jakubziom Napisano 29 Sierpień Napisano 29 Sierpień Pomyślałem, że wrzucę tutaj taki mój staroć, zrobiony w 2011 roku (myślę, że mimo upływu lat, wygląda całkiem ok 🙂 ). Modelowanie: Blender, Animacja i Rendering: Maya + MentalRay. Po pewnym czasie od skończenia filmiku napisał do mnie kompozytor, który stworzył do niego muzykę (prawdopodobnie w ramach studiów), więc dodałem ją do filmu 🙂 Animacja powstała w przeciągu roku, były to też początki zabawy z 3d (no może nie aż tak całkiem). still: 8
adek Napisano 29 Sierpień Napisano 29 Sierpień Jeśli możesz wrzuć jeszcze jakiegoś "stilla" w poście to będzie można łatwiej promować. 1
jakubziom Napisano 29 Sierpień Autor Napisano 29 Sierpień 28 minut temu, adek napisał(a): Jeśli możesz wrzuć jeszcze jakiegoś "stilla" w poście to będzie można łatwiej promować. Dodałem
jakubziom Napisano 30 Sierpień Autor Napisano 30 Sierpień Znalazłem na dysku screeny z tworzenia tej animacji. Powstawała na laptopie, a mental-ray był wtedy bardzo szybki w porównaniu do cycles , które wtedy raczkowało🙂 1
Mortom Napisano 30 Sierpień Napisano 30 Sierpień Mental-Ray... boziu, jak ja nie znosiłem wtedy tego silnika! A jeszcze byłem zmuszony do pracy na nim... brrrr! No ale wyszła bardzo fajna animka 🙂 Trochę popsułeś mi posta, bo opisałeś w czym robiłeś i renderowałeś... więc nie mam jak polecieć z sakramentalnym, dla tamtych wspaniałych lat, zapytaniem o render, program i ile się liczyło? 🧐 Trochę szkoda, że czas tak leci, bo było nie było nie były to tak spierniczone czasy jak dzisiaj 😐 1
Rekomendowane odpowiedzi