September 25, 20222 yr Tu mam do czynienia z dziwnym przypadkiem kiedy praca ktora najmniej mi sie podoba - najbardziej mi sie podoba jednoczesnie 😄
September 27, 20222 yr halo no i kto wygral? XD o chyba Kalberos, gratki 😄 najwiekszy hejter ai wygrywa kontkurs AI 😄
September 27, 20222 yr Niewiedziałem że było jakieś głosowanie 😄 Jak dla mnie to Bigworm najładniejszy 👍💪 Ale Kalberos też dał po palaniku! Gratki! Czy czujesz jak Fame spływa po tobie niczym cieplutka czekolada? 😄 Jak to jest być sławnym? I poważanym? Czy nagroda został dostarczona? Tyle pytań! 😄 Edited September 27, 20222 yr by Mortom
September 27, 20222 yr Author @Kalberos gratulacje!!! Nagroda, czyli papier i taczka suchych gałęzi do odbioru w Węgorzewie w terminie... póki jeszcze jest 😮
September 27, 20222 yr @RaVirrO kurde, dzieki jest mi ogromnie alez ogromniascie miło. Nagrodę przekaże na najbliższe wysypisko śmieci ;D dziekuje wzruszyło mnie to wyróżnienie ohhh.. Edited September 27, 20222 yr by Kalberos
September 27, 20222 yr no hop majaczy, ale pewnie juz zgromadzil odpowiednia ilosc opon na zime 😄 no nic, kiedy 2ga edycja? wzialbym udzial w sumie xd
September 27, 20222 yr 1 minutę temu, KLICEK napisał: no hop majaczy, ale pewnie juz zgromadzil odpowiednia ilosc opon na zime 😄 no nic, kiedy 2ga edycja? wzialbym udzial w sumie xd popieram tę koncepcję! Gratulacje @Kalberos!
September 27, 20222 yr 7 minut temu, KLICEK napisał: no hop majaczy, ale pewnie juz zgromadzil odpowiednia ilosc opon na zime 😄 no nic, kiedy 2ga edycja? wzialbym udzial w sumie xd 5 minut temu, EthicallyChallenged napisał: popieram tę koncepcję! Gratulacje @Kalberos! Panowie mnie nie doceniaja. Teraz usiadzcie. Mam drzewo i 5 ton wungla! Ha!
September 27, 20222 yr Skoro w nagrodę można wygrać taczkę chrustu to to zupełnie zmienia postać rzeczy i jak się wieść rozniesie to zaraz się pojawia nowe jednopostowe konta i zasypią wątek 🙂 Trzeba też dodać punkt regulaminu żeby nie było multikont i śledzić adresy IP i blokować z VPNów np jakiś cwaniak ustawi vpn, że jest z Meksyku i będzie sobie postował w najlepsze na alternatywnym koncie 😛 🙂 Edited September 27, 20222 yr by Destroyer
September 27, 20222 yr Author Mamy już tutaj takiego jednego z Meksyku, pewnie zimitował konto Kalbera, wygrał i teraz śmieje się z biedaków i gardzi chrustem.... 😮 Będzie kolejny speedtwórzcośczymś?
September 27, 20222 yr 3 minuty temu, RaVirr napisał: Mamy już tutaj takiego jednego z Meksyku, pewnie zimitował konto Kalbera, wygrał i teraz śmieje się z biedaków i gardzi chrustem.... 😮 Będzie kolejny speedtwórzcośczymś? ja juz mam. Ai przerobilo mojego arta dwoma kliknieciami. To sie wpisuje w regulamin? 😄
September 27, 20222 yr Panowie, ja bym chrustem nie pogardzil - co prawda na ogrzewanie mi nie potrzebny ale mam takie cudo: https://bit.ly/3xZJsit i do przyrzadzenia mieska z cebulka czy innej kielbaski jak najbardziej chrust mi sie przyda. A i w popiele mozna ziemniaka upiec. Tak ze zaprzeczam pogloskom jakobym mial byc chrustofobem. Ciesze sie ze wygral najlepszy czyli ten na ktorego glosowalem 😄 Reszta za ladna po prostu a Kalberos idealnie oddal slabosc jaka z tego AI zostaje wypluta.
September 28, 20222 yr Fak jaki drogi grill. Kiedy zapraszasz na te kiełbaski? Wpadnę ze swoim chrustem i flaszką. Pewnie masz dość już tych kolorowych wódek i napiłbyś się czegoś czystego 😉 I nie kłam z tym nie piciem xD
September 28, 20222 yr 53 minutes ago, michalo said: Fak jaki drogi grill. Kiedy zapraszasz na te kiełbaski? Wpadnę ze swoim chrustem i flaszką. Pewnie masz dość już tych kolorowych wódek i napiłbyś się czegoś czystego 😉 I nie kłam z tym nie piciem xD Spokojnie, cena jest w pesos, jakies 170 zeta. Znaczek dolara mylacy ale peso uzywa takiego samego. Z piciem nie klamie, ja juz swoje wypilem. Nie chce zeby mnie dzieciak kiedykolwiek widzial pijanego. A "dla smaku" to ja nigdy nie umialem pic. Zawsze sie konczylo kompletnym upodleniem 😝 Ale same plusy - ja sie nie upodle a wiecej zostanie dla Ciebie. Wpadaj kiedy chcesz 😄
September 28, 20222 yr 3 godziny temu, Nezumi napisał: Spokojnie, cena jest w pesos, jakies 170 zeta. Znaczek dolara mylacy ale peso uzywa takiego samego. Ładnie możesz bajerować 😉 Klientom dajesz znaczek $ i czekasz na reakcję. Jak marudzą to mówisz "haha ale to pesos przecie, panowie" a jak nie marudzą to znaczy, że jest ok 😏 3 godziny temu, Nezumi napisał: Z piciem nie klamie, ja juz swoje wypilem. Nie chce zeby mnie dzieciak kiedykolwiek widzial pijanego. A "dla smaku" to ja nigdy nie umialem pic. Zawsze sie konczylo kompletnym upodleniem 😝 Ale same plusy - ja sie nie upodle a wiecej zostanie dla Ciebie. Wpadaj kiedy chcesz 😄 Ja dla smaku wypiję 😄 Wolę tak niż się schlać i następny dzień mieć stracony na zdychanie..
September 28, 20222 yr @michalo😄 Moze to i jakis pomysl z ta bajera. Z Meksyku nie lapie klientow bo to jak z Polska - napieprzysz sie za grosze i jeszcze cie wykiwaja na koncu 😄 Co do picia to nie bede marudzil - jak ktos lubi to luz. Ja juz po prostu nie pije, nie mam takiej potrzeby w ogole, zadna to atrakcja dla mnie. Postaw Nutelle na stole to inna rozmowa jest 😄 .
October 10, 20222 yr 6 minut temu, RaVirr napisał: JA MOGĘ TYLKO PROSZĘ NIE OSZUKIWAĆ! Założysz wątek? 7 minut temu, RaVirr napisał: JA MOGĘ TYLKO PROSZĘ NIE OSZUKIWAĆ! Założysz wątek? a temacik? :D
October 10, 20222 yr Author Teraz, KLICEK napisał: a temacik? 😄 Ja bym dał jakiś konkretny żeby było jak to ocenić 😄 ALE SAM WYBIERZ Podmalówki, sklejki i przeróbki dozwolone??
October 10, 20222 yr 8 minut temu, RaVirr napisał: Ja bym dał jakiś konkretny żeby było jak to ocenić 😄 ALE SAM WYBIERZ Podmalówki, sklejki i przeróbki dozwolone?? wszystko dozwolone 😄
October 10, 20222 yr Tylko tym razem dajcie jakieś konkretne nagrody. Chrust już mam 😄 może 2 gródki węgla w ładnym foliowym woreczku? 😄 plus 2 dniowa biba w ogrodzie KLICKA 😜 Edited October 10, 20222 yr by Mortom
October 10, 20222 yr 23 minuty temu, Mortom napisał: Tylko tym razem dajcie jakieś konkretne nagrody. Chrust już mam 😄 może 2 gródki węgla w ładnym foliowym woreczku? 😄 plus 2 dniowa biba w ogrodzie KLICKA 😜 wygralem na bazarku dla pieskow 2x polish pierogis homede 😄 moge rzucic jedno opakowanie, to moje ostatnie slowo xd
October 10, 20222 yr Author Oczywiście mogę dołożyć do puli najnowszą wersję stabilnego Blendera z numerkiem 3.3. W końcu święta zaraz to można się rzucić 😄
October 10, 20222 yr BLENDER?!?!?! Poproszę 2... jeden dla mnie a drugi na potem zostawię sobie, w końcu coś pod choinkę trzeba sobie sprezentować 😄
October 10, 20222 yr proponuje jakiś generator:https://spinthewheel.app/art-challenges Jak AI to pełną gębą 😄 Edited October 10, 20222 yr by Mortom
October 10, 20222 yr 8 minut temu, Mortom napisał: proponuje jakiś generator:https://spinthewheel.app/art-challenges Jak AI to pełną gębą 😄 dobra to kto kreci kolem? 😄
October 10, 20222 yr Good old switcheroo, malujecie z ręki to co ai da w promtach 😄 AI generates gibberish words with nonsensical definitions to match https://www.thisworddoesnotexist.com/ Edited October 10, 20222 yr by Destroyer