Skocz do zawartości

Artur Owśnicki - Demoreel 2024

ArTooRo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Nie byłem pewien czy to odpowiedni dział na taką wrzutkę, ale chciałbym się tutaj podzielić swoim najnowszym demoreelem. Mam nadzieję, że oglądanie filmiku będzie równie przyjemne co praca nad projektami, w których miałem przyjemność brać udział 🙂

Przy okazji szukam obecnie nowej pozycji jako Senior Character Modeler/Artist także byłbym wdzięczny za polecajkę!

#OpenToWork

Dzięki serdeczne i pozdrawiam!

scgrab01.jpg

scgrab02.jpg

scgrab03.jpg

scgrab04.jpg

scgrab05.jpg

scgrab06.jpg

scgrab07.jpg

scgrab08.jpg

scgrab09.jpg

scgrab10.jpg

scgrab12.jpg

scgrab14.jpg

scgrab11.jpg

scgrab15.jpg

scgrab16.jpg

scgrab17.jpg

scgrab18.jpg

scgrab19.jpg

scgrab20.jpg

scgrab22.jpg

scgrab21.jpg

scgrab23.jpg

Edytowane przez ArTooRo
  • Like 8

Basically: Murarz Tynkarz Akrobata.

Bardzo fajny reel.

Z robotą nie pomogę, ale daj znać jak już coś znajdziesz, bom ciekaw jak bardzo rynek leży i czy w ogóle. Z takim spektrum i umiejętnościami, nie powinieneś mieć najmniejszych problemów z zatrudnieniem... chyba, że plotki o upadku branży się potwierdzą. Oby nie, powodzenia.

Ale wrzuć tez jakieś obrazki. Bo dodałeś to jako galeria. A już np. jeden projekt jest tam. Demo zostaw, ale dodałbym jakieś obrazki co by się lepiej pozycjonowało i było co scrollować. W ogóle jak masz te prace posorotwane to każdą też możesz dodać jako osobna pozycja w galerii.

6 godzin temu, kengi napisał(a):

Basically: Murarz Tynkarz Akrobata.

Bardzo fajny reel.

Z robotą nie pomogę, ale daj znać jak już coś znajdziesz, bom ciekaw jak bardzo rynek leży i czy w ogóle. Z takim spektrum i umiejętnościami, nie powinieneś mieć najmniejszych problemów z zatrudnieniem... chyba, że plotki o upadku branży się potwierdzą. Oby nie, powodzenia.

Dziękuję. Upadek branży to gruba przesada, ale mamy największy kryzys w historii i jeszcze pewnie trochę zajmie powrót na tory przedcovidowe. Wszystko zależy jaki będzie popyt na filmy, seriale i gry w nadchodzącym czasie

6 godzin temu, adek napisał(a):

Ale wrzuć tez jakieś obrazki. Bo dodałeś to jako galeria. A już np. jeden projekt jest tam. Demo zostaw, ale dodałbym jakieś obrazki co by się lepiej pozycjonowało i było co scrollować. W ogóle jak masz te prace posorotwane to każdą też możesz dodać jako osobna pozycja w galerii.

Przepraszam, nie byłem świadom, że obrazki są niezbędne poza filmem z linku. Dodałem dość brutalny zrzut screenów jeśli to będzie w porządku. Niestety na nic więcej w tym momencie nie jestem w stanie znaleźć czasu 😕

5 godzin temu, Nezumi napisał(a):

Szczeka mi odpadla. Czego sie nie dotkniesz to rewelka. Nawet kurna zdjecie na koncu jest super 😄 Czlowiek-orkiestra. Powodzenia.

Dzięki serdeczne!

Edytowane przez ArTooRo
  • Like 1

3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał(a):

super reel, świetne portfolio, imponujący dorobek. Jedyne do czego bym się czepił to apostrof:

image.png.9422a5926a04278d56915148eccc3916.png

liczbę mnogą się tworzy dodając s. Apostrof i s tworzy formę dzierżawczą. Pełno rodowitych anglojęzycznych tego nie wie, ale pełno z nich to analfabeci.

No i nie pomogło czytanie 1000x każdego napisu w reelu 😄 I tak się wkradła literówka. Dzięki za zwrócenie uwagi! Zasady jestem świadom ale mózg postanowił zrobić formę dzierżawczą. Niech już tak wisi dla ciekawskich 🙂

• Like 1