ArTooRo Napisano Wtorek o 13:29 Share Napisano Wtorek o 13:29 (edytowane) Cześć wszystkim! Nie byłem pewien czy to odpowiedni dział na taką wrzutkę, ale chciałbym się tutaj podzielić swoim najnowszym demoreelem. Mam nadzieję, że oglądanie filmiku będzie równie przyjemne co praca nad projektami, w których miałem przyjemność brać udział 🙂 Przy okazji szukam obecnie nowej pozycji jako Senior Character Modeler/Artist także byłbym wdzięczny za polecajkę! #OpenToWork Dzięki serdeczne i pozdrawiam! Edytowane Wtorek o 20:16 przez ArTooRo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano Wtorek o 13:49 Share Napisano Wtorek o 13:49 Basically: Murarz Tynkarz Akrobata. Bardzo fajny reel. Z robotą nie pomogę, ale daj znać jak już coś znajdziesz, bom ciekaw jak bardzo rynek leży i czy w ogóle. Z takim spektrum i umiejętnościami, nie powinieneś mieć najmniejszych problemów z zatrudnieniem... chyba, że plotki o upadku branży się potwierdzą. Oby nie, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano Wtorek o 13:51 Share Napisano Wtorek o 13:51 Ale wrzuć tez jakieś obrazki. Bo dodałeś to jako galeria. A już np. jeden projekt jest tam. Demo zostaw, ale dodałbym jakieś obrazki co by się lepiej pozycjonowało i było co scrollować. W ogóle jak masz te prace posorotwane to każdą też możesz dodać jako osobna pozycja w galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano Wtorek o 15:05 Share Napisano Wtorek o 15:05 Szczeka mi odpadla. Czego sie nie dotkniesz to rewelka. Nawet kurna zdjecie na koncu jest super 😄 Czlowiek-orkiestra. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano Wtorek o 16:10 Share Napisano Wtorek o 16:10 super reel, świetne portfolio, imponujący dorobek. Jedyne do czego bym się czepił to apostrof: liczbę mnogą się tworzy dodając s. Apostrof i s tworzy formę dzierżawczą. Pełno rodowitych anglojęzycznych tego nie wie, ale pełno z nich to analfabeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano Wtorek o 20:06 Autor Share Napisano Wtorek o 20:06 (edytowane) 6 godzin temu, kengi napisał(a): Basically: Murarz Tynkarz Akrobata. Bardzo fajny reel. Z robotą nie pomogę, ale daj znać jak już coś znajdziesz, bom ciekaw jak bardzo rynek leży i czy w ogóle. Z takim spektrum i umiejętnościami, nie powinieneś mieć najmniejszych problemów z zatrudnieniem... chyba, że plotki o upadku branży się potwierdzą. Oby nie, powodzenia. Dziękuję. Upadek branży to gruba przesada, ale mamy największy kryzys w historii i jeszcze pewnie trochę zajmie powrót na tory przedcovidowe. Wszystko zależy jaki będzie popyt na filmy, seriale i gry w nadchodzącym czasie 6 godzin temu, adek napisał(a): Ale wrzuć tez jakieś obrazki. Bo dodałeś to jako galeria. A już np. jeden projekt jest tam. Demo zostaw, ale dodałbym jakieś obrazki co by się lepiej pozycjonowało i było co scrollować. W ogóle jak masz te prace posorotwane to każdą też możesz dodać jako osobna pozycja w galerii. Przepraszam, nie byłem świadom, że obrazki są niezbędne poza filmem z linku. Dodałem dość brutalny zrzut screenów jeśli to będzie w porządku. Niestety na nic więcej w tym momencie nie jestem w stanie znaleźć czasu 😕 5 godzin temu, Nezumi napisał(a): Szczeka mi odpadla. Czego sie nie dotkniesz to rewelka. Nawet kurna zdjecie na koncu jest super 😄 Czlowiek-orkiestra. Powodzenia. Dzięki serdeczne! Edytowane Wtorek o 20:19 przez ArTooRo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano Wtorek o 20:11 Autor Share Napisano Wtorek o 20:11 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał(a): super reel, świetne portfolio, imponujący dorobek. Jedyne do czego bym się czepił to apostrof: liczbę mnogą się tworzy dodając s. Apostrof i s tworzy formę dzierżawczą. Pełno rodowitych anglojęzycznych tego nie wie, ale pełno z nich to analfabeci. No i nie pomogło czytanie 1000x każdego napisu w reelu 😄 I tak się wkradła literówka. Dzięki za zwrócenie uwagi! Zasady jestem świadom ale mózg postanowił zrobić formę dzierżawczą. Niech już tak wisi dla ciekawskich 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano Wtorek o 20:19 Share Napisano Wtorek o 20:19 Z takim portfolio to chyba nawet teraz jak jest cieżej nie może być trudno złapać zlecenie. Albo rynek faktycznie jest tragiczny. No teraz jak wkleiłeś to WOW. Lepiej to widać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano Wtorek o 20:48 Share Napisano Wtorek o 20:48 Można powiedzieć, że taki @ArTooRo będzie dobrym papierkiem lakmusowym. Jak nie znajdziesz roboty w 1 max 2tyg. to znaczy, że nie jest dobrze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICI Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu A! To już wiem teraz kto modelował postaci w GODFIRE: RISE OF PROMETHEUS i dlaczego tak źle mi się je potem animowało w cinematiku 😉 😄 Ogólnie mega robota! Gratuluję skila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi