od wersji聽1803 microsoft wy艂膮czy艂 funkcje za to odpowiedzialne i trzeba je r臋cznie odpali膰聽馃槈聽Podobno doszed艂 do wniosku, 偶e takie widzenie si臋 komp贸w jest ma艂o bezpieczne 馃槈 Szkoda tylko, 偶e jako艣 nie ostrzeg艂 i nagle ludzie odkryli, 偶e im komp贸w nie wida膰 w sieci.聽

Napisano
7 godzin temu, RaVirr napisa艂:

Potwierdzam, odk膮d na moim huionie zainstalowa艂em sterownik, dzi臋ki kt贸remu tablet dzia艂a dobrze to nawet nie my艣l臋 o szukaniu nowszego 馃槃
Ale ale! B臋d膮c zupe艂nie uczciwym- u mnie problemy pojawia艂y si臋 g艂贸wnie聽po updatcie systemu... Microsoft potrafi przysra膰 tak膮 aktualizacj膮, 偶e wszystko przestaje dzia艂a膰.聽

Dlatego ja sobie dzisiaj op贸藕ni艂em aktualizacje o 7 dni, pami臋tam jak to kurewstwo potrafi艂o namiesza膰 w pracy, pozniej pol dnia w dupe.

Napisano
  • Autor

Ja prze偶y艂em.

Przyznam, 偶e od wielu lat robi臋 updaty regularnie i nigdy nie mia艂em 偶adnego problemu. S艂ysza艂em o nich bardzo du偶o i g臋sto ale sam nic takiego nie do艣wiadczy艂em a mam 10 ju偶 1,5 roku.

Tak samo updaty soft贸w, grafiki i wszystkiego. Nigdy nic z艂ego si臋 nie dzia艂o.. poza wacomem oczywi艣cie 馃槈

Do oporu dusi艂em windows 7 bo te informacje o 10. troch臋 mnie przera偶a艂y, ale w robocie wtedy 艣miga艂em na 10 i tam te偶 si臋 nic nie dzia艂o wi臋c to mnie zmotywowa艂o do updatu (plus brak innej opcji bo 7 traci艂a wsparcie)

Mo偶e te problemy wynikaj膮, 偶e nie macie aktualnych ster贸w 馃槢

A te problemy moje z tabletem to musia艂o by膰 po kt贸rej艣 aktualizacji, bo og贸lnie rzadko u偶ywam tabletu do poruszania si臋 po windzie lub innych softach ni偶 zbrush/malowanie. Wi臋c mog艂em tego nie zauwa偶y膰.

Wystarczy艂o uruchomi膰 ten sterownik, ale poprzez wacom desktop center.

Uruchamia艂em cz臋sto us艂ug臋 tabetu ponownie jak mi si臋 wysypywa艂o od czasu do czasu w zbrushu ale przez menad偶era zada艅.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci