March 18, 20241 yr Pami臋tam, kiedy wrzuci艂e艣 to po raz pierwszy tutaj na forum, by艂 to ju偶 wtedy 艣wiatowy poziom! I tak jak na to patrz臋, to w sumie jako艣 bardzo ten obrazek si臋 nie zestarza艂 馃檪
October 6, 2024Oct 6 Tyle lat... Janeczku! Gdzie to si臋 podzia艂o? Ale graficzka nadal broni si臋 po tylu latach... to wiele 艣wiadczy o jej tw贸rcy! 馃檪馃憤
October 10, 2024Oct 10 R贸wnie偶 pami臋tam jak to wjecha艂o do internetu. Mia艂em bankowo ustawione jako tapet臋.聽聽馃槈聽
October 11, 2024Oct 11 Ja te偶 pami臋tam.. tyle 偶e nie z maxa a z.. o kurde zapomnia艂臋m nazwy! Zamkn臋li ten forum par臋 lat temu a by艂o jednym z najstarszych i najwi臋kszych.. i tam chyba by艂a jako艣 nagrodzona.. No ale mo偶e z maxa bo obija艂em si臋 wtedy w wielu miejscach.聽 nie wiem ju偶 kurcze.. demencja. 聽 Praca mistrzostwo, nadal 艣wietna.聽 Opowiedz co艣 o niej. Jak ty to zrobi艂e艣? Czy du偶o tam photoshopa? Czemu to wygl膮da a偶 tak dobrze? 馃檪聽
October 11, 2024Oct 11 Godzin臋 temu, michalo napisa艂: Praca mistrzostwo, nadal 艣wietna.聽 Opowiedz co艣 o niej. Jak ty to zrobi艂e艣? Czy du偶o tam photoshopa? Niech ci @KLICEK聽opowie, ale nie ten wsp贸艂czesny kt贸ry nie ma na nic czasu, lecz ten 贸wczesny, co mia艂 bujn膮 czupryn臋. Z publikacji Digital Art Masters Vol. 2
October 11, 2024Oct 11 1 hour ago, michalo said: Ja te偶 pami臋tam.. tyle 偶e nie z maxa a z.. o kurde zapomnia艂臋m nazwy! Zamkn臋li ten forum par臋 lat temu a by艂o jednym z najstarszych i najwi臋kszych.. forum3d.kom-net.pl tam te偶 spamowa艂em i by艂o wi臋cej ludzi z bran偶y i starych dziad贸w a nie m艂odziak贸w jak tutaj tzn wtedy, teraz tutaj te偶 same stare dziady 馃檪聽 聽 Edited October 11, 2024Oct 11 by Destroyer
October 11, 2024Oct 11 Musz臋 przyzna膰, 偶e jednak liczy艂em na fot臋 w艂ochatego Klicka 馃槢 EDIT: cofam, jednak jest, tylko ma艂a w rogu i nic nie wida膰 馃槢 Edited October 11, 2024Oct 11 by blood_brother
October 11, 2024Oct 11 15 minutes ago, blood_brother said: Musz臋 przyzna膰, 偶e jednak liczy艂em na fot臋 w艂ochatego Klicka 馃槢 EDIT: cofam, jednak jest, tylko ma艂a w rogu i nic nie wida膰 馃槢 prosz臋, lepsza jako艣膰 馃檪聽@KLICEK聽chad w swojej m艂odo艣ci 馃檪聽 Edited October 11, 2024Oct 11 by Destroyer
October 11, 2024Oct 11 9 minut temu, EthicallyChallenged napisa艂: @blood_brother聽lepsza jako艣膰: Trzeba u偶y膰 AI i upscalingu, aby wyj膮膰 z tego foto wi臋cej 馃槑
October 11, 2024Oct 11 2 minuty temu, adek napisa艂: Trzeba u偶y膰 AI i upscalingu, aby wyj膮膰 z tego foto wi臋cej 馃槑
October 11, 2024Oct 11 2 minutes ago, EthicallyChallenged said: @KLICEK聽ma azjatyckie korzenie, to wiele wyja艣nia 馃槃聽 聽
October 11, 2024Oct 11 Tu jest co艣 z 2018 http://potegaobrazu.blogspot.com/2018/03/nowy-artysta-na-pokadzie-potegi-obrazu.html
October 11, 2024Oct 11 Czas nie by艂 艂askawy... trudy zawodu brutalnie odbi艂y sie na m艂odym, wda艂ym licu... To jest twarz KLICKa, kt贸ry pozna艂 偶ycie i bran偶臋.
October 11, 2024Oct 11 1 minute ago, EthicallyChallenged said: Czas nie by艂 艂askawy... trudy zawodu brutalnie odbi艂y sie na m艂odym, wda艂ym licu... To jest twarz KLICKa, kt贸ry pozna艂 偶ycie i bran偶臋. Kto z nas nie wygl膮da jakby ju偶 umar艂 tylko cia艂o si臋 zagapi艂o ten 偶ycia nie zna 馃檪聽
October 11, 2024Oct 11 6 godzin temu, Destroyer napisa艂(a): Kto z nas nie wygl膮da jakby ju偶 umar艂 tylko cia艂o si臋 zagapi艂o ten 偶ycia nie zna 馃檪聽 聽
October 12, 2024Oct 12 Author generalnie, nie mylicie sie 馃檪聽ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku
October 12, 2024Oct 12 1 hour ago, KLICEK said: generalnie, nie mylicie sie 馃檪聽ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku