RaVirr Napisano 16 Sierpień 2022 Share Napisano 16 Sierpień 2022 (edytowane) Temat: Forest Nymphs Zadanie: Spróbujcie sobie wyobrazić, że jesteście sztuczna inteligencją. Waszym zadaniem jest stworzyć inspirujący, wbijający w fotel obrazek. Najlepiej jak najszybciej, ale tak by nikt się nie połapał skąd kradn... z czego korzystacie. W skrócie- należy stworzyć ilustrację, która ma imitować obrazki wypluwane z AI, ale robiąc to ręcznie. Zasady: Dozwolone jest korzystanie z absolutnie wszystkich bibliotek obrazków, kadrów, czegokolwiek co znajdziecie. Dozwolona jest "iteracja" prac innych artystów, sklejka zdjęć, bazowanie kompozycji na cudzej pracy- należy robić dokładnie to, co robi w tej chwili AI. W związku z tym niewskazane jest umieszczanie pracy przygotowanej na ten konkurs w swoim portfolio 🙂 Oczywiście w grę wchodzi również podmalówka. ZAKAZANE JEST WRZUCANIE OBRAZKÓW WYPLUTYCH Z AI. Termin: Jak wszyscy zainteresowani skończą, ale nie więcej niż (mniej więcej) miesiąc od dzisiaj- czyli 18.09.2022 Nagroda: Rolka papieru toaletowego marki Regina oraz taczka suchych gałęzi (odbiór wyłącznie osobisty). Inspiracje: @KLICEK gdybyś był tak miły podpiąć temat to byłbym zobowiązany ❤️ Edytowane 16 Sierpień 2022 przez RaVirr 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Sierpień 2022 Share Napisano 17 Sierpień 2022 piekne 😄 dawajcie zapraszamy do zabawy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2022 Musi co wjechać w weekendzik 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2022 No słuchajcie mordki, wrzuciłem bazę danych do fotoszopa, klikłem przycisk ten nowy, mieliło i mieliło przez godzinę ( jeśli chodzi o prędkość to jak zwykle adobe 100 lat za wszystkimi) i wyszło takie coś: co sądzicie? 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Sierpień 2022 Share Napisano 20 Sierpień 2022 (edytowane) Myślę że możesz spokojnie dołączyć do tej armii grafików (nieoficjalnej, nikomu nie znanej) co malują za SI 🙂 no bo content musi być! 💪 Tylko musisz z jakością twarzy trochę stonować... bo widać że za bardzo się starałeś i widać że oczy to oczy, usta to usta a zęby nie przypominają zgryzu u orka 😉 Edytowane 20 Sierpień 2022 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2022 Ja mam wrażenie, że fotoszop za mało detalu powklejał (pewnie kwestia tego, że dałem małą bazę danych) i ogólnie moja wersja ma problemy z ludźmi/portretami, ale już nie chciało mi się dłużej czekać na wygenerowanie lepszego obrazka 😐 Może jeszcze coś podrzucę bo w sumie fajna zabawa, ale czekam na Wasze propozycje 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Sierpień 2022 Share Napisano 20 Sierpień 2022 jakies gowno mi wyszlo:P 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Sierpień 2022 Share Napisano 20 Sierpień 2022 7 minutes ago, Kalberos said: jakies gowno mi wyszlo:P Tomek Bagiński mad max style? 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Sierpień 2022 Share Napisano 20 Sierpień 2022 sam nie wiem co by to moglo byc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2022 Kurła, to musi być jakiś drwal, który te nimfy leśne zabija xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Sierpień 2022 Share Napisano 20 Sierpień 2022 Godzinę temu, RaVirr napisał: Kurła, to musi być jakiś drwal, który te nimfy leśne zabija xD Kurła Panie nie poznajesz! to wróżka zębuszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 21 Sierpień 2022 Share Napisano 21 Sierpień 2022 Moje AI zrobilo cos takiego To co zrobił @Kalberos to ja tu widze gotowe NFT 🙂 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaza Napisano 21 Sierpień 2022 Share Napisano 21 Sierpień 2022 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2022 Share Napisano 6 Wrzesień 2022 dawajcie wiecej 😄 Bagins na ksiezycu najlepszy 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Wrzesień 2022 Share Napisano 7 Wrzesień 2022 Napiszcie też ile wam to zajęło. Te wasze AI jakieś zepsute 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 9 Wrzesień 2022 Share Napisano 9 Wrzesień 2022 W dniu 7.09.2022 o 08:39, michalo napisał: Napiszcie też ile wam to zajęło. Te wasze AI jakieś zepsute 😛 Moj wróżek to czas 15 minut;D Widze ze tamt umarl smiercia tragiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaza Napisano 11 Wrzesień 2022 Share Napisano 11 Wrzesień 2022 Moje około 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Wrzesień 2022 Share Napisano 12 Wrzesień 2022 Nol to nieźle. Może nie umarł? Tylko algorytm się zawiesił 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2022 Jeżus to teras to jusz- głosowanko 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 21 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi