Skocz do zawartości

Poznaj swojego robota 14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest najlepszym terminatorem?

• Ravirr
      2
    • Kalberos
      7
    • Bigworm
      4
    • Blaza
      1

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 26.09.2022 o 21:58

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Oczywiście mogę dołożyć do puli najnowszą wersję stabilnego Blendera z numerkiem 3.3. W końcu święta zaraz to można się rzucić 😄 

• no tu tez legancko

• Panowie mnie nie doceniaja. Teraz usiadzcie.                                         Mam drzewo

Posted Images

• KLICEK pinned this temat
Napisano

Tu mam do czynienia z dziwnym przypadkiem kiedy praca ktora najmniej mi sie podoba - najbardziej mi sie podoba jednoczesnie 😄

Napisano

Niewiedziałem że było jakieś głosowanie 😄 
Jak dla mnie to Bigworm najładniejszy 👍💪
Ale 
Kalberos też dał po palaniku! Gratki! Czy czujesz jak Fame spływa po tobie niczym cieplutka czekolada? 😄 Jak to jest być sławnym? I poważanym?  Czy nagroda został dostarczona? Tyle pytań! 😄 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

@Kalberos gratulacje!!! Nagroda, czyli papier i taczka suchych gałęzi do odbioru w Węgorzewie w terminie... póki jeszcze jest 😮

Napisano

@RaVirrO kurde, dzieki jest mi ogromnie alez ogromniascie  miło. Nagrodę przekaże na najbliższe wysypisko śmieci ;D dziekuje wzruszyło mnie to wyróżnienie ohhh..

Edytowane przez Kalberos

Napisano
7 minut temu, KLICEK napisał:

no hop majaczy, ale pewnie juz zgromadzil odpowiednia ilosc opon na zime 😄 no nic, kiedy 2ga edycja? wzialbym udzial w sumie xd

5 minut temu, EthicallyChallenged napisał:

popieram tę koncepcję!

Gratulacje @Kalberos!

Panowie mnie nie doceniaja. Teraz usiadzcie.

Mam drzewo i 5 ton wungla! Ha!

Napisano

Skoro w nagrodę można wygrać taczkę chrustu to to zupełnie zmienia postać rzeczy i jak się wieść rozniesie to zaraz się pojawia nowe jednopostowe konta i zasypią wątek 🙂 
Trzeba też dodać punkt regulaminu żeby nie było multikont i śledzić adresy IP i blokować z VPNów np jakiś cwaniak ustawi vpn, że jest z Meksyku i będzie sobie postował w najlepsze na alternatywnym koncie 😛 🙂

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor

Mamy już tutaj takiego jednego z Meksyku, pewnie zimitował konto Kalbera, wygrał i teraz śmieje się z biedaków i gardzi chrustem.... 😮
Będzie kolejny speedtwórzcośczymś? 

Napisano
3 minuty temu, RaVirr napisał:

Mamy już tutaj takiego jednego z Meksyku, pewnie zimitował konto Kalbera, wygrał i teraz śmieje się z biedaków i gardzi chrustem.... 😮
Będzie kolejny speedtwórzcośczymś? 

ja juz mam. Ai przerobilo mojego arta dwoma kliknieciami. To sie wpisuje w regulamin? 😄

Napisano

Panowie, ja bym chrustem nie pogardzil - co prawda na ogrzewanie mi nie potrzebny ale mam takie cudo:

https://bit.ly/3xZJsit

i do przyrzadzenia mieska z cebulka czy innej kielbaski jak najbardziej chrust mi sie przyda. A i w popiele mozna ziemniaka upiec. Tak ze zaprzeczam pogloskom jakobym mial byc chrustofobem.

Ciesze sie ze wygral najlepszy czyli ten na ktorego glosowalem 😄 Reszta za ladna po prostu a Kalberos idealnie oddal slabosc jaka z tego AI zostaje wypluta.

Napisano

Fak jaki drogi grill. Kiedy zapraszasz na te kiełbaski? Wpadnę ze swoim chrustem i flaszką. Pewnie masz dość już tych kolorowych wódek i napiłbyś się czegoś czystego 😉 I nie kłam z tym nie piciem xD 

Napisano
53 minutes ago, michalo said:

Fak jaki drogi grill. Kiedy zapraszasz na te kiełbaski? Wpadnę ze swoim chrustem i flaszką. Pewnie masz dość już tych kolorowych wódek i napiłbyś się czegoś czystego 😉 I nie kłam z tym nie piciem xD 

Spokojnie, cena jest w pesos, jakies 170 zeta. Znaczek dolara mylacy ale peso uzywa takiego samego.

Z piciem nie klamie, ja juz swoje wypilem. Nie chce zeby mnie dzieciak kiedykolwiek widzial pijanego. A "dla smaku" to ja nigdy nie umialem pic. Zawsze sie konczylo kompletnym upodleniem 😝 Ale same plusy - ja sie nie upodle a wiecej zostanie dla Ciebie. Wpadaj kiedy chcesz 😄

Napisano
3 godziny temu, Nezumi napisał:

Spokojnie, cena jest w pesos, jakies 170 zeta. Znaczek dolara mylacy ale peso uzywa takiego samego.

Ładnie możesz bajerować 😉 Klientom dajesz znaczek $ i czekasz na reakcję. Jak marudzą to mówisz "haha ale to pesos przecie, panowie" a jak nie marudzą to znaczy, że jest ok 😏 

3 godziny temu, Nezumi napisał:

Z piciem nie klamie, ja juz swoje wypilem. Nie chce zeby mnie dzieciak kiedykolwiek widzial pijanego. A "dla smaku" to ja nigdy nie umialem pic. Zawsze sie konczylo kompletnym upodleniem 😝 Ale same plusy - ja sie nie upodle a wiecej zostanie dla Ciebie. Wpadaj kiedy chcesz 😄

Ja dla smaku wypiję 😄 Wolę tak niż się schlać i następny dzień mieć stracony na zdychanie..  

Napisano

@michalo😄 Moze to i jakis pomysl z ta bajera. Z Meksyku nie lapie klientow bo to jak z Polska - napieprzysz sie za grosze i jeszcze cie wykiwaja na koncu 😄

Co do picia to nie bede marudzil - jak ktos lubi to luz. Ja juz po prostu nie pije, nie mam takiej potrzeby w ogole, zadna to atrakcja dla mnie. Postaw Nutelle na stole to inna rozmowa jest 😄 .

Napisano
  • Autor
Teraz, KLICEK napisał:

a temacik? 😄

Ja bym dał jakiś konkretny żeby było jak to ocenić 😄 ALE SAM WYBIERZ
Podmalówki, sklejki i przeróbki dozwolone??

Napisano

Tylko tym razem dajcie jakieś konkretne nagrody.
Chrust już mam 😄 może 2 gródki węgla w ładnym foliowym woreczku? 😄 plus 2 dniowa biba w ogrodzie KLICKA 😜 
after-this-week-getting-drunk.gif  drunk.gif

Edytowane przez Mortom

Napisano
23 minuty temu, Mortom napisał:

Tylko tym razem dajcie jakieś konkretne nagrody.
Chrust już mam 😄 może 2 gródki węgla w ładnym foliowym woreczku? 😄 plus 2 dniowa biba w ogrodzie KLICKA 😜 
after-this-week-getting-drunk.gif  drunk.gif

wygralem na bazarku dla pieskow 2x polish pierogis homede 😄 moge rzucic jedno opakowanie, to moje ostatnie slowo xd

Napisano
  • Autor

Oczywiście mogę dołożyć do puli najnowszą wersję stabilnego Blendera z numerkiem 3.3. W końcu święta zaraz to można się rzucić 😄 

Napisano

BLENDER?!?!?! Poproszę 2... jeden dla mnie a drugi na potem zostawię sobie, w końcu coś pod choinkę trzeba sobie sprezentować 😄 
xmas-elf.gif 

Napisano
  • Autor

Dobra, poddaję pod dyskusję temat "Zła wiedźma w potwornej chacie"

• KLICEK unpinned this temat