Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Razem z Cat Kaczmarek, mieliśmy okazję pracować przy powstawaniu najnowszego trailera Witchfire. Zrobiliśmy cinematikową scenę, która poprzedza gameplay.
Było to duże wyzwanie i wyjście trochę dalej po za strefę komfortu. Scena powstała trochę w technice rotoskopii. Najpierw nagraliśmy wideo-referencje wszystkich ujęć. Następnie ja je wycinałem, czyściłem i timingowałem, a później Cat je podmalowywała. W zasadzie zrobiliśmy to wszystko we dwójkę, ale nie udałoby się nam bez pomocy trzeciej osoby- Maćka, który zagrał nam kowala i więźnia.

A tak wyszło:

A tak już razem z gameplayem jako finalny trailer:

Może po weekendzie dorzucę trochę "behind the scenes" (muszę wcześniej się upewnić czy możemy zdradzić tajemnice!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 542
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zdradzaj! 😄 jestem bardzo ciekaw jak to od kucni wyglądało.   Animacja świetna, klimat jest gęsty. Gra też się zapowiada kozacka 😉 

• Dodaje do promowania! Nie wiem jak to pominęliśmy!

• Kozacko wygląda, sama gra też niczego sobie 🙂 

Napisano
57 minut temu, w8jek napisał:

Może po weekendzie dorzucę trochę "behind the scenes" (muszę wcześniej się upewnić czy możemy zdradzić tajemnice!

Zdradzaj! 😄 jestem bardzo ciekaw jak to od kucni wyglądało.

Animacja świetna, klimat jest gęsty.

Gra też się zapowiada kozacka 😉 

Napisano

Rewelka - troche mi sie kojarzy z filmikami z Thiefa. Super klimat i wykonanie! Nie bardzo ostatnio grywam w strzelanki ale sama giera tez wyglada swietnie. Podziel sie czym mozesz, gratulacje!

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Super to wyszło. Ja bym się pokusił o troszkę więcej ostrości miejscami, chyba ze to efekt animacji

Napisano
  • Autor
11 godzin temu, Kalberos napisał(a):

Super to wyszło. Ja bym się pokusił o troszkę więcej ostrości miejscami, chyba ze to efekt animacji

Dzięki! Obawiam się, że trochę youtubowa konwersja zjadła. Ciemnie kolory i ziarno niestety nie służą.