NeZik Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Jest zajebiscie ale nadal ta klatka sie rzuca w oczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 nie mam juz sil na ta klatke...daltego biore sie za wlosy...oto ich poczatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 i jeidzemy dalej.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 hej! no pablo - zadziwiasz mnie coraz baudziej :)) ale takie male ale - te \'rury\' ja bym zrobil zdecydowanie bardziej \'organiczne\' - bo na razie wygladaja jak jakis element mechaniczny a bardziej by mi pasowaly wlasnie jako jakies jelita albo cos takiego... pozdro i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 no spoko...na razie zajmuije sie wlosami..a pozniej dodam jescze sczegoly itp i zajme sie rurami :)..wsystko calkiem inacezj bedzie wygladac w koncowej fazie :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 To ze jestem pod wielkim wrazeniem to mało powiedziane , słow mi brakuje co ty tu tworzysz , wow , tego nie mozna porównac do nieczego ,\" best of the orginlas\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 no dzieki staram sie jak moge....zoabczymy co z tego wyjdzie na koniec renderu :)..jescze te rece ehhh...bedzie z nimi klopty heh...jedna wieksza druga mniejsza...zoabczymy co ztego wyjdzie pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 siemano. szybko Ci idzie. Gdybym ja mial tyle czasu .... :) o ile pamietam szkic to wlosow bedzie jeszcze wiecej tak? Shag hairem sike nie dalo ? :D Ale przyznam ze nie marnujesz czasu. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Shag Hair niestety robi za cienkie wlosy....musze niesrtey extrudowac kazdy wlos oddzielnie :(((....no ale jak robic to robic :))) 3mta sie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 No herki to ma super ql :D ale chyba musisz ich więcej zrobić...hehehehe...ale pikne som :D [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 more....and more...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 [soczek] ladne wloski ladne Panie Poczatkujacy(bez ironii:) )ogolnie dobre wykonanie......[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 i jescze jeden render... no pewnie ze jestem poczatkujacy..nie az tak pozcatkujacy ale wielu rzeczy jescze nie wiem... dac jescze wiecej tych wloskow??[co?][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 tak, daj wiecej wlosow wychodzacych z czubka glowy... bo na razie wiekszosc wychodzi z potylicy... :P pozdroofki, Panie Poczatkujacy... ;) Pan Sredniopoczatkujacy... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Pablo nie powiem nic bo brak mi słow , wiesz co to znaczy ze praca jst atomowa i dobrze wykonana , super ci to wyszło jak dołozysz texture i jeszcze błotko to powalasz komisje na kolana , powaga pewnei jzu leza bo sobie to wyobrazają hehehe :) Tylko tak dalej a jest na 1 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 dzieki za kometarze:]...dam wiecej wloskow...i chyba je troche wydluze....zreszta sami ocencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 byłoby jeszcze lepiej (moim zdaniem) jak byś zrobił łagodniejszcze przejscie między ciałem a ta masą , tak żeby się bardzo nie odcinały od siebie albo trochę zwęźił w miejscu łączenia - tak jak na obrazku, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Lukasz....gdybys czytal wczesniejsze posty to bys wieddzial ze to jes tylko tak pokazane aby zobacysz jak to wygalda...tam nie ma zadnych laczen dopiero sie pozniej za to wezme..na razie jestem zajety torsem pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Calkiem fajnie,super tempo czy ty wogóle spisz?[dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 BLUKA heh...ja wcale duzo w maxie nie siedzie...mam duze prezwy...wiecie nauka i min., jeezdenie na dzialke :(...siedzie tak ok 2-3 no moze 4 h dziennie pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Pablo, strasznie wolno ładuje mi się forum a ty masz chyba najbardziej rozwinięty temat ze wszystkich ( niezłe tempo) więc wczytuje tylko ostatnie strony, widziałem jak zacząłeś prace i nie spodziewałem się ze tak dobrze to się rozwinie (gratulacje) a jak ja bym mógł pozwolić sobie na 3-4h maxa dziennie to bym był:D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Witam! Wydaje mi sie ze ten chopek jest odrobinke spasiony (kark i klata za grube) w porownaniu do szkicu gdzie jest hudy i widac ze nie jadl przez pewien okres :D Ale to tak sie tylko czepiam :D[piwo] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 no fakt...jesli uda mi sie to poprawic to to poprawie...dzieki za uwage:] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Jak dla mnie to full wypas service :D tylko przychylil bym sie do opini ze koles jest za gruby a moze raczej dziwnie rozciagniety na boki. Tak na marginesie to tez bym tak chcial modelowac jak ty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 dodalem wiecej wlosow...i chyba je troche wydluze ale to dopiero pozniej...teraz wezme sie za porawke torsu i tych rurek.. pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :) jedna rzecz mi tylko cos jakby psuje-polaczenie szyi z torsem-nie czytalem wielu postow wiec moze sie powtarzam sorki jesli tak[uczeń] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 nad szyja jescze porpacuje..musze ja wydluzyc gdyz tak jest na rysunku...dzieki za uwage i nie powtarasz sie :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 :)juz wiem czemu- u takich \"miesniakow\" sa duze miesnie \"kapturowe\"-dochodza dosyc wysoko i\"stapiaja\" szyje- o to mi chyba chodzi.....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 na rysunku az tak szyja sie nie chowa....trza to poprawic...a w miedzy czasie zrobilem inne rurki....jak sie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 NO no no [rotfl] widze ze niezle ci to wychodzi.. Udalo cisie w duzym stopniu przeniesc ta postac do 3d.. jeszcze wiecej szcegolow i bedzie pieknie... A jakie texturki zrobisz?? masz juz pomysl?? super [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Na razie nie mysle o texturkach tylko o samym modelowaniu...a jak bede mial problem z texturkami to napisze do samego Fenga Zhu i spytam sie jakie by widzial tam kolory:D...a teraz update...polaczylem juz tors z czescia dolna...nie patrzcie na ta czesc organiczna a raczej jej dol ze sa takie trzepy...musze to popraawic...a teraz moge sie wkoncu wziasc za rece:] P.S. mam jakies szanse aby sie znalesc chociarz w pierwszej dziesiatce?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Bardzo fajne:D ... tylko popracuj nad włosami bo narazie bardziej przypominaja gałęzie - na szkicu są rozwiane i nie tak ciężkie... no i ten brzuch jest moim zdaniem ciut za gruby... ale ogólnie cool [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 No i to jest to na co czekalem jedyny powód dlaczego nie skomentuje tego tak jak bym chciał to to ze , nie jest to skonczone jeszcze i brakuje textur hehe i to jest własnie to ........... Jezlei chodzi o prace to jest zajebiscie superandzka ( sorrka za wyrazonka , ale to z wrazenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Boowa co do tych wlosow to zobacze co sie da zrobic....ale wkoncu nie wiadomo czy to sa wlosy czy moze galezie :D....oki a teraz update...czylo BARDZO wcezsna forma reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 wyglada swietnie pablo !! super moj fav tej bitwy naprawde nie mam zastrzezen !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 dzieki Meg :))..postarm sie aby wygladalo jak najlepiej:) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Pablo nie wiem jak to robisz ale to jest niesamowite !! Jak bedzie nadal tak genialnie to az strach sie bac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Bardzo dobra praca pablo. dobrze bys poprawil ten nosek tego stwora. wyglada troszke jak u prosiaka:D:D zmieniejsz go i zrob jakby naciagnieta skore na resztki nosa z odslonionymi dziaslami. tak masz na szkicu mniej wiecej przynajmniej tak sobie to wyobrazam. Bardzo mi sie podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 gABRIEL-hmm no nie wiem zobacze jescze...ale z daleka az tak ten nos nie rzuca sie w oczy...zobaczymy co sie da zroibc Archangel-hmmm no normalnmie robi..edit poly i to wszychooo reszta to wyobranie i jedyny rysunek :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 sjuper, tylko bym sie dalej klay czepial, ze kwadratowa, i ręka to samo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Dawid....jakbys czytal wczesniejsze posty to bys wiedzial ze reka jest w wrersji BETA i sa to dopeiro poczatki....z reszta nie wymagajcie ode mnie za wiele bo jak juz mowilem to jest moj PIERWSZY organiczny MODEL !!! wiec prose.... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 No wiec wiesz wogole wszystkie Twoje prace mi sie podobaja ale nie o tym mowa ta klatka nie wiem spróbuj ją lepiej połączyć jakoś z dołem bo to wygląda jakby panczerz z głową stał na jakimś podeście :] a ogolnie zejebioscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Ja!!!!!!!!!!!!!!Istne cudo!!!!!Gdybym ja tak umiał [heh....][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Hmm... Pomysl jest fajny... Ale moznesz takze zrobic cos takiego jak by tu wlasnie o tego gluta chodzilo. Czyli w trakcie konsumpcji :P. Glut jest cool, choc zawsze zadzilem ze takie rzeczy warto tylko poprzez texture uzyskiwac. opstac jest troche za kanciasta. A tak to git spox i jak jeszcze sie tam mowi... Czolki mu zmien na bardziej elastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Tellumen...hmm no nie wiem zobacze jak uda mi sie to poprawic to to poprawie...ale jak juz wczesniej pisalem ze jestem pcozatkuajcy w tych sprawch i to jest moj peirwszy organiczny model..wiec NIE WYMAGAJCIE ODE MNIE ZA WIELE !!! pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 niezle bardzo to wygląda. Ta ręka naprawde super sie zapowiada. Ja z dłonią bezskutecznie walcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Bez tekstur przypomina mi to postać uwięzioną w bryle lodu...będziesz chyba musiał skupić się nieco na teksturce błocka z tamtego szkicu żeby to później ładnie wyglądało, ale i tak model wygląda jak narazie badzo ładnie, tak trzymać:D !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Sharp....na razie zajmuje sie modelowaniem...a texturki to calkiem inna para kaloszy [lol]...a teraz update...zrobilem na razie kstalt reki i dloni..tylko to szystko jest jescze kanciate i troche zniekssztalcone..dopiero nad tym pracuje aby to mialo jakis wizerunek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 wiesz Pablo ona jest nienaturalna - to fakt... ale inna para kaloszy, że mistrz Feng Zhu taką namalował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 wiem ze taka jest bo robie tak jak jest na szkicu..a druga reka to juz w ogole kosmos :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi