KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2021 Share Napisano 23 Kwiecień 2021 Max3d.pl classics, czyli Jimi Hendrix 2006 rok 🙂 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Marzec Share Napisano 18 Marzec Pamiętam, kiedy wrzuciłeś to po raz pierwszy tutaj na forum, był to już wtedy światowy poziom! I tak jak na to patrzę, to w sumie jakoś bardzo ten obrazek się nie zestarzał 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik Tyle lat... Janeczku! Gdzie to się podziało? Ale graficzka nadal broni się po tylu latach... to wiele świadczy o jej twórcy! 🙂👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luuz.studio Napisano 10 Październik Share Napisano 10 Październik Również pamiętam jak to wjechało do internetu. Miałem bankowo ustawione jako tapetę. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych.. i tam chyba była jakoś nagrodzona.. No ale może z maxa bo obijałem się wtedy w wielu miejscach. nie wiem już kurcze.. demencja. Praca mistrzostwo, nadal świetna. Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa? Czemu to wygląda aż tak dobrze? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik Godzinę temu, michalo napisał: Praca mistrzostwo, nadal świetna. Opowiedz coś o niej. Jak ty to zrobiłeś? Czy dużo tam photoshopa? Niech ci @KLICEK opowie, ale nie ten współczesny który nie ma na nic czasu, lecz ten ówczesny, co miał bujną czuprynę. Z publikacji Digital Art Masters Vol. 2 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik (edytowane) 1 hour ago, michalo said: Ja też pamiętam.. tyle że nie z maxa a z.. o kurde zapomniałęm nazwy! Zamknęli ten forum parę lat temu a było jednym z najstarszych i największych.. forum3d.kom-net.pl tam też spamowałem i było więcej ludzi z branży i starych dziadów a nie młodziaków jak tutaj tzn wtedy, teraz tutaj też same stare dziady 🙂 Edytowane 11 Październik przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik (edytowane) Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛 EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛 Edytowane 11 Październik przez blood_brother 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik @blood_brother lepsza jakość: 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik (edytowane) 15 minutes ago, blood_brother said: Muszę przyznać, że jednak liczyłem na fotę włochatego Klicka 😛 EDIT: cofam, jednak jest, tylko mała w rogu i nic nie widać 😛 proszę, lepsza jakość 🙂 @KLICEK chad w swojej młodości 🙂 Edytowane 11 Październik przez Destroyer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik 9 minut temu, EthicallyChallenged napisał: @blood_brother lepsza jakość: Trzeba użyć AI i upscalingu, aby wyjąć z tego foto więcej 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik 2 minuty temu, adek napisał: Trzeba użyć AI i upscalingu, aby wyjąć z tego foto więcej 😎 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik 2 minutes ago, EthicallyChallenged said: @KLICEK ma azjatyckie korzenie, to wiele wyjaśnia 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik naprawiłem negatywnym promptem 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik Tu jest coś z 2018 http://potegaobrazu.blogspot.com/2018/03/nowy-artysta-na-pokadzie-potegi-obrazu.html 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik Czas nie był łaskawy... trudy zawodu brutalnie odbiły sie na młodym, wdałym licu... To jest twarz KLICKa, który poznał życie i branżę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik 1 minute ago, EthicallyChallenged said: Czas nie był łaskawy... trudy zawodu brutalnie odbiły sie na młodym, wdałym licu... To jest twarz KLICKa, który poznał życie i branżę. Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂 1 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Październik Share Napisano 11 Październik 6 godzin temu, Destroyer napisał(a): Kto z nas nie wygląda jakby już umarł tylko ciało się zagapiło ten życia nie zna 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik Autor Share Napisano 12 Październik generalnie, nie mylicie sie 🙂 ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Październik Share Napisano 12 Październik 1 hour ago, KLICEK said: generalnie, nie mylicie sie 🙂 ten awatar to mniej wiecej moje samopoczucie od poniedzialku do piatku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi