Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Temat: Forest Nymphs 

Zadanie: Spróbujcie sobie wyobrazić, że jesteście sztuczna inteligencją. Waszym zadaniem jest stworzyć inspirujący, wbijający w fotel obrazek. Najlepiej jak najszybciej, ale tak by nikt się nie połapał skąd kradn... z czego korzystacie. W skrócie- należy stworzyć ilustrację, która ma imitować obrazki wypluwane z AI, ale robiąc to ręcznie.

Zasady: Dozwolone jest korzystanie z absolutnie wszystkich bibliotek obrazków, kadrów, czegokolwiek co znajdziecie. Dozwolona jest "iteracja" prac innych artystów, sklejka zdjęć, bazowanie kompozycji na cudzej pracy- należy robić dokładnie to, co robi w tej chwili AI. W związku z tym niewskazane jest umieszczanie pracy przygotowanej na ten konkurs w swoim portfolio 🙂  Oczywiście w grę wchodzi również podmalówka.
ZAKAZANE JEST WRZUCANIE OBRAZKÓW WYPLUTYCH Z AI.

Termin: Jak wszyscy zainteresowani skończą, ale nie więcej niż (mniej więcej) miesiąc od dzisiaj- czyli 18.09.2022

Nagroda: Rolka papieru toaletowego marki Regina oraz taczka suchych gałęzi (odbiór wyłącznie osobisty).

Inspiracje: 

300149326_10221086486822067_878694651394

299787334_10221086486062048_109040204889

299842664_10221086485942045_368133075976

@KLICEK gdybyś był tak miły podpiąć temat to byłbym zobowiązany ❤️ 

Edytowane przez RaVirr

• KLICEK pinned this temat
  • Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• No słuchajcie mordki, wrzuciłem bazę danych do fotoszopa, klikłem przycisk ten nowy, mieliło i mieliło przez godzinę ( jeśli chodzi o prędkość to jak zwykle adobe 100 lat za wszystkimi) i wyszło takie

• jakies gowno mi wyszlo:P

• Moje AI zrobilo cos takiego     To co zrobił @Kalberos to ja tu widze gotowe NFT 🙂

Posted Images

Napisano
  • Autor

No słuchajcie mordki, wrzuciłem bazę danych do fotoszopa, klikłem przycisk ten nowy, mieliło i mieliło przez godzinę ( jeśli chodzi o prędkość to jak zwykle adobe 100 lat za wszystkimi) i wyszło takie coś:
AI_speedpaint.jpg

co sądzicie?

Napisano

Myślę że możesz spokojnie dołączyć do tej armii grafików (nieoficjalnej, nikomu nie znanej) co malują za SI 🙂 no bo content musi być!  💪

Tylko musisz z jakością twarzy trochę stonować... bo widać że za bardzo się starałeś i widać że oczy to oczy, usta to usta a zęby nie przypominają zgryzu u orka 😉 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

Ja mam wrażenie, że fotoszop za mało detalu powklejał (pewnie kwestia tego, że dałem małą bazę danych) i ogólnie moja wersja ma problemy z ludźmi/portretami, ale już nie chciało mi się dłużej czekać na wygenerowanie lepszego obrazka 😐

Może jeszcze coś podrzucę bo w sumie fajna zabawa, ale czekam na Wasze propozycje 😄 

Napisano
Godzinę temu, RaVirr napisał:

Kurła, to musi być jakiś drwal, który te nimfy leśne zabija xD 

Kurła Panie nie poznajesz! to wróżka zębuszka

Napisano
W dniu 7.09.2022 o 08:39, michalo napisał:

Napiszcie też ile wam to zajęło.  
Te wasze AI jakieś zepsute 😛

Moj wróżek to czas 15 minut;D 

Widze ze tamt umarl smiercia tragiczna

• KLICEK unpinned this temat