Skocz do zawartości

Featured Replies

• KLICEK changed the title to Jimi Hendrix 2006
  • Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Pamiętam, kiedy wrzuciłeś to po raz pierwszy tutaj na forum, był to już wtedy światowy poziom!
I tak jak na to patrzę, to w sumie jakoś bardzo ten obrazek się nie zestarzał 🙂

Napisano

Tyle lat... Janeczku! Gdzie to się podziało?
Ale graficzka nadal broni się po tylu latach... to wiele świadczy o jej twórcy! 🙂👍

Napisano

Również pamiętam jak to wjechało do internetu. Miałem bankowo ustawione jako tapetę.  😉 

Napisano

Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych.. i tam chyba była jakoś nagrodzona..

No ale może z maxa bo obijałem się wtedy w wielu miejscach. 
nie wiem już kurcze.. demencja.

Praca mistrzostwo, nadal świetna.  Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa?

Czemu to wygląda aż tak dobrze? 🙂 

Napisano
Godzinę temu, michalo napisał:

Praca mistrzostwo, nadal świetna.  Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa?

Niech ci @KLICEK opowie, ale nie ten współczesny który nie ma na nic czasu, lecz ten ówczesny, co miał bujną czuprynę. Z publikacji Digital Art Masters Vol. 2

image.thumb.jpeg.fbff09c17a3765f4e01587eb86e075af.jpeg

Napisano
1 hour ago, michalo said:

Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych..

forum3d.kom-net.pl tam też spamowałem i było więcej ludzi z branży i starych dziadów a nie młodziaków jak tutaj tzn wtedy, teraz tutaj też same stare dziady 🙂 

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛

EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛

Edytowane przez blood_brother

Napisano
15 minutes ago, blood_brother said:

Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛

EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛

proszę, lepsza jakość 🙂 @KLICEK chad w swojej młodości 🙂 

uY0cQFF.jpg

Edytowane przez Destroyer

Napisano
1 minute ago, EthicallyChallenged said:

Czas nie był łaskawy... trudy zawodu brutalnie odbiły sie na młodym, wdałym licu... To jest twarz KLICKa, który poznał życie i branżę.

Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂 

Napisano
6 godzin temu, Destroyer napisał(a):

Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂 

When You Work Too Many Night Shifts" - Nurse Night Shift Memes | Best Night  Shift Nursing Memes

Funny Zombie Memes