Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Pomy艣la艂em, 偶e wrzuc臋 tutaj taki m贸j staro膰, zrobiony w 2011 roku (my艣l臋, 偶e mimo up艂ywu lat, wygl膮da ca艂kiem ok 馃檪 ). Modelowanie: Blender, Animacja i Rendering: Maya + MentalRay. Po pewnym czasie od sko艅czenia filmiku napisa艂 do mnie kompozytor, kt贸ry stworzy艂 do niego muzyk臋 (prawdopodobnie w ramach studi贸w), wi臋c doda艂em j膮 do filmu 馃檪

Animacja powsta艂a w przeci膮gu roku, by艂y to te偶 pocz膮tki zabawy z 3d (no mo偶e nie a偶 tak ca艂kiem).

still:

still_link.thumb.jpg.242658366544a0adf0b7967891a4f6b5.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wy艣wietle艅 576
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Je艣li mo偶esz wrzu膰 jeszcze jakiego艣 "stilla" w po艣cie to b臋dzie mo偶na 艂atwiej promowa膰.

• Fajne 馃檪

• Znalaz艂em na dysku screeny z tworzenia tej animacji. Powstawa艂a na laptopie, a mental-ray by艂 wtedy bardzo szybki w por贸wnaniu do cycles , kt贸re wtedy raczkowa艂o馃檪 聽

Posted Images

Napisano
  • Autor
28 minut temu, adek napisa艂(a):

Je艣li mo偶esz wrzu膰 jeszcze jakiego艣 "stilla" w po艣cie to b臋dzie mo偶na 艂atwiej promowa膰.

Doda艂em

Napisano
  • Autor

Znalaz艂em na dysku screeny z tworzenia tej animacji. Powstawa艂a na laptopie, a mental-ray by艂 wtedy bardzo szybki w por贸wnaniu do cycles , kt贸re wtedy raczkowa艂o馃檪

image.thumb.png.03d2b3ccbb77a7d55186f74afcbacef4.png

image.thumb.png.4e615a2180dfa94d94bae1666ba8339f.png

Napisano

Mental-Ray... boziu, jak ja nie znosi艂em wtedy tego silnika! A jeszcze by艂em zmuszony do pracy na nim... brrrr!聽
No ale wysz艂a bardzo fajna animka 馃檪

Troch臋 popsu艂e艣 mi posta, bo opisa艂e艣 w czym robi艂e艣 i renderowa艂e艣... wi臋c nie mam jak polecie膰 z sakramentalnym, dla tamtych wspania艂ych lat, zapytaniem o render, program i ile si臋 liczy艂o?聽馃

Troch臋 szkoda, 偶e czas tak leci, bo by艂o nie by艂o nie by艂y to tak spierniczone czasy jak dzisiaj 馃槓

• adek changed the title to Animacja - Link

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci