Napisano 18 Marzec 20241 r Pamiętam, kiedy wrzuciłeś to po raz pierwszy tutaj na forum, był to już wtedy światowy poziom! I tak jak na to patrzę, to w sumie jakoś bardzo ten obrazek się nie zestarzał 🙂
Napisano 6 Październik 20246 Paź Tyle lat... Janeczku! Gdzie to się podziało? Ale graficzka nadal broni się po tylu latach... to wiele świadczy o jej twórcy! 🙂👍
Napisano 10 Październik 202410 Paź Również pamiętam jak to wjechało do internetu. Miałem bankowo ustawione jako tapetę. 😉
Napisano 11 Październik 202411 Paź Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych.. i tam chyba była jakoś nagrodzona.. No ale może z maxa bo obijałem się wtedy w wielu miejscach. nie wiem już kurcze.. demencja. Praca mistrzostwo, nadal świetna. Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa? Czemu to wygląda aż tak dobrze? 🙂
Napisano 11 Październik 202411 Paź Godzinę temu, michalo napisał: Praca mistrzostwo, nadal świetna. Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa? Niech ci @KLICEK opowie, ale nie ten współczesny który nie ma na nic czasu, lecz ten ówczesny, co miał bujną czuprynę. Z publikacji Digital Art Masters Vol. 2
Napisano 11 Październik 202411 Paź 1 hour ago, michalo said: Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych.. forum3d.kom-net.pl tam też spamowałem i było więcej ludzi z branży i starych dziadów a nie młodziaków jak tutaj tzn wtedy, teraz tutaj też same stare dziady 🙂 Edytowane 11 Październik 202411 Paź przez Destroyer
Napisano 11 Październik 202411 Paź Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛 EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛 Edytowane 11 Październik 202411 Paź przez blood_brother
Napisano 11 Październik 202411 Paź 15 minutes ago, blood_brother said: Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛 EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛 proszę, lepsza jakość 🙂 @KLICEK chad w swojej młodości 🙂 Edytowane 11 Październik 202411 Paź przez Destroyer
Napisano 11 Październik 202411 Paź 9 minut temu, EthicallyChallenged napisał: @blood_brother lepsza jakość: Trzeba użyć AI i upscalingu, aby wyjąć z tego foto więcej 😎
Napisano 11 Październik 202411 Paź 2 minuty temu, adek napisał: Trzeba użyć AI i upscalingu, aby wyjąć z tego foto więcej 😎
Napisano 11 Październik 202411 Paź 2 minutes ago, EthicallyChallenged said: @KLICEK ma azjatyckie korzenie, to wiele wyjaśnia 😄
Napisano 11 Październik 202411 Paź Tu jest coś z 2018 http://potegaobrazu.blogspot.com/2018/03/nowy-artysta-na-pokadzie-potegi-obrazu.html
Napisano 11 Październik 202411 Paź Czas nie był łaskawy... trudy zawodu brutalnie odbiły sie na młodym, wdałym licu... To jest twarz KLICKa, który poznał życie i branżę.
Napisano 11 Październik 202411 Paź 1 minute ago, EthicallyChallenged said: Czas nie był łaskawy... trudy zawodu brutalnie odbiły sie na młodym, wdałym licu... To jest twarz KLICKa, który poznał życie i branżę. Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂
Napisano 11 Październik 202411 Paź 6 godzin temu, Destroyer napisał(a): Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂
Napisano 12 Październik 202412 Paź Autor generalnie, nie mylicie sie 🙂 ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku
Napisano 12 Październik 202412 Paź 1 hour ago, KLICEK said: generalnie, nie mylicie sie 🙂 ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku