Napisano 16 Sierpień 20222 l Temat: Forest Nymphs Zadanie: Spróbujcie sobie wyobrazić, że jesteście sztuczna inteligencją. Waszym zadaniem jest stworzyć inspirujący, wbijający w fotel obrazek. Najlepiej jak najszybciej, ale tak by nikt się nie połapał skąd kradn... z czego korzystacie. W skrócie- należy stworzyć ilustrację, która ma imitować obrazki wypluwane z AI, ale robiąc to ręcznie. Zasady: Dozwolone jest korzystanie z absolutnie wszystkich bibliotek obrazków, kadrów, czegokolwiek co znajdziecie. Dozwolona jest "iteracja" prac innych artystów, sklejka zdjęć, bazowanie kompozycji na cudzej pracy- należy robić dokładnie to, co robi w tej chwili AI. W związku z tym niewskazane jest umieszczanie pracy przygotowanej na ten konkurs w swoim portfolio 🙂 Oczywiście w grę wchodzi również podmalówka. ZAKAZANE JEST WRZUCANIE OBRAZKÓW WYPLUTYCH Z AI. Termin: Jak wszyscy zainteresowani skończą, ale nie więcej niż (mniej więcej) miesiąc od dzisiaj- czyli 18.09.2022 Nagroda: Rolka papieru toaletowego marki Regina oraz taczka suchych gałęzi (odbiór wyłącznie osobisty). Inspiracje: @KLICEK gdybyś był tak miły podpiąć temat to byłbym zobowiązany ❤️ Edytowane 16 Sierpień 20222 l przez RaVirr
Napisano 20 Sierpień 20222 l Autor No słuchajcie mordki, wrzuciłem bazę danych do fotoszopa, klikłem przycisk ten nowy, mieliło i mieliło przez godzinę ( jeśli chodzi o prędkość to jak zwykle adobe 100 lat za wszystkimi) i wyszło takie coś: co sądzicie?
Napisano 20 Sierpień 20222 l Myślę że możesz spokojnie dołączyć do tej armii grafików (nieoficjalnej, nikomu nie znanej) co malują za SI 🙂 no bo content musi być! 💪 Tylko musisz z jakością twarzy trochę stonować... bo widać że za bardzo się starałeś i widać że oczy to oczy, usta to usta a zęby nie przypominają zgryzu u orka 😉 Edytowane 20 Sierpień 20222 l przez Mortom
Napisano 20 Sierpień 20222 l Autor Ja mam wrażenie, że fotoszop za mało detalu powklejał (pewnie kwestia tego, że dałem małą bazę danych) i ogólnie moja wersja ma problemy z ludźmi/portretami, ale już nie chciało mi się dłużej czekać na wygenerowanie lepszego obrazka 😐 Może jeszcze coś podrzucę bo w sumie fajna zabawa, ale czekam na Wasze propozycje 😄
Napisano 20 Sierpień 20222 l 7 minutes ago, Kalberos said: jakies gowno mi wyszlo:P Tomek Bagiński mad max style? 🙂
Napisano 20 Sierpień 20222 l Godzinę temu, RaVirr napisał: Kurła, to musi być jakiś drwal, który te nimfy leśne zabija xD Kurła Panie nie poznajesz! to wróżka zębuszka
Napisano 21 Sierpień 20222 l Moje AI zrobilo cos takiego To co zrobił @Kalberos to ja tu widze gotowe NFT 🙂
Napisano 9 Wrzesień 20222 l W dniu 7.09.2022 o 08:39, michalo napisał: Napiszcie też ile wam to zajęło. Te wasze AI jakieś zepsute 😛 Moj wróżek to czas 15 minut;D Widze ze tamt umarl smiercia tragiczna