Skocz do zawartości

AI i technologie przyszłości

Featured Replies

Napisano
25 minutes ago, Destroyer said:

że jak "elity" przegną to ludzie się zbuntują i będzie pospolite ruszenie

Elity się zorientowały, wiedzą co trzeba robić, żebyś nic nie miał i był zadowolony, a przynajmniej nie pyskował.

image.png

• Odpowiedzi 2,7k
  • Wyświetleń 150,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jakieś z 15 lat temu coś tam do jakiejś dziewczyny zagadałem i gdy zapytała czym się zajmuję to zażartowałem, że jestem artystą a jej pierwsza reakcja ale masz pieniądze? nie jesteś biedny? bo ja chcę

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Co to . . . J E S T ? ! ! ! ! ! 1

Posted Images

Napisano
  • Autor
2 minutes ago, kengi said:

Elity się zorientowały, wiedzą co trzeba robić, żebyś nic nie miał i był zadowolony, a przynajmniej nie pyskował.

image.png

ok, chyba rozumiem
Mazel tov! ;)

aj-Pv-Ae8-460swp.jpg

dobrze zrozumiałem? :D

Napisano

Popieram wasze wątpliwości...

Jest jeszcze nadzieja w tym żeby znaleźć grupę zapaleńców, którzy mają dość cywilizacji i znaleźć sobie miejsce na uboczu "na tyle bliskie i na tyle dalekie" żeby był spokój i dostęp w razie czego, i, cytując jednego z krasnoludów z pierwszego wiedźmina: "pluć mi na ludzi i ich zasady"

xD

edit: A co do buntu, nie wiem gdzie to pisałem ale to tak jak ze smartfonami. Lepiej żeby były ważne ale nie przymusowe, niż tworzyć przymus, który może skończyć się buntem.

Wiesz, życie bez smartfona jest trudne, ale nie niemożliwe. Taki huxley, lepiej rządzi niż orwell...

Edytowane przez Zdzichu

Napisano

Pamiętam jak Dziadek 3D robił swoje filmy w nie pomnę jakim sofcie i ludzie mu radzili jak doszlifowac warsztat żeby nie wyglądało to jak cutscenki z lat 90, to się obruszał, że realizm to slop (wtedy jeszcze ludzie nie mówili slop, ale jakby mogli, toby mówili) i że jego styl jest indywidualny i taki, jaki chce. A teraz jak wpisuje prompta to jak widać napierdala ostro "realistic butifel gorgeous hollywood cinematography" zamiast "Voodoo graphics card Magic Carpet cutscene" lol, lmao XD

Napisano

Az sprawdzilem. A co sie nagadal o humanizmie :D A teraz maszyna slopy wypuszcza za niego.

Nie sadzilem ze kiedys dojdzie do momentu ze Baggins i Dziadek3D beda prezentowac dokladnie ten sam poziom.

Napisano
  • Autor
3 hours ago, EthicallyChallenged said:

jego styl jest indywidualny i taki, jaki chce

Jak w tych artykułach pismaków : "Polacy wybierają stare samochody, małe mieszkania, drogie kredyty, niezdrową żywność, nisko płatną pracę, nadgodziny, pracoholizm, problemy ze zdrowiem, niezadowolenie, depresję i krótsze życie" :D

tak i dziadek wybrał swój styl ;)