Napisano 29 Sierpie艅 202429 Sie Pomy艣la艂em, 偶e wrzuc臋 tutaj taki m贸j staro膰, zrobiony w 2011 roku (my艣l臋, 偶e mimo up艂ywu lat, wygl膮da ca艂kiem ok 馃檪 ). Modelowanie: Blender, Animacja i Rendering: Maya + MentalRay. Po pewnym czasie od sko艅czenia filmiku napisa艂 do mnie kompozytor, kt贸ry stworzy艂 do niego muzyk臋 (prawdopodobnie w ramach studi贸w), wi臋c doda艂em j膮 do filmu 馃檪 Animacja powsta艂a w przeci膮gu roku, by艂y to te偶 pocz膮tki zabawy z 3d (no mo偶e nie a偶 tak ca艂kiem). 聽 still:
Napisano 29 Sierpie艅 202429 Sie Je艣li mo偶esz wrzu膰 jeszcze jakiego艣 "stilla" w po艣cie to b臋dzie mo偶na 艂atwiej promowa膰.
Napisano 29 Sierpie艅 202429 Sie Autor 28 minut temu, adek napisa艂(a): Je艣li mo偶esz wrzu膰 jeszcze jakiego艣 "stilla" w po艣cie to b臋dzie mo偶na 艂atwiej promowa膰. Doda艂em
Napisano 30 Sierpie艅 202430 Sie Autor Znalaz艂em na dysku screeny z tworzenia tej animacji. Powstawa艂a na laptopie, a mental-ray by艂 wtedy bardzo szybki w por贸wnaniu do cycles , kt贸re wtedy raczkowa艂o馃檪 聽
Napisano 30 Sierpie艅 202430 Sie Mental-Ray... boziu, jak ja nie znosi艂em wtedy tego silnika! A jeszcze by艂em zmuszony do pracy na nim... brrrr!聽 No ale wysz艂a bardzo fajna animka 馃檪聽 Troch臋 popsu艂e艣 mi posta, bo opisa艂e艣 w czym robi艂e艣 i renderowa艂e艣... wi臋c nie mam jak polecie膰 z sakramentalnym, dla tamtych wspania艂ych lat, zapytaniem o render, program i ile si臋 liczy艂o?聽馃 Troch臋 szkoda, 偶e czas tak leci, bo by艂o nie by艂o nie by艂y to tak spierniczone czasy jak dzisiaj 馃槓聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto