Napisano 17 Luty 200718 l ttaaddeekk bardzo inspirująca tapetka ;) leszke_lenia to darmowy kalendzrzyk Rainlendar sam go używam do dawna
Napisano 13 Marzec 200717 l po wiosennych porządkach w systemie powiało czystością aż musiałem się pochwalić zanim znowu się zabałagani :D
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Masz plyte ASUS'a :) To po prawej wyzej to yahoo widget? czy jakies inne cudo?
Napisano 18 Kwiecień 200717 l wez i znow sie chwalisz:P no ale mozna powiedziec ze juz jestes elo mlodziezowy:D
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Wszystko fajnie, ale ten paskudny niebieski pasek start straszy. Srebrny jest ładniejszy ;)
Napisano 18 Kwiecień 200717 l wez i znow sie chwalisz:P no ale mozna powiedziec ze juz jestes elo mlodziezowy:D Nie chwale. Czego?
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Knysza fan Hed Kendi? Slucham prawie wszystkiego ;] orassss slepy ze ikonki wielkosci Tesco? Duze tez jest fajne ;] edit: Kandi, a nie Kendi. :]
Napisano 22 Czerwiec 200717 l a ja mam earthdesk, zdj satelitarne ziemi, co 15min sie odswieza :Pdaj lin u mnie zdjecie zony pod kilobajtami ikonek Knysha: twoje ikonki sa wieksze od mojej tapety!
Napisano 23 Czerwiec 200717 l nie wiem jak ty to liczycz bo mi wychodzi albo pdg, albo cs albo rar edit: aaaaa CS, heheheh pomylilem z PS CS hehehe Ale i tak w to nie grywam!
Napisano 23 Czerwiec 200717 l illy ma taki bajzel ze sam nie wie co ma na pulpicie lol:) jedni zbieraja kapsle, inni puszki, a illy ikonki:) h eh eh ehe pozdr
Napisano 23 Czerwiec 200717 l no wiesz co masterku jak mogłeś pokazać niecałe 50% wykorzystanego ekranu?! jak będziesz miał 100% to w tedy się pochwal! a tak na marginesie to na jakiej rozdzielczości ty pracujesz? ale masz TR Anniversary i tu szacuneczek wielki i witaj w klubie!!!! zamieni wszystkie ikonki na tą jedną jedyną ;) (reszta nie potrzebna)
Napisano 23 Czerwiec 200717 l poniewaz - zainstalowales viste - przegladasz neta przez IE - uzywasz avasta :P
Napisano 23 Czerwiec 200717 l poniewaz - zainstalowales viste - przegladasz neta przez IE - uzywasz avasta Co jest nie tak z avastem? O czyms nie wiem?
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Kupilem, zainstalowalem i działa lepiej niz XP. IE działa elegancko. Avast = nie trafil mi sie zaden babol, zwis systemu itp:p Masochisci to są strone czy 2 wczesniej z tymi ikonami i emulami pure legal;)
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Jak sie kupuje sprzet z podzespolami noname to tak jest;) Nie chce sie klucic. Niektorzy psioczą na ms "bo tak" i dalej uzywaja windowsa, niektorzy psioczą bo po prostu im nie chodzi zbyt dobrze, a to za sprawą sprzętu lub niewiedzy użytkownika, ktory mysli ze uzywał kiedys windows 98 i wie wszystko:) No sa ludzie ktorym faktycznie nie działa ten cholerny windows, ktory jednak nie jest doskonały... Zupelnie jak wszystkie inne systemy.
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Oto prawidłowy proces instalacji VISTY: u mnie narazie wszystkie programy chodzą jak pod xp. sterowniki etc wszystko ok. polecam :>
Napisano 23 Czerwiec 200717 l ^johny, używając tab'ów zwolnisz nieco pamięci RAM :> edit: :D, dobre :>
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Ja sie na Viste nie porywam, dopoki nie kupie nowego kompa :] illy - eeee tam ;>
Napisano 23 Czerwiec 200717 l xeav - jezeli chodzi ci o firefoxa to mam tyle okien bo na szerokosc w kazdym z nich juz mi sie taby nie miescily :)
Napisano 26 Czerwiec 200717 l a ja nie mam zadnej fajnej tapety, wiec ustawilem sobie takie badziewie;) i jakos oszczednie podchodze do tematu, wiec bez zadnych upiekszen, nie ma po co marnowac ram;) pozdrawiam